Jestem z chłopakiem który przyznal mi się ze na częściowa stulejke- w spoczynku schodzi napletek. Wysyłam go do lekarza rodzinnego po skierowanie na dalsze leczenie ale on się wstydzi iść do przychodni gdzie go lekarze znają od lat a zwlaszcza wstydzi się rozebrać. I tu pytanie forum osób mających wiedzę, czy u lekarza rodzinnego będzie musiał się rozebrać o pokazać problem czy otrzyma skierowanie od ręki?
"Wstydzi się"... powiedz mu, żeby dorósł.
Lekarz będzie chciał obejrzeć, na słowo skierowania nie da.
"Wstydzi się"... powiedz mu, żeby dorósł.
A co w sytuacji jeśli to stulejka częściowa? W spoczynku schodzi a w erekcji nie, czy lekarz pozna po czymś innym? Chyba nie ma takiej opcji aby lekarz badał w trakcie erekcji?
Cyngli napisał/a:"Wstydzi się"... powiedz mu, żeby dorósł.
A co w sytuacji jeśli to stulejka częściowa? W spoczynku schodzi a w erekcji nie, czy lekarz pozna po czymś innym? Chyba nie ma takiej opcji aby lekarz badał w trakcie erekcji?
Nie martw się na zapas. Lekarz idiotą nie jest i pewnie niejedną już stulejkę w życiu oglądał.
5 2018-03-22 21:23:29 Ostatnio edytowany przez big_black_bass (2018-03-22 21:30:15)
Jeśli finansowo to nie problem - niech idzie prywatnie. Prywatnie do urologa nie trzeba skierowania, większa dyskrecja, nie będzie siedział w kolejce ze znajomymi znajomych, a oglądać go będzie dopiero specjalista, który takie sprzęty ogląda codziennie. I lekarze, którym płacą prywatne przychodnie a nie NFZ zwykle są milsi i mają więcej czasu dla jednego pacjenta. Nie mam pojęcia ile może kosztować zabieg, ale jeśli chodzi o badanie, w zależności od miasta wizyta nie powinna kosztować więcej jak 100-150zł. Tylko w tym przypadku na jednej wizycie się nie skończy.
Przepraszam od kiedy wstydem dla mężczyzny jest dbanie o zdrowie? No trudno stało się ma stulejkę, wielkie mi to halo jak spora część innych, to idzie do lekarza po skierowanie do chirurgia na 10 min zabieg...
Jako osoba po takim zabiegu powiem szczerze, że dla mnie kiedy zobaczyłem, że coś jest nie tak poszedłem do lekarza natychmiastowo. Najpierw nim trafiłem pod "skalpel" oczywiście przeczytałem w sieci czy taki stan jaki mam jest normalny i po upewnieniu poszedłem do lekarza.
Wyjaśnij mu, że to normalna "wada", która obecnie jest w łatwy sposób do naprawienia
@Lucyfer666, czy taki zabieg jest niezbędny? Przeszkadzała Ci w czymś ta stulejka? Za moich czasów lekarze zalecali masturbacje podczas kąpieli i to wystarczało.
Chłopak był u lekarza rodzinnego, lekarz wystawił skierowanie do urologa i nie trzeba było się rozbierać. Teraz pytanie ile czasu trzrba czekać do urologa gdy na skierowaniu jest dopisek pilne?
Chłopak był u lekarza rodzinnego, lekarz wystawił skierowanie do urologa i nie trzeba było się rozbierać. Teraz pytanie ile czasu trzrba czekać do urologa gdy na skierowaniu jest dopisek pilne?
To zależy od takiej ilości czynników, że głowa mała.
Zamiast pytać, trzeba było od razu poszukać najbliższego urologa i podjechać tam ze skierowaniem po termin.
11 2018-03-24 12:10:09 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2018-03-24 12:13:02)
@Lucyfer666, czy taki zabieg jest niezbędny? Przeszkadzała Ci w czymś ta stulejka? Za moich czasów lekarze zalecali masturbacje podczas kąpieli i to wystarczało.
tamto miałem w wieku nastoletnim. W stanie erekcji nie dało się napletka ściągnąć, a że w domu temat seksu to był tematem nie poruszanym, więc pewne rzeczy stety-niestety wyszły jak wyszły.
Lekarz i tak zły typ zabiegu zrobił i ze 3-4 lata temu musiałem robić zabieg na, krótkie wędzidełko, ale to już samemu i na własny rachunek.
Czy obie "wady" jakoś mi przeszkadzały? Zależy co masz na myśli. Nie dochodziło do sytuacji, żeby owy stan miał w czym przeszkadzać, że tak się określę
Autorko - dopisek pilne, z czego co wiem nie oznacza nic poważnego, z krótkim wędzidełkiem też dostałem taką notkę, bo dla medycyny to po prostu plastyka, z którą mimo wszystko można łatwo się uporać i dla pacjenta i dla lekarza Zapiszcie się na wizytę i reszta pójdzie gładko
12 2018-06-01 23:46:01 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-06-02 00:51:00)
Faceci to jednak są bardzo ciekawi. Tak czy inaczej jak problemu człowiek chce się pozbyć to będzie musiał pokazać i to nie raz, a więcej, sam zabieg raczej też jest wykonywany bezpośrednio na pacjencie. :-) Co do obaw, że to boli możesz uspokoić, że nie boli ani trochę, dojście do pełnej sprawności to kwestia dni, ale na początku może być pewien dyskomfort po kilku tygodniach problem znika. Co do miejsca ze znanych [spam]