Cześć, jest pewna dziewczyna, która mi się podoba, ale ma chłopaka. Jednak wydaje mi się, że wpadłem jej w oko, sądząc po jej mowie ciała. Zauważyłem, że zaczyna bawić się włosami, gdy rozmawiamy, kiedy powidziałem coś śmiesznego, zaśmiała się i dotknęła mnie w ramię, kiedy śmiejemy się w grupie, od razu zaczyna patrzeć na mnie, ostatnio także dość otwarcie się witała, łapiąc mnie za bark, coś w stylu pół-przytulenia z powitalnym buziakiem w polik, obok stała koleżanka z którą przywitała się tak samo. Zauważyłem też, że daje sobie długo patrzeć w oczy jak rozmawiamy, ale ma też tak z innymi. Myślicie, że dobrze to odebieram, czy trochę się pośpieszyłem z takim wnioskiem?
Zapewne ma taki sposób bycia.
Jeśli nawet to co chcesz z tym zrobić? W końcu ona kogoś ma.
Widzę naoglądałeś się jakiś pseudo poradników "Milion oznak, że się jej podobasz...." i teraz doszukujesz się na siłę tego u niej. Zgadzam się z Balinona ma taki sposób bycia. Następnym razem, podrap się po kroczu i też poklep ją po ramieniu i zapewne też odbierze to jako "znaki zainteresowania sama SUPER ALFA".
Cześć, jest pewna dziewczyna, która mi się podoba, ale ma chłopaka. Jednak wydaje mi się, że wpadłem jej w oko, sądząc po jej mowie ciała. Zauważyłem, że zaczyna bawić się włosami, gdy rozmawiamy, kiedy powidziałem coś śmiesznego, zaśmiała się i dotknęła mnie w ramię, kiedy śmiejemy się w grupie, od razu zaczyna patrzeć na mnie, ostatnio także dość otwarcie się witała, łapiąc mnie za bark, coś w stylu pół-przytulenia z powitalnym buziakiem w polik, obok stała koleżanka z którą przywitała się tak samo. Zauważyłem też, że daje sobie długo patrzeć w oczy jak rozmawiamy, ale ma też tak z innymi. Myślicie, że dobrze to odebieram, czy trochę się pośpieszyłem z takim wnioskiem?
Piszesz, że ona ma chłopaka,a zaczyna się przymilać do Ciebie,uważam, że to zachowanie raczej nie na miejscu. A teraz wyobraź sobie, że ona tego swojego chłopaka zostawia i jest z Tobą,po jakimś czasie sytuacja się powtarza i będzie dokładnie tak samo jak z Tobą - zacznie się przymilać do innego..... i co wtedy? skoro ona kogoś ma i Ty o tym wiesz, nie dawaj się podrywać,bo to nie ma żadnego ani sensu,ani przyszłości. Nie zwracaj na jej zaloty żadnej uwagi i ostudź jej "zapędy" przypominając jej przy innych ,że kogoś ma i aby o tym nie zapominała.To będzie z Twojej strony bardzo w porządku,bo zapewne sam nie chciałbyś,aby Twoja wybranka robiła Ciebie w konia?. Trzymaj się .