z miłości do nienawiści. Drogie kobiety. proszę o pomoc. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » z miłości do nienawiści. Drogie kobiety. proszę o pomoc.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: z miłości do nienawiści. Drogie kobiety. proszę o pomoc.

Witam serdecznie
Zależy mi na pewnej kobiecie, którą kocham. Opowiem Wam historie i powiecie co myślicie i czy jest szansa.
Dziewczyna jest z Ukrainy, poznaliśmy się przez Badoo 2 miesiące pisaliśmy ze sobą, pózniej gdy przejechałem na Ukraine, spotkaliśmy się. Zrobiłem na niej dobre wrażenie. Dziewczyna 5 miesięcy przed moim spotkaniem roztała się z chłopakiem, który ją zdradził i zaprzeczał że ją nie zdradził. Opowiedziała mi  że nigdy nie wybaczy mężczyźnie zdrady lub siły fizycznej w stronę kobiety. Po pierwszym spotkaniu pisaliśmy pół roku, bez spotkania ze względu przez moją pracę chodź mówiłem że będę przyjeżdzał co miesiąc, gdy nie przyjechałem ona prawdopodobnie mogła się zawieść na mnie. Ale nadal pisaliśmy ze sobą bardzo dużo. Kupiłem 2 bilety na jej ulubiony zespół w lwowie, zrobilem jej miłą niespodziankę, lecz też nie mogłem iść i później dałem 2 bilet i poszła z koleżanką. Póżniej wielokrotnie próbowałem się spotkać ale zawsze była zajęta z wiadomych przyczyn.Po pół roku czasu od spotkania w końcu udało  nam się spotkać. Zrobiłem jej niespodziankę, którą przygotowałem z jej bratem. Przyjechałem dzień przed jej wigilią ponieważ miałem wtedy wolne a chciałem ją odwiedzić na nie całe 2 dni. Ona zaprosiła mnie na wigilie.  Kolejne spotkanie było 2 tygodnie po. Poszliśmy do kina w większym gronie. Następnego dnia była oburzona że łapałem ją za rękę, powiedziała że nie szuka chłopaka teraz. Ale ja się nie poddawałem i próbowałem dalej. po 2 tygodniach były walenynki, sprawiłem jej prezent pieska pewnej rasy, którą miała 2 lata przez ale zdechł i bardzo przeżyła to. Ten piesek złamał jej serce i prawdopodobnie dała mi szanse na coś więcej. Przebywałem czas w domu u niej ponieważ jej rodzina chciała abym spał u nich. Za każdym razem. Po 2 tygodniach zaś przyjechałem spędziłem 5 dni na Ukrainie. Przed ostatnim dniem musiałem zrobić odprawę na bilet lotniczy i przypadkowo zobaczyłem wiadomość od jakiegoś chłopaka który pisał bardzo dużo do niej, byłem bardzo wkurzony i zazdrosny. Ona pisąła do niego bez uczuć i krótko Lecz nie znałem dobrze Kyrilicy i nie wiedziałem tego.  Ponieważ zostąło mi to pózniej wytłumaczone. Chciałem wracać do polski ale brat powiedział żebym został. I poszliśmy pić. przegiąłem z alkoholem. Ona nie chciała się ze mną spotkać i powiedziałem że mam ją w dupie i wszystkich. Z rana przyszedłem i kleknąłem i przeprosiłem. Była bardzo zła na mnie i zimna, chciała to pokazać, nawet nie wstała się pożegnać tylko powiedziała cześć. Alepo tygodniu wszystko było dobrze.pisaliśmy miesiąc czasu. Chciałem aby przyjechała do mnie ale miała za każdym razem prace, chodź w jednym przypadku mogła przyjechać bo miała 3 dni ale mówila że nie chce w tak krótkim czasie ponieważ na samej granicy i dojazd zajmuje 600 km.Później zaczął  się okres kwiecień, ja za każym razem byłem zły że nie robi żadnej incjatywy i nie może mi odpisać gdy jest online lub widziałem że jest na istagramie. Mi zależało żeby mnie akceptowała i pisała a  ona interpertowała to jako kłotnie i płakała. Ja za każdym razem wracałem do tej historii z chłopakiem z ukrainy żeby sobie go wzieła jeśli go kocha i jeździłem, na chłopców z ukrainy. wydaje mi się że bardzo źle się czuła i płakała. największe apogueum byłogd gdy była w klubie i napisałe, do niej a ona mi nie odpisywała a była online, pokłóciliśmy się. Ona powiedziała że będzie teraz bawić się i będzie bardzo pijana, specjalnie to powiedziała poniewać chciała mnie rozłościć, ale ona nie zdradza, wiem to. Ja jej wtedy napisałem że jeśli chce mnie zdradzić to ma z rana mnie usunąć z fb. Na drugi dzień zaś była kłótnia. Powiedziałem że była online a ona mi nie napisała, ona zaprzeczyła, to wysłałem jej screen z istagram że like dawała o tej godzinie. To ją bardzo wkurzyło, powiedziała że jestem mianiakiem/ stalkerem. To prawda, bardzo zazdrosny idiota ze mnie hmm 3 tygodnie próbowałem ratować to ona mnie blokowała. Później wydało się że miałem 2 konto na istagramie i kontrolowałem jej znajomuych aby zobaczyć czy ktoś nie podrywa jej. ona się dowiedziała, dostała szału, Ja już z honoru powiedziałem że przepraszam że jestem największym frajerem i mam nadzieje że znajdzie innego chłopca a mnie spotka wszystko najgorsze. Ona powiedziała że mi wybacza ale nigdy nie będzie chciała chłopca takiego jak ja. Ja napisałem że marzę o takiej dziewczynie z tą samą osobowością jak ona, Ona powiedziała że jest jedyna, tak jakby chciała mi uświadomić że nie ma takiej innej i może żebym wałczył.. nie wiem. Próbowałem, pojechałem nie dawno na ukraine, ona powiedziała że nie chce ze mną rozmawiać, wytłumaczyłem że głupio zrobiłem ale chciałem pilnować od chłopaków żeby reagować na ich flirtowanie. Ale powiediałem że nie można kontrolować bo to złe. w sumie mi odpuściła chyba to. po w czasie rozmowy gdy szła do babci i zamkneła mi drzwi przed nosem powiedziała że nawet nie wiem jak się ona czuła. Później piojechała do koleżanki na 2 dni i jej nie widziałem przez ten czas. jej rodzina mówi żebyśmy zostali przyjaciółmi bo może coś z przyjażni bedzie w przysżłości. Ponieważ ja chciałem wszystko szybko i już a ona powoli. Lecz ona powiedziała że ja nie potrafię być przjacielem, ponieważ mam taką opinie, dziewczyna lub nie znajoma. Gdy zaproponowałem jej przyjaźń to powiedziała że możemy być tylko znajomymi. a w dzień powrotu zaś się pokłóciliśmy. zablokowała mnie na amen. Mówiła że mnie nie nie nawidzi. Dałem jej dużego misia na przeprosiny ale nawet nie otwarła i powiedziała że nie ma miejsca i wyda go. Dodam że jest to kobieta z charakterem, wredna, dumna, która chce postawić na swoim ale z dużym serem. Ja zazdrosny, pomocny i kochający.
Proszę o pomoc drogie kobiety, za 20 dni mam wesele u jej brata pewnie będziemy siedzieć daleko od siebie a 17 maja mam urodziny, może napisze. Bardzo ją kocham. Bo jest skromną dziewczyną hmm tylko ja stalker idiota

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: z miłości do nienawiści. Drogie kobiety. proszę o pomoc.

Łaziłeś za dziewczyną, która Cię nie chciała.
Dawałeś prezenty dziewczynie, która Cię nie chciała.
Starałeś się dla dziewczyny, która Cię nie chciała.
A na końcu zrobiłeś jej awanturę big_smile
Nawet gdyby miała faceta z Ukrainy, to nie byłaby to zdrada, bo ona w związku z Tobą nigdy nie była i nigdy nie będzie.
Ty jesteś za to potwornie męczącym człowiekiem, który na dodatek nie przyjmuje odmowy.

3

@Lady Loka

Nie bądź taka sroga. Rodzina go akceptuje big_smile

4

Miłycham napisał/a:

@Lady Loka

Nie bądź taka sroga. Rodzina go akceptuje big_smile

No tak big_smile
To może lepiej romans z matką?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » z miłości do nienawiści. Drogie kobiety. proszę o pomoc.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024