Ona nie chce stałego związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ona nie chce stałego związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Ona nie chce stałego związku

Cześć,

mam miłosny problem, z którym chciałbym się z Wami podzielić i wysłuchać opinii.

Poznałem na organizowanej przeze mnie domówce koleżankę, od razu fajnie sie rozmawiało, całuski i przytulanka. Praktycznie spędziłem z nią 3 dni pod rząd. Tydzień później spotkaliśmy się u mnie i uprawialiśmy seks. Wszystko fajnie, tylko że ona cały czas mówiła, ze nie wierzy w miłość i że robimy to friends with benefits.
Problem polega na tym, że bardzo ją polubiłem. I ona chyba mnie też - piszemy z sobą, spotykamy się po prostu żeby spędzić czas, poprzytulać. Świetnie się dogadujemy i wydaje mi że pasujemy do siebie.

W jaki sposób mogę rozwinąć tą znajomość? Nie ukrywam, że BARDZO mi zależy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ona nie chce stałego związku

Przytulaj dalej.

Przestan wspominac o zwiazku a saj jej dobry seks i poczucie bezpieczenstwa to sama wkrotce wpadnie we wlasne sidła. 

Malo ktora kobieta umie nie zaangazowac sie w zwiazek z facetem, z ktorym ma regularny seks.

Tylko  nie stań się jej pieskiem. Tacy nie są pociagajacy.

3

Jeśli zaczynasz od seksu swój związek to nic z tego nie będzie. Jej tylko chodzi o to żeby cię wykorzystać i narka.
Trzeba było pomyśleć wcześniej, nawet jej nie poznałeś a zaraz idziesz z nią do łóżka i myślisz że będzie z tego związek?
Nic z tego nie będzie - możesz sobie ją wybić z głowy.

4

jeśli jest tak nastawiona, jedyne co możesz zrobić to NIE ubiegać o nią, nieco olewać. Gdy będziesz bardziej niedostepny, może się okazać, że ją zainteresujesz. Na pewno za nią nie lataj, to tylko pogorszy sytuację.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ona nie chce stałego związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024