Witam,
Mam 29 lat jestem z Teofilowa mam 1,5 rocznego synka i tatuś też jest;) większość znajomości urwala się jak urodził się synek koleżanki albo gonią za pracą albo mają dużo starsze dzieci i inne obowiązki, wiec czasem nie ma nawet do kogo zadzwonić. Chętnie gdzieś wyskocze i nie koniecznie musi byc to z dzieckiem. Moze sa jakies mamy, którym już znudziły się samotne spacery lub kobitki bez dzieci które też nie mają z kim pogadać.
Patrycja
Hej
mam 29 lat i mieszkam na Bałutach
chętnie poznam kogoś sympatycznego, bo też mi brakuje towarzystwa, większość znajomości się urwała po przeprowadzce do Łodzi
Cześć dziewczyny jak tam Wasze przyjaźnie?
Jestem w wieku 28 lat mam core 8 miesięczna i dużo czasu wolnego. Ja Z kolei zostałam oszukana przez przyjaciółkę i tak przez 5 lat nie szukalam i nie chciałam innych tak bliskich koleżanek.
4 2018-09-23 12:04:18 Ostatnio edytowany przez bellastar123 (2018-09-23 12:05:47)
Cześć dziewczyny jak tam Wasze przyjaźnie?
Jestem w wieku 28 lat mam core 8 miesięczna i dużo czasu wolnego. Ja Z kolei zostałam oszukana przez przyjaciółkę i tak przez 5 lat nie szukalam i nie chciałam innych tak bliskich koleżanek.
Cześć Majenka,
Mam 31 lat i 3-letniego synka:-)
Chętnie z Tobą pogadam.
Pozdrawiam
A może jeszcze jakieś Dziewczyny? Może uds nam się stworzyć fajną grupkę?
Woow ale ekspresowo. W zasadzie nie przypuszczalam ze mnie najdzie na zwierzenia na takim forum ale jednak tej dobrej koleżanki brakuje bo zwykłych jest sporo ale po co mi takie fałszywe zazdrosne zmije hehe.
Skad jesteś?
Woow ale ekspresowo. W zasadzie nie przypuszczalam ze mnie najdzie na zwierzenia na takim forum ale jednak tej dobrej koleżanki brakuje bo zwykłych jest sporo ale po co mi takie fałszywe zazdrosne zmije hehe.
Skad jesteś?
Pochodzę z Łodzi, od 3 lat mieszkam na wsi, ale w Łodzi pracuję i spędzam większość swojego czasu .
Ja też nie jestem skora do zwierzeń publicznych, ale gdzieś trzeba się jednak wygadać.
Może porozmawiamy na GG? 64943688
Z chęcią ale nie mam gg od 10 lat chyba hehehe
Z chęcią ale nie mam gg od 10 lat chyba hehehe
Ja też nie, teraz zainstalowalam ;-)