Czy to jest normalne że do swojego przyjaciela pisze się ze nie mieści się w swoją sukienkę bo jej cycki urosły o dwa rozmiary i teraz są wielkie .
1 2018-05-08 22:12:37 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-05-09 00:30:19)
Czy to jest normalne że do swojego przyjaciela pisze się ze nie mieści się w swoją sukienkę bo jej cycki urosły o dwa rozmiary i teraz są wielkie .
Tak
o ile olewanie Ciebie faktycznie było słabe, to daj facetowi mieć przyjaciółkę.
Spróbuj ją poznać. Może akurat się też będziecie ze sobą dogadywać.
Ufasz swojemu facetowi?
Hmm, całkiem możliwe, że koleżanka ma takie rubaszne poczucie humoru, nie wiadomo tylko czy oczekiwała podziwu, czy współczucia, a co na to Twój narzeczony?
Pokazał Ci tę wiadomość, czy wyśledziłaś?
Tak jest to normalne, jezeli rzeczywiście są TYLKO przyjaciółmi. Ja z takimi tekstami wyskakiwałam do moich męskich przyjaciół, bo traktowałam ich totalnie aseksualnie, jak i oni mnie. Jednym słowem, tak jakby byli kobietami, z tym, ze ja wolę się kumplować z facetami, ewentualnie z kobietami o męskich mózgach.
Tak czy siak taka przyjaźń istnieje, jeżeli uczciwie można powiedzieć, że nie ma się ochoty na taka osobę, między nami nie było żadnej cielesności. Żadnej, czyli nawet buzi w policzek na przywitanie.
Och, znajdź kolegę, który będzie cię informował, że jego penis się powiększył;)
Ja nie uznaję "takich" przyjaźni z moim facetem. Ale to kwestia jak bardzo poważnie trakutujesz przyszłość związku. Zazdrość nie jest niczym złym jeśli jest w granicach.