Nie wiem co robic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Nie wiem co robic

Kochani nie wiem co robic .. potrzebuje porady .. wsparcia
Mam 36 lat i 15 lat małżeństwa za sobą .. 4 cudownych dzieci.. mój mąż powiedzual ze mnue nie kocha nic fo mnie mnie czuje i chce się rozstać .. trwa to już z miesiąc .. na tydzień wyprowadził się do rodziców potem wrócił .. śpi osobno .. zajmuje się dzuecmi mnue traktuje jak powietrze .. za nsmi 15 lat małżeństwa .. nie zawsze było różowo .. także z mojej strony .. półtora toku temu mnie zdradził .. byłam cwana wzielam detektywa .. miskam wszystko na dłoni ale wybaczyłam .. starał się z osiem miesiecy jak diabli Aa potem dupa .. nagle ciagle oskarżenia ze go szpieguje ze Niecdaje mu żyć .. kłótnie i ciagle awantury .. nue wuem czy kogoś ma .. niby mówi ze nie ale dziwnie się zachowuje .. przez miesiąc prosiłam go by dał naszej rodzinie szanse płakałam i robiłam różne głupstwa .. a teraz nie wiem co mam tobic .. jestem już ba skraju wytrzymałości psychicznej .. mam dość zycia .. boje due ze zrobię jakieś głupstwo sad na dodatek prowadzimy wspólnie interes i widzimy się non stop 24 h na dobę .. poradzicie coś pisze .. on mówi ze pomieszka jeszcze w fomu z mieduac i zobaczy .. a mnie to wykancza ..

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Nieq1995 (2018-03-12 00:35:18)

Odp: Nie wiem co robic

Y
Sory

3

Ciufor napisał/a:

Mam 36 lat i 15 lat małżeństwa za sobą .. 4 cudownych dzieci.. mój mąż powiedzual ze mnue nie kocha nic fo mnie mnie czuje i chce się rozstać .. trwa to już z miesiąc .. na tydzień wyprowadził się do rodziców potem wrócił .. śpi osobno .. zajmuje się dzuecmi mnue traktuje jak powietrze .. za nsmi 15 lat małżeństwa .. nie zawsze było różowo .. także z mojej strony .. półtora toku temu mnie zdradził .. byłam cwana wzielam detektywa .. miskam wszystko na dłoni ale wybaczyłam .. starał się z osiem miesiecy jak diabli Aa potem dupa .. nagle ciagle oskarżenia ze go szpieguje ze Niecdaje mu żyć .. kłótnie i ciagle awantury .. nue wuem czy kogoś ma .. niby mówi ze nie ale dziwnie się zachowuje .. przez miesiąc prosiłam go by dał naszej rodzinie szanse płakałam i robiłam różne głupstwa .. a teraz nie wiem co mam tobic .. jestem już ba skraju wytrzymałości psychicznej .. mam dość zycia .. boje due ze zrobię jakieś głupstwo sad na dodatek prowadzimy wspólnie interes i widzimy się non stop 24 h na dobę .. poradzicie coś pisze .. on mówi ze pomieszka jeszcze w fomu z mieduac i zobaczy .. a mnie to wykancza ..

Może przeczytaj jeszcze raz co napisałaś, nie da się czytać, nie wiadomo o co chodzi.

4

Ciufor napisał/a:

Szkoda dzieci :-( Może to tylko kryzys wieku średniego i mu przejdzie?

5

Próbowałaś z nim szczerze porozmawiać? Czy wie on jak ma wyglądać dalsze życie? Co z dziećmi? Wydaję mi się, że dobrze byłoby pójść na jakąś terapię, jeśli mąż widzi minimalne szanse na ratunek to pójdźcie oboje, a jeśli nie to pójdź sama. Nie ma co się załamywać, masz na pewno cudowne dzieci, które potrzebują mamy. Nie jedna kobieta dała radę jako samotna matka, musisz odnaleźć w sobie siłę i dać przykład dzieciom że pomimo przykrych zdarzeń da się żyć. Sądzę że dobry psycholog będzie najlepszym rozwiązaniem smile

6

Półtora roku temu już było późno na rozmowy, teraz to już reanimowanie trupa. Dla Twojego męża nie jesteś kobietą, jesteś matką jego dzieci, pewnie sprzątaczką, kucharką. 4 dzieci w domu to masa roboty, żeby to ogarnąć. Nie dziwię się, że przegapiłaś momenty, w których przestawałaś być dla niego kobietą. Co poradzić? Nic nam nie jest dane na wieki. Trzeba pewne rzeczy przepracować. Dbać o godność. 36 lat jesteś jeszcze młoda. Nie słuchaj, że masz przede wszystkim zająć się dziećmi. Trzeba pilnować razem z ich ojcem, żeby wyrosły na ludzi. A ty? A ty musisz się przygotowywać, że w końcu będziesz wolną kobietą.

7

Przykro mi, ale chyba nie ma co naprawiać w tym związku. Pamiętaj, że płaczem nic nie wskórasz, poniżasz się tylko i irytujesz tym swojego męża. Im więcej prosisz i błagasz, tym bardziej tracisz w jego oczach. Sytuacja jest trudna, bo nie tylko macie czwórkę dzieci, ale i mieszkacie razem. Codziennie spędzacie ze sobą czas i jego widok codziennie łamie Ci serce. Najlepiej, gdyby się wyprowadził. Jeśli detektyw znalazł dowody na zdradę Twojego męża, postaw mu ultimatum - ma konkretnie określić czego od Ciebie oczekuje, czyli albo idziecie na terapię dla małżeństw albo wyprowadza się w trybie natychmiastowym, a Ty składasz pozew o rozwód. Nie wierz mu, że jest w tym Twoja wina, że niby go kontrolujesz i szpiegujesz. To typowa gadka na wywołanie poczucia winy. Był niewierny, odkryłaś zdradę i to jest WYŁĄCZNIE JEGO WINA. Twoje wątpliwości nie były bezpodstawne, miałaś prawo wynająć detektywa. Twój mąż chce przerzucić na Ciebie odpowiedzialność za swoją niewierność. Pamiętaj, to zdradzający podejmuje decyzję o zdradzie. Nawet jeśli powstają czynniki sprzyjające, typu rozpad pożycia w małżeństwie, to Twój mąż zdecydował, że zamiast pracować nad związkiem zrobi sobie skok w bok. Nie napisałaś, czy to był jednorazowy wybryk, czy romans. Po jednorazowym wybryku można próbować uratować związek, ale romans to nie tylko zdrada fizyczna, ale przede wszystkim emocjonalna. Musisz zabezpieczyć siebie i swoje dzieci na przyszłość. Czeka Cię jeszcze wiele łez, ale dzięki temu staniesz się silniejsza.

8

To był jego jednorazowy wybryk . Odkryłam i zerwał z nua kontakt . Przez 8 miesiecy sie starał naprawić a potem zaczęły sue oskarżenia o szpiegowanie inkontroliwanie ..
teraz popristu powiedział ze nic do mnie nie czuje ze się wypali .. nie wiem czy teraz kogoś ma .. trudno mi powiedzieć nue mam siły tego sprawdzać .. mueszka ze mną . Śpi na dole .. zajmuje siecdziecmi .. jest dobrym ojcem .. ale mnie traktuje jak powietrze. Rozmawiamy onbuezacych sprawach i firmowych . O nas już nie bo to go ewidentne doprowadza do szału .. powiedział ze nie wie co ma robic ze nie planował tego . Ze pomieszka jeszcze z miesiąc i zobaczy Jsk to będzie ..
na terapie nie cgce iść .. bo podjął już decyzje i nie kocha mnie Wiec już jest za pozno.
Od 3 dni nie płacze przy nim .. staram sue go traktować neutralnie , ale to Tsk naprawdę pozory .. strasznie boli .. noce przepłakane . A jeszxze dwulatek chory i rano muszę w pracy trzeźwo myśleć . Naprawdę nie wiem co mam robic .. kocham go i Dkatego cierpię sad

9

evada napisał/a:
Ciufor napisał/a:

Może przeczytaj jeszcze raz co napisałaś, nie da się czytać, nie wiadomo o co chodzi.

Oj, tam zaraz nie da ... big_smile
Dzieci (albo i dorośli, np. głowy państwa big_smile ) z dysleksją gorzej piszą, a jednak da się zrozumieć big_smile

10

Wiem ze pisze chaotycznie sle jestem wrakiem człowieka .. nie mam sue komu wygadać

11

Co robić? Powiedzieć aby pan wracał do mamusi, a nie czekał miesiąc, dwa, okazjonalnie wykańczając Cię psychicznie swoją obecnością.
Papiery rozwodowe złożone? Jeśli nie, to najwyższy czas, bo- jak Balin trafnie zauważył- to jak reanimowanie trupa. Pogódź się, że facet już nie kocha i raczej się to nie zmieni.
Uszy do góry. Masz dzieci i właśnie pomyśl o nich i o sobie.

12

Dlaczego trupa ? Naprawdę po zdradzie się starał .. to ja raczej byłam nieugięta .. nie wuem może go tłumacze .. z drugiej strony dlaczego przestał die starać dlaczego nagle te oskarżenia ? Naprawdę mie jem co robic ? Proszę pomóżcie mi się otarzasnac bo czuje ze zostałam sama ze wszystkim ..

13

Ciufor napisał/a:

Dlaczego trupa ? Naprawdę po zdradzie się starał .. to ja raczej byłam nieugięta .. nie wuem może go tłumacze .. z drugiej strony dlaczego przestał die starać dlaczego nagle te oskarżenia ? Naprawdę mie jem co robic ? Proszę pomóżcie mi się otarzasnac bo czuje ze zostałam sama ze wszystkim ..

Starał się i chcial poskładac wszystko do kupki. Ty miałaś zapewne ciągłe pretensje i wyrzuty więc odpuścił. Kazdy by odpuścił. Jedna strona nie uratuje związku.

Co robic? Złożyć pozew o rozwód,popłakać kilka dni i wziąć się w garść. Jestem w Twoim wieku,po jednym koszmarnym małżeństwie i dwóch jeszcze gorszych związkach z toksykami. Na własnym przykladzie moge Ci powiedzieć ze na miłość nigdy nie jest za późno,i Ciebie również ona jeszcze spotka smile tylko nie pozwól sobie zatracić się w bólu i rozpaczy,zrób czasem cos tylko dla siebie i uśmiechaj się. Jego "zobaczymy jak to będzie" niech sobie wsadzi w .... postanowi zostać i nadal będziesz nieszczęśliwa.

14

Ja z 5 miesuecy już odpuściłam . Na początku było tak jął pisałeś wyrzuty i pretensje ale potem odpuściłam .. nie wspominałam nic o zdradzie nie kontrolowałam go .. on dostał jakiejś obsesji .. albo udawał by udobruchać mnie .. tylko po co ?
Rozwód to nie taka prosta sprawa .. kocham go .. wybaczyłam mu zdradę .. tyle cierpienia i na nic ? Mam układać życie na nowo ? Jak z 4 dzueci Zzz kto mnie zechce sad

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024