Egzotyczna miłość - chyba zaprzepaściłam szansę na okiełznanie demona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Egzotyczna miłość - chyba zaprzepaściłam szansę na okiełznanie demona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Egzotyczna miłość - chyba zaprzepaściłam szansę na okiełznanie demona

Myślałam, że takie rzeczy dzieją się tylko w filmach i że taka sytuacja raczej mnie nie spotka. Myliłam się.
Mam partnera, ale wczoraj świat zawirował mi w głowie.
Poznałam faceta, z Zimbabwe, który totalnie zawładnął moimi myślami i sercem. Z natury jestem dość racjonalna i nie mam wątpliwości co do zdrad, przemocy i innych tego typu tematów. Patrzę na to dość przyziemnie i racjonalnie.

Jednak tu - mam mieszane uczucia. Absolutnie nie zdradziłam swojego partnera. Nigdy bym tego nie zrobiła. Jednak przez lata związku z nim, nie czułam tego, co czułam w obecności chłopaka z Zimbabwe. Jest sportowcem. Jeździ po świecie. Dziś widziałam go najprawdopodobniej ostatni raz.

Nie wiem czy dobrze zrobiłam, że nie podjęłam żadnych kroków. Ujął mnie swoim demonem w spojrzeniu, widać że to bardzo męski, wręcz dziki facet. Być może jego egzotyka mnie tak pociąga, może kolor skóry, niektórzy mogą sugerować, że sprzęt - a pewnie, dlaczego nie - wszystko jest dla ludzi wink

Teraz chyba będę się tym zadręczać i myśleć co by było gdyby....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Egzotyczna miłość - chyba zaprzepaściłam szansę na okiełznanie demona

A może zajmij się swoim partnerem?
Albo się z nim rozstań, skoro Ci z nim nie tak dobrze, jak mogłoby być.

Jak będziesz roztrząsać "co by było, gdyby..." to wyidealizujesz tamtego do tego stopnia, że już nikt do tego ideału nie będzie sięgał. I sama na swoje życzenie uczynisz się nieszczęśliwą.

3

A tamten w ogóle podjął jakiekolwiek kroki w twoją stronę, że teraz tak to przeżywasz?

4

colombia napisał/a:

wink

Teraz chyba będę się tym zadręczać i myśleć co by było gdyby....

Przeleciałby Cię, złapałabyś coś i tyle.
Pewnie każdej seksturystce z EU opowiada te same cuda. No, chyba, że możesz to na 200% zweryfikować.
stereotyp mode off

A tak, to po prostu mózg "zobaczył" dobre feromony/reproduktora/inne cuda które dzieją się podświadomie i się "motylki" włączyły. Całkowicie typowe i wszystkim się zdarza.

5

Jezuuuu, ale się stereotypów i rasizmu wylało. Aż zabolało. Jaki demon, jaki dziki, jaka egzotyka? Jakby ten chłop zobaczył, co tu piszesz, to Cię powinien za to z liścia trzasnąć, a nie się Tobą interesować. Trochę szacunku do ludzi.

6

Co by było gdyby....przeleciałby cię i rzucił.Jak już ktoś napisał może byś coś załapała a może wrzuciłby filmik do neta? Wszyscy znamy historię pewnej dziewczyny z Polski prawda?) Nie masz czego żałować i ciesz się,że jakaś komórka w Twojej głowie jest myśląca:)

7

Jakie to szczęście, że Polacy nie bzykają i nie rzucają ot tak. I oczywiście niczym nie zarażają nigdy.

8

Nie bardzo rozumiem tok myślenia w kwestii zarażania czymś. Bo co, bo z Afryki to zaraża? Bez przesady. Wiadomo, że w Afryce panują różne choroby, ale nie dotyczą każdego. Zarazić można się tak naprawdę wszędzie. Biali ludzie nie zarażają niczym? Zarażają. I biali również porzucają. Kolor skóry nie ma nic wspólnego z bzykaniem, zarażaniem, porzucaniem.

Co do filmików w necie - filmik może wrzucić każdy. Ostatnio było głośno o pewnej sprawie, ale to może dotyczyć każdej/każdego z nas. Filmik wrzucić może nawet chłopak/dziewczyna, by zabłysnąć. Ile razy słyszało się, że facet nagrywał zbliżenia, a potem z zemsty wrzucał do internetu? Na to nie ma reguły. Jak ktoś jest świnią to nią po prostu jest i kolor skóry czy pochodzenie nie mają tu nic do rzeczy.

Kolejny stereotyp - zakładacie od razu, że dałabym się przelecieć. Poza tym kto mówił, o seksturystyce? smile Nie określiłam gdzie go poznałam, na pewno nie w Zimbabwe. Kolejny stereotyp - jak ktoś poznał osobę z Afryki to na pewno na wakacjach i na pewno chodzi o jakiegoś mężczyznę, który świadczy pewne usługi i "obsługuje" tłumy.

Mowa o wykształconym człowieku, na poziomie, którego życiorys można potwierdzić, zweryfikować itp. Nie piszę o osobie poznanej na wakacjach, w hotelu, na imprezie etc.

Bardziej interesowało mnie czy komuś z Was przydarzyło się coś podobnego, czy ktoś podjął jakieś kroki czy zostawił swoje życie takim, jakie było wcześniej, czy zaryzykował itp.

Co do egzotyki - chodziło mi o egzotyczny, daleki kraj, o którym do tej pory wiedziałam tyle, ze istnieje.
Demon i dzikość - nie miało nic wspólnego z kolorem skóry, a ze spojrzeniem, czymś takim w oczach, co budzi dreszcze.
Nie jestem rasistką i bardzo daleko mi do tego. Jeśli komuś dzikość i demon w oczach kojarzy się z rasizmem to nie było to moim zamiarem.

9

ja to wspolczuje twojemu partnerowi. Jedno spotkanie i ktos zawladnac twoimi myslami i emocjami. I to ty chcialas "okieznac demona" ? I pytanie czy ty tez zawladnes jego myslami ? Pracowalem z paroma czarnoskorymi i takich panien to oni maja na peczki a od Polek to maja opinie gorsza tylko Rosjanki.

10

Dziki?! To Ci będzie ciemnotę wciskał.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Egzotyczna miłość - chyba zaprzepaściłam szansę na okiełznanie demona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024