Co sądzicie o tej wiadomości? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzicie o tej wiadomości?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Co sądzicie o tej wiadomości?

Witam. Spotykałem się jakiś czas z pewną dziewczyną. I napisałem jej że jest pieszczochem takim. Bo głaskałem ją po włosach i że jest oschła wink a ona " serce skute lodem, brak prognoz długoterminowych wink)"To w takim razie po co zgadzała sie na spotkania jak proponowałem i pisała do mnie i starała się podtrzymać rozmowę ?;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co sądzicie o tej wiadomości?

To jest pieszczochem, czy jest oschła? Bo według mnie te dwie cechy się wykluczają.

3

Oschła czyli ,że nie okazuje uczuć.
A pieszczoch to taka osoba która lubi jak się ją głaska

4

lahoski napisał/a:

Oschła czyli ,że nie okazuje uczuć.
A pieszczoch to taka osoba która lubi jak się ją głaska

Może obawia się odrzucenia, więc postanowiła być oschła...
Ten brak prognoz długoterminowych ... hmmm
Ja zapytałabym wprost o co jej chodzi

5

Brak prognoz długoterminowych i ten usmieszek z rumiencami. Albo to oznacza że to nie jest dlugoterminowe lub nic sie nie zmieni i tyle wink

6

nawet pisała ,że ta znajomość jej dla niej wyzwaniem i jestem dla niej nieprzewidywalny. Ostatnio pisała że różnie to sie może potoczyć. Ze chcialaby jeszcze żyć w niepewności i miec kontrolowany stres. Nie wiem o co chodziło. I ciekawe Jaki się okaże na prawdę. Tak mi pisała dokładnie. Wysłała nawet snapy. I w pewnym momencie napisala ze ona chyba za duzo o sobie mówi i nie chce być taką osobą.. to wszystko się działo na przestrzeni 3 tygodni.

Ostatnio nawet napisała . Pamiętasz jak pytałes czy cie lubie? Tak lubię cie

Mówiła też coś o tym ,że trzyma jakaś rezerwę.  A ja mówię że nie.znałem.jej od tej strony. A ona ze mało o niej wiem

7

A ja mówię daj se siana i zapomnij.
Laska jeszcze się z tobą buja, ale tylko dlatego, że nie ma aktualnie nic lepszego do roboty (czyt. nikogo lepszego na oku)
i tak masz właśnie czytać jej komunikaty, a cała reszta to bzdecenie, żebyś za szybko się nie zawinął i dalej za nią łaził.
Koniec.

8

lahoski napisał/a:

nawet pisała ,że ta znajomość jej dla niej wyzwaniem i jestem dla niej nieprzewidywalny. Ostatnio pisała że różnie to sie może potoczyć. Ze chcialaby jeszcze żyć w niepewności i miec kontrolowany stres. Nie wiem o co chodziło. I ciekawe Jaki się okaże na prawdę. Tak mi pisała dokładnie. Wysłała nawet snapy. I w pewnym momencie napisala ze ona chyba za duzo o sobie mówi i nie chce być taką osobą.. to wszystko się działo na przestrzeni 3 tygodni.

Ostatnio nawet napisała . Pamiętasz jak pytałes czy cie lubie? Tak lubię cie

Mówiła też coś o tym ,że trzyma jakaś rezerwę.  A ja mówię że nie.znałem.jej od tej strony. A ona ze mało o niej wiem

Ona chce emocji, emocji, emocji, emocji ....

9 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-04-11 09:02:32)

Odpisz coś równie "poetyckiego" w zależności od tego, co tam zamierzasz, może to być: nie lubię stąpać po cienkim lodzie ( tongue i niech się panna buja) albo czy jest do Twojego serca przerębla?

wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzicie o tej wiadomości?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024