Chciałabym kogoś poznać, zachwywać się światem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chciałabym kogoś poznać, zachwywać się światem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Chciałabym kogoś poznać, zachwywać się światem

Cześć.

Sporo w życiu przeszłam i po rozstaniu się z chłopakiem czuję się trochę samotna. Nie chcę wnikać w szczegóły, może gdy komuś zaufam opowiem więcej. Jestem wrażliwą, ułożoną dziewczyną, ale też lubię się bawić i wygłupiać. Chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym spędzać miłe, wiosenne wieczory spacerując po świecie i rozkminiając różne pierdoły. Zależy mi żeby ta osoba była ułożona, miała po prostu dobre serce, bo nie mam siły na kolejne toksyczne osoby w moim życiu. Mam 23 lata i jestem z Warszawy. Chce wziąć życie w ręce i w końcu ruszyć dalej. Nie lobię znajomości z imprez, a sama jestem zbyt nieśmiała żeby zagadać. Nie szukam od razu miłości, wystarczy mi ktoś wartościowy do wspólnego zachwycania się wiosną smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chciałabym kogoś poznać, zachwywać się światem

Hej. Po przeczytaniu Twojego postu uśmiechnąłem się. Jest w nim dużo promyczków pomimo że lekko pochlapałaś go roztargnieniem. Niestety mieszkamy od siebie xxx kilometrów więc raczej na ścieżkę wypełnioną oddechami wiosny Cię nie zabiorę, niestety. Wierzę jednak, że szybko pojawi się odpowiedni kompan do wspólnych zachwytów który poszerzy Twoje źrenice.

3

Odp: Chciałabym kogoś poznać, zachwywać się światem

Cześć, mam 27 lat i również chciałbym poznać kogoś z kim można na spokojnie pospacerować i porozmawiać, więc jeśli to jeszcze aktualne to daj znać smile W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chciałabym kogoś poznać, zachwywać się światem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024