''przyjacółka mojego narzeczonego " - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ''przyjacółka mojego narzeczonego "

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-05-09 00:30:19)

Temat: ''przyjacółka mojego narzeczonego "

Czy to jest normalne że do swojego przyjaciela pisze się ze nie mieści się w swoją sukienkę bo jej cycki urosły o dwa rozmiary i teraz są wielkie .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ''przyjacółka mojego narzeczonego "
sokolowska_katarzyna napisał/a:

Czy to jest normalne że do swojego przyjaciela pisze się ze nie mieści się w swoją sukienkę bo jej cycki urosły o dwa rozmiary i teraz są wielkie .

Tak tongue

o ile olewanie Ciebie faktycznie było słabe, to daj facetowi mieć przyjaciółkę.
Spróbuj ją poznać. Może akurat się też będziecie ze sobą dogadywać.
Ufasz swojemu facetowi?

3

sokolowska_katarzyna napisał/a:

Hmm, całkiem możliwe, że koleżanka ma takie rubaszne poczucie humoru, nie wiadomo tylko czy oczekiwała podziwu, czy współczucia, a co na to Twój narzeczony?
Pokazał Ci tę wiadomość, czy wyśledziłaś?

4

Tak jest to normalne, jezeli rzeczywiście są TYLKO przyjaciółmi. Ja z takimi tekstami wyskakiwałam do moich męskich przyjaciół, bo traktowałam ich totalnie aseksualnie, jak i oni mnie. Jednym słowem, tak jakby byli kobietami, z tym, ze ja wolę się kumplować z facetami, ewentualnie z kobietami o męskich mózgach.

Tak czy siak taka przyjaźń istnieje, jeżeli uczciwie można powiedzieć, że nie ma się ochoty na taka osobę, między nami nie było żadnej cielesności.  Żadnej, czyli nawet buzi w policzek na przywitanie.

5

Och, znajdź kolegę, który będzie cię informował, że jego penis się powiększył;)
Ja nie uznaję "takich" przyjaźni z moim facetem. Ale to kwestia jak bardzo poważnie trakutujesz przyszłość związku. Zazdrość nie jest niczym złym jeśli jest w granicach.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ''przyjacółka mojego narzeczonego "

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024