Dlaczego niby zainteresowany facet nagle staję się chamski ? Sprawa ma miejsce w pracy a facet ma żonę i dzieci . Najpierw on był zainteresowany , ja dawałam mu znaki , że również nie mam nic przeciwko bliższe znajomości po jakimś czasie stal się on chamski wobec mnie .... O co mu chodzi, po co najpierw zawraca tyłek a potem nagle jakby mnie bardzo nie lubił i miał mnie dość (ja mu się nie rzucałam na szyję , po prostu podczas zwykłej rozmowy ) ?
Dlaczego niby zainteresowany facet nagle staję się chamski ? Sprawa ma miejsce w pracy a facet ma żonę i dzieci . Najpierw on był zainteresowany , ja dawałam mu znaki , że również nie mam nic przeciwko bliższe znajomości po jakimś czasie stal się on chamski wobec mnie .... O co mu chodzi, po co najpierw zawraca tyłek a potem nagle jakby mnie bardzo nie lubił i miał mnie dość (ja mu się nie rzucałam na szyję , po prostu podczas zwykłej rozmowy ) ?
A doszło do konsumpcji związku?
po co trollujesz?
malinka2000 napisał/a:Dlaczego niby zainteresowany facet nagle staję się chamski ? Sprawa ma miejsce w pracy a facet ma żonę i dzieci . Najpierw on był zainteresowany , ja dawałam mu znaki , że również nie mam nic przeciwko bliższe znajomości po jakimś czasie stal się on chamski wobec mnie .... O co mu chodzi, po co najpierw zawraca tyłek a potem nagle jakby mnie bardzo nie lubił i miał mnie dość (ja mu się nie rzucałam na szyję , po prostu podczas zwykłej rozmowy ) ?
A doszło do konsumpcji związku?
Do niczego nie doszło
Facet ma żonę i dzieci. Po co zawracasz sobie nim głowę?
Powodów może być wiele.
Może błędnie odbierałaś jego zachowanie wobec ciebie.
To co tobie wydawało się chęcią zawarcia bliższej znajomości było jedynie wyrazem zwyczajnej ludzkiej życzliwości, kultury.
Gdy zauważył to, że wyobrażasz sobie, że będzie z tego coś więcej zmienił swoje zachowanie aby uniknąc kłopotów.
Może masz rację i miał chęć na bliższą znajomość ale coś spowodowało, że jednak zrezygnował.
Może miał zamiar cię wykorzystać bo zauważył, ze byłoby to łatwe i w porę stwierdził, że to by było podłe z jego strony. Zarówno wobec ciebie jak i swojej małżonki.
Teraz to już nieważne jakie były tego powody i czy w ogóle coś było na rzeczy.
Coś spowodowało, że uniknęłaś bycia powodem tragedii cudzej i swojej.
Tylu jest wolnych facetów, po co rozbijać rodzinę?
7 2018-05-26 10:09:48 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-05-26 10:10:11)
Można to uznać za pewną formę "obrony" przed Tobą. Powodów może być wiele. Główny, to niechęć do kontynuowania znajomości. Nieuprzejme zachowanie się względem Ciebie skutecznie Cię do niego zniechęci.
8 2018-05-30 22:01:10 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-05-30 22:07:41)
....