Przyjaciolka WROCLAW - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciolka WROCLAW

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Przyjaciolka WROCLAW

Witam wszystkie forumowiczki smile
Zalozylam tu konto i postanowilam napisac poniewaz coraz bardziej dokucza mi samotnosc i pomyslalam ze moze bedzie to dobre miejsce aby poznac jakas ciekawa osobke z ktora moglabym spedzac czas ?
A wiec moze troche o mnie smile mam 25 lat , jestem osoba bardzo otwarta , lubie duzo rozmawiac i to na wszystkie tematy - od ciuchow i nowinek kosmetycznych , przez zwierzaki , polityke po zyciowe wazne tematy.
Niestety wiekszosc moich znajomosci sie pokonczyla - nigdy nie otaczalam sie duza iloscia znajomych bo zawsze stawialam na to aby miec mniej ale blizszych znajomosci , niestety jedna przyjaciolka wyjechala za granice , dwie wyszly za maz ( jedna jest w ciazy ) wiec niestety nie maja juz czasu na regularne utrzymywanie znajomosci...
Mam prace ( taka ktora umozliwia mi elastyczne godziny pracy przez co mam duzo czasu ) oraz faceta ale wiadomo - chcialabym miec bliska przyjaciolke z ktora bede mogla wyskoczyc na kawe , na spacer , silownie , zjesc cos na miescie , polazic po sklepach , pojsc na impreze , zadzwonic zaby po prostu poplotkowac i taka ktora do mnie zadzwoni zawsze gdy bedzie potrzebowala porozmawiac...
Jestem osoba bardzo elastyczna , uwielbiam wszelkie formy spedzania czas od spokojnego wypadu na spacer po wyjscie do baru.
Nie ma dla mnie znaczenia ile masz lat - potrafie dogadac sie z osobami ktore maja zarowno 16 jak i 50 , przezylam tez juz troszke w zyciu przez co jestem nieco bardziej dojrzala niz moi rowiesnicy.
Obecnie najwiecej wolnego czasu spedzam z moim facetem ale wiadomo ze to nie to samo - brakuje mi kobiecego towarzystwa.
Zawsze bardzo angazuje sie w znajomosci i nie traktuje ich na zasadzie " nudze sie i nie mam z kim widziec wiec dzis odezwe sie do Asii "
Jesli jest tu jakas dziewczyna z moich okolic ktora jest zainteresowana znajomoscia z taka osoba jak ja - czekam na wiadomosci priv ! smile
Piekna pogoda i chetnie wyskocze na jakas kawusie smile
Milego dnia wszystkim !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciolka WROCLAW

powodzenia! Moze Ci sie uda znalezc smile

3 Ostatnio edytowany przez przyjacielskiforum (2018-05-08 20:53:14)

Witam milutkie, może szukasz przyjaciela? bo ja chętnie smile mam rodzina we Wrocławiu, propozycja nie do odrzucenia big_smile

PunBB bbcode test

Pozdrawiam serdecznie smile

4

Hey,
Cieszę się, że tu weszłam i mogłam zobaczyć Twój post.  Jestem Gośka i od ok. 7 lat mieszkam we Wrocławiu. Podobnie jak Ty mam chłopaka i koleżanki, ale mimo to brakuje mi bratniej duszy. Jestem o rok lub dwa starsza i chętnie Cię poznam. Dodam jeszcze, że weszłam na to forum z zamiarem aby napisać dokładnie takie zapytanie jak Ty.

5

I ja się dołączę do rozmowy  z chęcią poznam nowe osoby a nóż uda się kontakt utrzymać długo i spotkania będą częste smile Jak masz chęć odezwij się smile

6

Cześć, ja też szukam koleżanek z Wrocławia do wspólnych wyjść do kina - lubię horrory, thrillery, fantasy, akcji. Jakiś dobrze zapowiadający się film psychologiczny też może mnie skusić smile

jeśli masz inne pomysły - też pisz, może się dogadamy smile

7

pyszneSalami napisał/a:

Cześć, ja też szukam koleżanek z Wrocławia do wspólnych wyjść do kina - lubię horrory, thrillery, fantasy, akcji. Jakiś dobrze zapowiadający się film psychologiczny też może mnie skusić smile

jeśli masz inne pomysły - też pisz, może się dogadamy smile

A na czy ostatnio byłaś ? Ja na dzień matki zabrałam z siostrą mamę na pozycję obowiązkową i polecam:)

8

Hej to ja wylogu.sie smile Zapomniałam hasla i musiałam założyć nowe konto. Dziewczyny, które są zainteresowane, może spotkamy się w następnym tyg. tak na mieście aby się poznać? A potem jeżeli znajdziemy nić porozumienia, czasem wcale to nie jest łatwe, możemy pomyśleć o jakimś kinie, rowerach etc.? smile

9

Cześć.
Ja również poszukuję nowych znajomości. Obecnie przebywam za granicą, ale do Wrocławia wracam z początkiem grudnia. Miło by było poznać fajne osoby, chętne na wspólne wyjścia czy to przy kawie, czy przy piwie/drinku, może jakieś tańce. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, niestety większość moich znajomych ma już swoje rodziny, co za tym idzie brak czasu na życie towarzyskie. Chętnie poznam kogoś, kto lubi chodzić do kina, teatru albo koncerty (nie tylko muzyki klasycznej wink ). Mam 31 lat, jestem rodowitą wrocławianką. Słucham rockowej muzyki, ale uwielbiam też tańczyć przy muzyce lat 80-90 czy latino. Uwielbiam dobre kino i dobre seriale, najchętniej o zabarwieniu psychologiczno- kryminalnym, gdyż to jest właśnie moje zainteresowanie. Poszukuję koleżanek, z którymi mogłabym się czasem spotkać, pogadać o pierdołach i rzeczach bardziej poważnych, pójść się gdzieś zabawić itp. Ale się rozpisałam smile Kiedyś na tym forum poznałam już fajne osoby, z częścią nadal mam kontakt, jednak plany życiowe bardzo zweryfikowały te znajomości i niestety pozostał tylko kontakt wirtualny sad
Pozdrawiam serdecznie smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciolka WROCLAW

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024