BRAK DEKLARACJI - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: BRAK DEKLARACJI

Witajcie,
Od około 4 miesięcy spotykam się z pewnym mężczyzną ( on ma 29 lat , ja 24)
Problem polega na tym, że on nie zadeklarował się. Nigdy nie powiedział że chce ze mną być ,że jestem dla niego ważna. Zawsze pisze do mnie pierwszy, ‘szuka” spotkania ze mną..Na pytanie dlaczego spotyka się ze mną odpowiada : że chce mnie lepiej poznać. Planuje ze mną swoją przyszłość, chce jechać ze mną na wakacje, zabrać mnie na majówke, idziemy razem na wesele w najbliższym czasie..Jednak mówi że tak szybko się nie zakochuje I jest ostrożny, bo dużo w życiu wycierpiał. Moja cierpliwość się kończy i nie wiem na czym stoję. Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją bo zawsze po ok 2-3 spotkaniach deklarowaliśmy sobie, że jesteśmy razem. Co mam zrobić ? Poczekać czy zakończyć tą znajomość?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: BRAK DEKLARACJI

Patrząc z boku - nieproporcjonalne emocje z twojej strony (żeby nie napisać desperacja, by złapać męża) w stosunku do sytuacji. Jakbyś oczekiwała nie deklaracji, ale oświadczyn.

O co chodzi? Jest między wami dobrze, spotykacie się, macie jakieś plany na przyszłość, może to nie jest jakaś wielka miłość, nie ma takiej chemii jak u nastolatków, ale każde z was ma jakieś doświadczenia, przemyślenia, oczekiwania. Naprawdę uważasz, że każdy potrzebuje 2-3 spotkań, by poznać drugiego człowieka? A co jeśli zadeklaruje się, że chce być z tobą, a za miesiąc uzna, że jednak nie jesteś TĄ osobą?

Boisz się, że nie jesteś w związku? że tylko koleżeńsko się spotykacie? To zapytaj się go wprost! Zapytaj się, czy poza tobą spotyka się z innymi, czy planuje wakacje z tobą, czy również z innymi koleżankami,... lol big_smile lol

3

po 2-3 spotkaniach juz bylas w zwiazku?

jeny, to i ilu ja bym miala chlopakow i dziewczyn po dwóch spotkaniach na kawe czy do kina big_smile

4

blondies napisał/a:

(...) Co mam zrobić ? (...)

Oprzytomnieć.

I usłyszeć to, co mówi do Ciebie ów mężczyzna.

5

Coś sprawia, że nie jesteś pewna, że jemu zależy? Po co Ci ta deklaracja?
Myślę, że wyraził się dość jasno- nie jest zakochany, ale bardzo Tobą zainteresowany. Bo to krótki czas, by się poznać. Czego miałby dotyczyć ta deklaracja?

6

Wydaje mi się że trafił Ci się ogarnięty facet, a próbujesz na nim wywrzeć dziwną presję. Jeszcze nie jesteście razem na dobre, a Ty już masz w planach stawianie warunków? Mam nadzieję, że Cie oleje i znajdzie sobie dojrzalszą kobietę smile

7

Według mnie powinnaś poczekać, poznać go lepiej a nie po 2/3 spotkaniach składać sobie deklaracje .. wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024