Co kupić chłopakowi na prezent? Chodzi o drobnostkę, tak do 50 zł. Nie mam pomysłu. Poardźcie proszę, jakie prezenty najbardziej cieszą facetów
2 2018-03-28 22:46:50 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-03-28 22:47:31)
Masz chłopaka i nie wiesz, co by go ucieszyło?
edit. narzeczonemu, nie chłopakowi. Masz narzeczonego i nie wiesz, co mu kupić?
Tak, nie wiem, bo wszystko ma i wyczerpują mi się pomysły. Potrzebuję kupić jakąś drobnostkę, która go ucieszy.
A masz jeszcze trochę czasu, czy to musi być na już? Bo ja mojemu fotoksiążkę robiłam z naszymi zdjęciami z wakacji, wydałam coś chyba koło 40 zł, a cieszył się
Piling do twarzy mu kup.
A masz jeszcze trochę czasu, czy to musi być na już? Bo ja mojemu fotoksiążkę robiłam z naszymi zdjęciami z wakacji, wydałam coś chyba koło 40 zł, a cieszył się
Długo się czeka na takie coś? Bo w sumie chyba mi by spasowało, ale ciekawe, czy się wyrobię.
7 2018-03-30 15:45:20 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-03-31 15:36:04)
andziagandzia, pewnie zależy gdzie robisz i jak długo się z tym bawisz, w sensie wybierasz zdjęcia i układasz ich kolejność. Ja robiłam w [spam] i tam robili kilka dni no i plus przesyłka, czyli tak z tydzień, półtorej licz
A nie wolałabyś trochę dołożyć i kupić mu np. jakiś fajny trymer do golenia? To teraz nie są drogie sprzęty, a myślę, że może ucieszyć się z takiego prezentu
A nie wolałabyś trochę dołożyć i kupić mu np. jakiś fajny trymer do golenia? To teraz nie są drogie sprzęty, a myślę, że może ucieszyć się z takiego prezentu
On właśnie bardzo nie lubi się golić Może faktycznie taki prezent spodobałby się mu. Jakieś konkretne masz do polecenia?