Powoli mnie to wszystko wykańcza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powoli mnie to wszystko wykańcza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Powoli mnie to wszystko wykańcza

Witam. Jestem 24 letnią dziewczyną ze skołatanymi nerwami. Mój obecny partner ma 37 lat. Poznałam go na czacie trzy lata temu. Wiadomo, że pierwsze wrażenia, emocje, piękne chwile Mieszka za granicą i tam też pracuje.
Ostatnio zjechał na święta do kraju, mieszka 350km ode mnie.

Ostatnio dosyć mocno się pokłóciliśmy, ponieważ powiedziałam co myślę o jego kolegach dla których chyba mnie olewa odkąd przyjechał. Dawno się nie kłóciliśmy, nie mieszkamy razem, jesteśmy zdani na sieć. Chciałam wyjechać teraz do niego, ale jak on to stwierdził, że mogłam wyjechać na koniec roku, ponieważ nikt nie patrzył by na mnie jako na pracownika sezonowego.

Wczoraj rozmawialiśmy normalnie i wyjaśniliśmy sobie wszystko co nas bolało, wyszedł na zakupy i miał odezwać się wieczorem. Dzwoniłam, lecz padł mu telefon i nie włączył nadal, nie ma go na żadnych portalach, do jego mamy tak samo kontakt mocno się utrudnił, a ja? A ja odchodzę od zmysłów mało co śpię, prawie nic nie jem, bo się stresuje, martwię.

Powiedział, że mu zależy, że mnie kocha. Dzisiaj z rana dodzwoniłam się do jego matki i niestety. Dostałam ochrzan, że ona spać nie mogła, bo wydzwaniałam całą noc. Mam billingi i przyznam się, że dzwoniłam po 22, bo jak wyszedł po 16 tak potem kontakt się urwał, nie odbierał, nie odpisywał.

Naprawdę go kocham i zależy mi na nim. Wiele razy się spotykaliśmy, odkąd zjechał tak moja psychika jest w rozsypce, rodzice mnie pocieszają, mówią, że jestem cieniem siebie, że chodzę znerwicowana, nie kontaktuje. Całe życie ze mnie uszło.

Tak mi cholernie zależy żeby się odezwał. 3 lata związku, nie pierwsza taka akcja. Ale jak ostatnio był to było naprawdę dobrze. Chociaż jego matka jak i on zwalają winę na mnie, że doprowadzam swoim zachowaniem do tego, że nie odbiera, że taki jest.

Przecież go nie więże, to ja się dostosowywuje pod niego. Nie rozumiem tyle czasu, poważne plany, wspólnie spędzony czas, tyle chwil przegadanych. Nie wiem co mam robić, czekam, myślę, płacze. I myślę tylko czy się odezwie.

Liczę na jak najwięcej odpowiedzi i porad. Potrzebuje pomocy, bo już nie wyrabiam z tym co się dzieje w ostatnich dniach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powoli mnie to wszystko wykańcza

Zmnienil się coś? Masz z nim kontakt ?

3 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-03-28 17:21:08)

Moim zdaniem dla Niego nigdy nie byłaś kandydatką do poważnego związku. Tylko młodą dziewczyną podnoszącą samoocenę. Bądźmy szczerzy - nie wiesz co robi za granicą i czy nie prowadzi podwójnego życia. Czy przypadkiem koledzy to nie koleżanka hmm?
Zacznij myśleć. Nie słowa, a czyny są ważniejsze.

Uważam, że masz problemy emocjonalne, a co za tym idzie bardzo niską samoocenę i trzymasz się jakiejkolwiek opcji.

4

A Wy w ogóle się widzieliście tak fizycznie czy tylko internet?

5

Oczywiście, że się widywaliśmy i nawet więcej, ale to dopiero po roku. Mam wrażenie, że dzieje się z nim coś złego. Przeprosił, bo chwile udało nam się rozmawiać, ale nie za długo. Mówił, że się odezwie, ale nadal nic. Wydaje mi się, że chyba śpi, aczkolwiek nie wiem już nic co z nim.:(

6

Ja bym sobie na twoim miejscu darowała go. To nawet nie jest związek . Szkoda żebyś marnowała czas na niego i czekała aż łaskawie znajdzie czas dla Ciebie.
Jesteś jeszcze młoda znajdź sobie kogoś tu na miejscu. Ja bym się nie zdziwiła jak on tam za granicą ma rodzinę dzieci itp.

7

Spotlight7 napisał/a:

Oczywiście, że się widywaliśmy i nawet więcej, ale to dopiero po roku. Mam wrażenie, że dzieje się z nim coś złego. Przeprosił, bo chwile udało nam się rozmawiać, ale nie za długo. Mówił, że się odezwie, ale nadal nic. Wydaje mi się, że chyba śpi, aczkolwiek nie wiem już nic co z nim.:(

Związek na odległość jest bardzo trudny. Ja, po 30 latach z jedną kobietą wyjechałem do pracy do Niemiec. Co dwa tygodnie jestem w domu, codziennie dwa razy dzwonię, a i tak jest byle jak. Ty znasz faceta trzy lata, z czego byliście razem może z miesiąc. Tak nie zbudujesz nic trwałego. Ty chcesz ta znajomość dalej rozwijać, a mam wrażenie że facet sobie trzymał cię w odwodzie, bo paliwo na te 350 km wychodzi taniej niż wizyta w agencji. I nie pisz że on nie jest taki, bo znasz go niewiele lepiej niż ja, więc nie wiesz.

Nic z tego nie bedzie.Faceci są prości w obsłudze.Jeśli coś zaczyna być skomplikowane to jest podejrzane i związku z tego nie będzie.Ja to teraz wiem ....wcześniej analizowalam szalałam chodziłam do wróżki itd...dałam sobie spokoj i naprawdę czuję się lepiej.szkoda czasu i zdrowia na analizy.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powoli mnie to wszystko wykańcza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024