Dziewczyna mówi mi, że ją zostawię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna mówi mi, że ją zostawię

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dziewczyna mówi mi, że ją zostawię

Cześć,

Jestem z dziewczyną od dwóch lat. Zaczęło to się bardzo dawno temu, dlatego też popełnialiśmy szereg błędów, które dzisiaj próbujemy naprawić. Wiem, że to trochę dziwne, ale kocham ją bardzo mocno i jestem szczęśliwy, ona tak samo. Denerwuje mnie jednak fakt, że lubi powtarzać, że z nią zerwę kiedyś i ją zostawię, bądź też zdradzę. Robi mi się wtedy przykro i tłumaczenie, że nie interesują mnie inne dziewczyny nie pomaga. Nigdy jej nie zdradziłem, ani nic. Czy da się to jakoś u niej wykorzenić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna mówi mi, że ją zostawię

A już miałem zakładać podobny temat, mam taki sam problem z dziewczyną , ona jest o trzy lata starsza odemnie i tak samo mi mówi , że ja zdradzę, żebym sobie znalazł młodsza normalną dziewczynę, że będę miał jej w końcu dość i odejdę od niej , a mi na niej cholernie zależy. Chwilowo pomogła rozmowa na ten temat porostu powiedziałem ze te słowa mnie ranią i to bardzo bo przecież jak by mi nie zależało to nie było by mnie przy niej

Ostatnio znowu zaczęła takimi tekstami rzucać, brakuje już mi sił .... Może ktoś pomoże ?

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-05-12 15:04:52)

Kompleksy i niska samoocena.

Mozna powiedziec wprost, ze się ma dość takiego manipulowania emocjami i jak ta osoba nie przestanie to naprawde doprowadzi do zerwania wlasnie przez to zachowanie.

4

Iceni napisał/a:

To może być przyczyną. Jest też trzecia opcja są to teksty, które wołają o zainteresowanie. Być może dziewczyna nie czuje, że o nią dbasz tak jak powinieneś lub wydaje jej się, że poświęcasz jej zbyt mało czasu/uwagi.
Trudno powiedzieć coś więcej nie znając sytuacji lub kontekstu w jakim to mówi.

5

Iceni napisał/a:

Mozna powiedziec wprost, ze się ma dość takiego manipulowania emocjami i jak ta osoba nie przestanie to naprawde doprowadzi do zerwania wlasnie przez to zachowanie.

Ja kiedyś z jednym takim zerwałam przez takie teksty. Sugerował też, że mam na boku innego chłopaka i jakoś tak mi tym wbił do głowy, że mogę mieć lepszego, a skoro mogę, to czemu nie? smile

6

Iceni ma rację już takimi tekstami można doprowadzić do zerwania bo ileż człowiek może wytrzymać.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna mówi mi, że ją zostawię

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024