Blokowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Blokowanie

Czy jeśli mam konto prywatne i zablokuje kogoś z kim pisalam na ig i przestanę obserwować to ta osoba będzie mogła do mnie napisać wiadomość czy wyskoczy jej powiadomienie że zablokowałam czy co kolwiek będzie pisało?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Blokowanie
sylwia_pa3 napisał/a:

Czy jeśli mam konto prywatne i zablokuje kogoś z kim pisalam na ig i przestanę obserwować to ta osoba będzie mogła do mnie napisać wiadomość czy wyskoczy jej powiadomienie że zablokowałam czy co kolwiek będzie pisało?

Wtedy ta osoba nie wyświetli w ogóle twojego profilu jeśli ją zablokowałas.  A tym samym nie wyślę tobie żadnej wiadomości.

3

Odp: Blokowanie

Kiedy zablokujesz kogos to twoj profil dla tego drugiego profilu znika. Nie może Cię obserwować, nie może pisac bo nie widzi nawet twojego nicka w wyszukiwarce (a więc od razu wie, że albo ktoś założył blokadę, albo usunął konto)

Moze Ci wysłać wiadomość tylko jezeli założy inne konto, mozna miec trzy na ten sam numer tel.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024