Spotykałam się 4 miesiące z mężczyzną poznanym poprzez internetowy czat. Codziennie dzwonił, pisał smsy, mówił, że bardzo mu się podobam, że go zauroczyłam... i nagle przestał inicjować kontakt. Przestał się odzywać. Napisałam smsa z zapytaniem czy u niego wszystko w porządku.. odpisał że tak. Następnie zadzwoniłam. Nie pytałam co jest powodem jego milczenia bo wolałam osobiście się go o to zapytać. Tym bardziej, że proponował spotkanie po swoim powrocie z rodzinnych stron. Na koniec rozmowy powiedział mi, że fajnie,że zadzwoniłam i że się cieszy. Od rozmowy upłynęło już prawie 3 tygodnie a on dalej milczy.
Nie wiem, czy traktować to jak utratę zainteresowania z jego strony i że chce żebym dala mu spokój ?
Nie wiem, czy to ma znaczenie ale dodam, że dochodziło do pieszczot między nami. Seksu nie było.
On ma 37 lat, kawaler, bez przeszłości.
A kiedy był ostatni raz w związku? Bo może niedawno, i jednak postanowił naprawić poprzedni związek.
Jeśli nie, to może był w fazie szukania i na ten moment zainteresowała go inna kobieta.
Na pewno skoro urwał kontakt, nic nie możesz zrobić. Dałaś mu już odczuć, że jesteś zainteresowana, że chcesz kontynuowania relacji. Więcej już nic zrobić nie możesz i nie rób. To bez sensu.
Tak się zdarza. Poznajemy wiele ludzi, a decydujemy się na jedną osobę.
Odpuść i szukaj dalej.
Może się jeszcze odezwie. Jeśli z tamtą mu nie wyjdzie. Ale czy chcesz być wyborem nr 2 to już Twoja sprawa.
Seksu nie było.
Pewnie teraz już seks jest, ktoś był szybszy od Ciebie.
a12345 napisał/a:Seksu nie było.
Pewnie teraz już seks jest, ktoś był szybszy od Ciebie.
Jasne, mogła się pospieszyć...
A tak poważnie to nie sądzę, by jakikolwiek facet decydował się na kobietę tę która szybciej się z nim prześpi.
daj sobie z nim spokój. Myślę, że poznał kogoś innego, ale Tobie nie powie wprost bo po co? Zawsze tam może nie wyjść coś.
Poza tym czy On jest z Tobą szczery, skoro ma 37 lat i jak twierdzi- żadnej przeszłości? związków? To niemożliwe przecież.
Może ma nawet żonę, do ktorej wrócił lub ona wróciła..
Nie jest zainteresowany.
Gdyby był zainteresowany kontaktem z Tobą, to przecież by się odzywał.
7 2018-04-17 09:28:37 Ostatnio edytowany przez balin (2018-04-17 09:29:34)
A tak poważnie to nie sądzę, by jakikolwiek facet decydował się na kobietę tę która szybciej się z nim prześpi.
A kto powiedział, że się zdecydował? Tacy z czatów mogą skakać z kwiatka na kwiatek. 37 lat i jak AUtorka mówi 0 przeszłości, czyli do stałych związków mu się nie pali.
Był w stałych związkach. Pisząc o tym, że jest bez przeszłości chodziło mi, że nigdy nie miał żony. Nie ma też dzieci.
Ostatni jego związek zakończył się 8 miesięcy temu i z tego co mi powiedział, to on zerwał. A jego była partnerka nie mogła się z tym pogodzić i nie dawał mu spokoju.