ZWIĄZEK Z CHŁOPAKIEM PO ZAWODÓWCE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ZWIĄZEK Z CHŁOPAKIEM PO ZAWODÓWCE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: ZWIĄZEK Z CHŁOPAKIEM PO ZAWODÓWCE

MAM OGROMNY PROBLEM.tO ZNACZY MOZE ON PROBLEMEM NIE JEST ALE MOZE WY MI COS DORADZICIE.OTÓRZ JESTEM Z FACETEM 2.5 ROKU KOCHAMY SIE.ON JEST PO ZAWODÓWCE I NIE ROBIŁ NIC DALEJ BO NIE MIAŁ CZASU PRACOWAŁ.JA ROBIE STUDIA PRAWNICZE ZAOCZNIE I SŁYSZE OD RODZINY I NAWET OBCYCH LUDZI BYM DAŁA SOBIE SPOKÓJ Z NIM BO SIE ZMARNUJE PRZY NIM A TAK MOGE DUZO OSIĄGNĄĆ.ON ZAJMUJE SIE TYLKO SWOIMI AUTAMI I PRZY NICH SZPERA .CZY KTÓRAS JEST W TAKIEJ SYTUACJI???BŁAGAM POMÓZCIE.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ZWIĄZEK Z CHŁOPAKIEM PO ZAWODÓWCE

Prawniku drukowanymi literami się nie składa zdań, aż oczy bolą.
Co Cię obchodzi co rodzice mówią ?

A co on gorszy bo po zawodówce? Niektórzy mają taki fach w ręku , że lepiej sobie życie zawodowe układają od niejednego co studiował.
Znam takie przypadki. Trzeba mieć głowę na karku i potrafić zarabiać - a nie myśleć , że jak się skończy studia to na pewno lepszy zarobek.

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-03-27 18:04:18)

B
R
D
Z
O

P
R
O
S
Z
Ę

W
Y
Ł
Ą
C
Z

C
A
P
S
L
O
C
K
A

B
O

S
I
Ę

T
R
U
D
N
O

C
Z
Y
T
A

T
A
K
I

T
E
K
S
T

N
A
W
E
T

J
E
Ś
L
I

J
E
S
T

A
U
T
O
R
S
T
W
A

T
R
O
L
L
A

D
Z
I
Ę
K
U
J
E.

M
I
Ł
E
G
O

D
N
I
A
.
.
.
smile

4 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-03-27 18:05:43)

Jak będziesz takim prawnikiem, jak stawiasz przecinki, to sorry, ale ja Ci wielkiej kariery nie wróżę. I capsa wyłącz. Prawnik powinien raczej umieć pisać.

Aaaa - i otóż.

Iceni big_smile big_smile big_smile

5

to niedopuszczalne rzeby dziefczyna po studiach prawnicznych była z chłpakiem po zawodufce NIEDOPUSZCZALNE ZNISZCZYSZ SE RZYCIE

6

Jeśli jest dobrym facetem to o co chodzi smile? Przecież Ty będziesz zarabiać.

7

Makigigi napisał/a:

to niedopuszczalne rzeby dziefczyna po studiach prawnicznych była z chłpakiem po zawodufce NIEDOPUSZCZALNE ZNISZCZYSZ SE RZYCIE

A do rzyci z takim "rzyciem"! smile

Sorry, nie wytrzymałam smile

8

rusalkalesna napisał/a:

MAM OGROMNY PROBLEM.tO ZNACZY MOZE ON PROBLEMEM NIE JEST ALE MOZE WY MI COS DORADZICIE.OTÓRZ JESTEM Z FACETEM 2.5 ROKU KOCHAMY SIE.ON JEST PO ZAWODÓWCE I NIE ROBIŁ NIC DALEJ BO NIE MIAŁ CZASU PRACOWAŁ.JA ROBIE STUDIA PRAWNICZE ZAOCZNIE I SŁYSZE OD RODZINY I NAWET OBCYCH LUDZI BYM DAŁA SOBIE SPOKÓJ Z NIM BO SIE ZMARNUJE PRZY NIM A TAK MOGE DUZO OSIĄGNĄĆ.ON ZAJMUJE SIE TYLKO SWOIMI AUTAMI I PRZY NICH SZPERA .CZY KTÓRAS JEST W TAKIEJ SYTUACJI???BŁAGAM POMÓZCIE.

Otóż uważam, że otóż pisze się inaczej. Ponadto uważam, że aby pretendować do roli osoby wykształconej, której przeszkadza brak czyjegoś wykształcenia należałoby wiedzieć jak się pisze otóż. Otóż uważam, że jest to bardzo słaby trolling. Postaraj się bardziej.

9

Rusałka będzie takim prawnikiem, jak przezroczysty programistą smile

10

A, dajcie spokój. Trochę widziałam już pism urzędowych i prawniczych, niekiedy naprawdę ma się wrażenie, że jak w tym starym dowcipie o policjantach - potrzeba ich po dwie sztuki, bo jedno umie pisać, a drugie czytać. I to pierwsze chyba spędza sporo czasu na urlopie tongue
Raduje mnie, że mój facet po zawodówce takich baboli nie wali, to chyba dobrze, że na studia nie poszedł big_smile

11

Nana może i by tak było, gdyby nie ostatnia lawina wątków założonych przez maniaka z włączonym Caps Lockiem...

12 Ostatnio edytowany przez evada (2018-03-27 21:50:28)

rusalkalesna napisał/a:

MASZ PROBLEM   

NIE  KRZYCZ  NA  FORUM

W internecie  pisanie z włączonym caps lockiem oznacza krzyk

13

Temat zostaje zamknięty ze względu na trolling. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ZWIĄZEK Z CHŁOPAKIEM PO ZAWODÓWCE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024