żonaty kolega - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: żonaty kolega

Witam, mam pytanie. Lata temu spotykałam się z pewnym chłopakiem. Raz się spotykaliśmy raz nie, często był nie słowny, kręcił. Dowiedziałam się że spotyka się i ze mną i z dziewczyną która obecnie jest jego żoną. Zrobiłam mu wtedy awanturę i tak się rozstaliśmy. Jakieś 3 lata później ożenił się z tą właśnie dziewczyną. Ja wyszłam za mąż 2 lata po jego ślubie. Jeszcze przed moim ślubem zaczął czasem do mnie pisać tak po koleżeńsku. Po moim ślubie to się nie zmieniło, nie pisał często ale czasem i ciągle chce się spotkać. Nie zgodziłam się wysłał mi prezent za ok 300 zł. Gdy dowiedział się że się rozwodzę zaczął częściej się odzywać i nalega na spotkanie, dostałam od niego jeszcze dwa drobniejsze prezenty. Nie spotkałam się z nim i nie mam raczej chęci, ale bardzo zastanawia mnie o co mu chodzi? Pewnej bliskiej mi osobie powiedział że szkoda że się kiedyś nie mogliśmy dogadać. A tak na prawdę to on zawsze coś kombinował i mnie olewał.
Co mam o tym myśleć?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2018-04-17 09:18:56)

Odp: żonaty kolega
ewelinagold napisał/a:

ale bardzo zastanawia mnie o co mu chodzi?

Bolcować chce, bolcować. big_smile

3 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-04-17 09:22:49)

,,Nie zgodziłam się wysłał mi prezent za ok 300 zł,,
ha ha nie mam słów

nisko się cenisz
a pomyslalas ze te pieniądze sa może zabrane zonie, dzieciom
a nie wydawac na panienki

4

Pewnie jest z tych osób co to nawet jak wybiorą to żal im tego, czego nie wybrali. Jakby wybrał Ciebie, to teraz wypisywałby do żony.
Jeśli kręcił kiedyś, a i teraz nie jest w porządku do żony, to pewnie tak już ma. Nagle przy Tobie nie stanie się porządnym człowiekiem.
Odpuść go sobie, bo tylko znów namiesza Ci w głowie, podniesie swoje ego i oleje.
Jeśli sama jesteś już wolna, szukaj też kogoś wolnego.

ewelinagold napisał/a:

Witam, mam pytanie. Lata temu spotykałam się z pewnym chłopakiem. Raz się spotykaliśmy raz nie, często był nie słowny, kręcił. Dowiedziałam się że spotyka się i ze mną i z dziewczyną która obecnie jest jego żoną. Zrobiłam mu wtedy awanturę i tak się rozstaliśmy. Jakieś 3 lata później ożenił się z tą właśnie dziewczyną. Ja wyszłam za mąż 2 lata po jego ślubie. Jeszcze przed moim ślubem zaczął czasem do mnie pisać tak po koleżeńsku. Po moim ślubie to się nie zmieniło, nie pisał często ale czasem i ciągle chce się spotkać. Nie zgodziłam się wysłał mi prezent za ok 300 zł. Gdy dowiedział się że się rozwodzę zaczął częściej się odzywać i nalega na spotkanie, dostałam od niego jeszcze dwa drobniejsze prezenty. Nie spotkałam się z nim i nie mam raczej chęci, ale bardzo zastanawia mnie o co mu chodzi? Pewnej bliskiej mi osobie powiedział że szkoda że się kiedyś nie mogliśmy dogadać. A tak na prawdę to on zawsze coś kombinował i mnie olewał.
Co mam o tym myśleć?

Nie chcesz się z nim spotykać, ale przyjmować drogie prezenty to masz wielką chęć.

6

Nie chcesz się z nim spotykać, ale przyjmować drogie prezenty to masz wielką chęć.

Nie chcę i spotkań i prezentów, mówiłam mu to ale nie skutkuje.

7

a odeslalas mu prezenty, oddalas czy już sobie ciebie kupił?

8 Ostatnio edytowany przez Autoamatorka (2018-04-17 10:10:53)

A czemu ma mu odsyłać? Chciał, to wysłał. Czy to jej wina?

W każdym razie, ten koleś raczej nie jest nic wart.

A i Ty, Autorko "kokietujesz" tym pytaniem

9 Ostatnio edytowany przez Autoamatorka (2018-04-17 10:16:45)

Nie mogę dokończyć mojego posta!

Kokietujesz, tym pytaniem. Jesteś dorosła, przecież wiesz o co mu chodzi wink

Albo naprawdę żałuje że nie jesteście razem albo zwyczajnie nudzi się w małżeństwie...

10

czego on chce? podupczyć na boku, ewentualnie w innej pozycji, co kto lubi.

On chce tylko powiedzieć "że żona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią.........   "

wink

12

Chlop zaluje ze sobie po czesci zawalil zycie. Niech sie teraz bawi tymi klockami ktore widocznie mu sie znudzily. Szkoda twojego czasu na niego bo nie warto.

13

ewelinagold napisał/a:

Nie chcę i spotkań i prezentów, mówiłam mu to ale nie skutkuje.

Jasne. Jakbyś nie chciała prezentów, to byś je odesłała.

14

Cyngli napisał/a:

Najlepiej żonie. smile

15

balin napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Najlepiej żonie. smile

Dokladnie.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024