Popełnił kiedyś błąd, teraz ciągle o tym myślę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Popełnił kiedyś błąd, teraz ciągle o tym myślę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Popełnił kiedyś błąd, teraz ciągle o tym myślę

Hej, nie wiem czy to odpowiednie pisać na forach o takich sprawach, ale dręczy mnie pewna kwestia związana z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą kilkanaście miesięcy. Jakiś miesiąc temu wydarzyło się coś, co zachwiało moim zaufaniem i zasiało wątpliwość na chyba dosyć długo. A mianowicie, gdy kłóciliśmy się chłopak zwyzywał mnie od najgorszych - dziwko, szmato, jesteś głupia itp. Do tego złapał mnie parę razy mocno, tak że zabolało. Nie uderzył. Tego nie zrobił nigdy. Takie incydenty pojawiły się jeszcze kilka razy wcześniej.

Rozpłakałam się, potem już przepraszał mnie za swoje zachowanie. Na 2 dzień nie dawało mi to spokoju i spokojnie z nim porozmawiałam, że martwi mnie to jak mnie potraktował. Obraził się i pokłócił ze mną. Taka sytuacja bardzo dała mi do myślenia i tego samego wieczora postanowiłam z nim zerwać i na spokojnie wyjaśnić dlaczego. Przeżył bardzo duży szok na samą wieść o zerwaniu i o tym dlaczego to zrobiłam. Nie zdawał sobie sprawy, że zrobił źle. DZiwne, ale tak było. Ubłagał mnie na kolanach, bym nie zrywała. Bardzo żałował. Powiedziałam mu jasno i stanowczo, że taka sytuacja nie miała prawa mieć miejsca, że to jest PRZEMOC i każda dziewczyna uciekłaby w tej sytuacji od takiego chłopaka. Powiedzialam wyraźnie, że daję mu ostatnią szansę, jak ją zaprzepaści to koniec. Tego samego wieczora rozpłakał się mówiąc, że nie może sobie tego wybaczyć, że będzie pracował nad odbudowaniem zaufania. I tak do tej pory jest. Tak jak obiecał - żadna taka akcja się nie powtórzyła. Bardzo się stara, udowadania na wszelkie sposoby swoją miłość. Obietnicy dotrzymuje.

Czasem nachodzą mnie takie myśli,a  co będzie jak się to kiedyś powtórzy - tym gorzej jak będzie już slub i dzieci? .. Wnioskując po jego obecnym zachowaniu widzę, że przeżycie szoku w postaci zerwania bardzo go odmieniło. Widzę, jak bardzo się stara, ale nie wiem czy jestem w stanie mu zaufać do końca. To trochę trudna sytuacja, bo gdybym widziała, że znowu zaczyna się zachowywać agresywnie to sytuacja byłaby dla mnie klarowna. Teraz wszystko jest dobrze, ale wciąż nie mam pewności czy takie coś nie powtórzy się w odległej przyszłości... sytuacja nie jest dla mnie jasna. Martwię się tym czasem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Popełnił kiedyś błąd, teraz ciągle o tym myślę

Autorko, założyłaś kilka dni temu wątek, w którym piszesz o swoich problemach z chłopakiem: http://www.netkobiety.pl/t112733.html
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w tamtym temacie ?

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym wątku.
Dlatego ten temat zamykam, a Ciebie proszę, abyś ponownie zapoznała się z regulaminem.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących wątków. Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Popełnił kiedyś błąd, teraz ciągle o tym myślę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024