zdradzająca narzeczona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradzająca narzeczona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: zdradzająca narzeczona

Moja narzeczona która była dla mnie całym światem, osobą którą kochałem jak nigdy wcześniej zdradziła mnie... Nie umiem sobie z tym poradzić. Kocham ją i naprawdę chciałbym jej wybaczyć ale nie wiem czy kiedykolwiek będę umiał. Sama dała mi teraz kontrolę nad swoim telefonem, komputerem, skasowała konta społecznościowe...ale czy to wystarczy? Myślałem że się odegram i prześpię się z inną laską ale nawet nie mam na takie coś ochoty, wiem że nadal nic to nie zmieni.

Nie proszę tu o radę bo wiem, że sam muszę się z tym zmierzyć. Chciałem się po prostu wyżalić.
Dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradzająca narzeczona

Nie jest to rada, skoro jej nie potrzebujesz, tylko podpowiedź.
Zastanów się dlaczego to zrobiła, skoro chcesz wybaczać i dalej z nią być. Może ten związek nie ma już sensu, bo niedługo będziesz przeżywał to samo.

3

Odp: zdradzająca narzeczona

Popatrz na to tak.
Masz szczęście, i to duże że teraz a nie po ślubie jak jest trudniej ( dzieci, dom, kredyty, itp)
Trafiła Ci się zwykła "królewna" i goń ją na kopach w d..pę jak najszybciej i najdalej. Zapomnij, bo nie ma o kim pamiętać, lub pogódź  się z tym, że będziesz miał zawsze "kolegów" do "swojej" kobiety.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradzająca narzeczona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024