Prośba o pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Prośba o pomoc

Poznałam w pracy chłopaka, jest informatykiem, nie jest zatrudniony u mnie tylko mamy umowę z firmą w której pracuje i gdy jest potrzeba wpadają różni. Był u nas jakieś 2 razy wcześniej nie rozmawiałam z nim, pod koniec maja byłam z koleżankami w barze, on był ze znajomymi, cały czas się patrzył na mnie, po weekendzie zadzwoniłam do ich firmy żeby opublikował coś na stronie, bo mamy nową, średnio mu to szło, więc długo posiedział, ogólnie odnosiłam wrażenie, że mu się podobam, zostawił mi swój numer żeby w razie potrzeby dzwonić do niego, następnego dnia też przyszedł i pogadaliśmy o służbowych rzeczach, koleżanki z pracy stwierdziły że mu się podobam. Przekazałam mu materiały, ale on zapomniał ich wziąć, później zadzwonił do mnie do pracy w tej sprawie, ale wyszłam coś załatwić i przesłała mu sekretarka. Po tym zaprosił mnie na fb i podziękował za przesłanie materiałów i tak sobie piszemy od piątku, początkowo o służbowych rzeczach, później o komputerach, a teraz ogólnie, napisał mi, że dawno nie był na urlopie, bo jest sam, później coś zeszło na temat wesel, napisałam, że nie mam z kim iść na wesele w październiku, żeby wiedział że wolna jestem, to odpisał, że jeszcze znajdę lub mogę iść sama. I tu mam pytanie czy to normalna odpowiedz, szczerze mówiąc to liczyłam, że jeśli mu się podobam to odpowie, że może ze mną iść, a może jestem w błędzie. Troche nie wiem jak mam z nim pisać teraz czy jak ze znajomym czy jak z facetem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prośba o pomoc

A chcesz z nim iść czy nie?
Po co takie podchody? Chcesz to go zaproś i zobaczysz co Ci odpowie.

3 Ostatnio edytowany przez lalalas90 (2018-06-10 12:25:27)

Lady Loka napisał/a:

A chcesz z nim iść czy nie?
Po co takie podchody? Chcesz to go zaproś i zobaczysz co Ci odpowie.

Chodzi oto, że nie wiem czy pisze ze mną z nudów czy jak. Napisał, że w tym roku ma dużo wesel i w ogóle jest zmęczony pracą i chciałby odpocząć, więc nie będę proponować. Poza tym ja go mało znam, ale czuję między nami jakąś chemię i jest niesamowicie sympatyczny

4

No to go to zapytaj

5 Ostatnio edytowany przez lalalas90 (2018-06-10 12:44:56)

Ale jak oceniacie jego zachowanie jako znajomy czy mu się podobam?
Poza tym skoro powiedział, że sam ma za dużo swoich wesel to na głupią wyjdę gdy  zaproponuje jeszcze swoje

6

Tak podobasz mu się... Jeśli on ci się  podoba to tez mu dawaj sygnały jakieś. Dobrze by było jak byście się spotkali i wtedy bys go zaprosiła na wesele.

7

Chyba za bardzo skupiasz się na facebookowych rozmyślaniach, zamiast coś z tym zrobić. Nam trudno tu zakładać i przewidywać, o co chłopakowi chodzi i nie ma nic prostszego, jak zapytanie go o zamiary. Przecież nic nie tracisz, to- jak na razie tylko- znajomy z portalu społecznościowego

8

Mam go zapytać czemu ze mną pisze?
Nie bardzo wiem co z tym zrobić. Tak sobie piszemy od piątku. Mam dziecko, napisalam mu o tym, zeby sie nie wkrecac w znajomosc jeśli mu to przeszkadza, ale pisze normalnie, wiem, ze o niczym to nie swiadczy, ale wolalam go uprzedzic, bo ja jego zachowaniem wobec mnie odczytalam, ze mu sie podobam. Z wieloma facetami mialam kontakt, bo chcieli sie umowic i jeszcze zadnemu nie przeszkadzalo, ze mam dziecko, chociaz ja musze przyznac, ze dla mnie nie bylo problemem umoawianie sie z facetem, ktory ma dziecko

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024