Szukam koleżanki Łódź - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki Łódź

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Szukam koleżanki Łódź

Witam,
Mam 29 lat jestem z Teofilowa mam 1,5 rocznego synka i tatuś też jest;) większość znajomości urwala się jak urodził się synek koleżanki albo gonią za pracą albo mają dużo starsze dzieci i inne obowiązki, wiec czasem nie ma nawet do kogo zadzwonić. Chętnie gdzieś wyskocze i nie koniecznie musi byc to z dzieckiem. Moze sa jakies mamy, którym już znudziły się samotne spacery lub kobitki bez dzieci które też nie mają z kim pogadać.
Patrycja

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki Łódź

Hej smile mam 29 lat i mieszkam na Bałutach smile chętnie poznam kogoś sympatycznego, bo też mi brakuje towarzystwa, większość znajomości się urwała po przeprowadzce do Łodzi

3

Cześć dziewczyny jak tam Wasze przyjaźnie?
Jestem w wieku 28 lat mam core 8 miesięczna i dużo czasu wolnego. Ja Z kolei zostałam oszukana przez przyjaciółkę i tak przez 5 lat nie szukalam i nie chciałam innych tak bliskich koleżanek.

4 Ostatnio edytowany przez bellastar123 (2018-09-23 12:05:47)

Majenka napisał/a:

Cześć dziewczyny jak tam Wasze przyjaźnie?
Jestem w wieku 28 lat mam core 8 miesięczna i dużo czasu wolnego. Ja Z kolei zostałam oszukana przez przyjaciółkę i tak przez 5 lat nie szukalam i nie chciałam innych tak bliskich koleżanek.

Cześć Majenka,
Mam 31 lat i 3-letniego synka:-)
Chętnie z Tobą pogadam.
Pozdrawiam

A może jeszcze jakieś Dziewczyny? Może uds nam się stworzyć fajną grupkę?

5

Woow ale ekspresowo. W zasadzie nie przypuszczalam ze mnie najdzie na zwierzenia na takim forum ale jednak tej dobrej koleżanki brakuje bo zwykłych jest sporo ale po co mi takie fałszywe zazdrosne zmije hehe.
Skad jesteś?

6

Majenka napisał/a:

Woow ale ekspresowo. W zasadzie nie przypuszczalam ze mnie najdzie na zwierzenia na takim forum ale jednak tej dobrej koleżanki brakuje bo zwykłych jest sporo ale po co mi takie fałszywe zazdrosne zmije hehe.
Skad jesteś?

Pochodzę z Łodzi, od 3 lat mieszkam na wsi, ale w Łodzi pracuję i spędzam większość swojego czasu .
Ja też nie jestem skora do zwierzeń publicznych, ale gdzieś trzeba się jednak wygadać.

7

Może porozmawiamy na GG? 64943688

8

Z chęcią ale nie mam gg od 10 lat chyba hehehe

9

Majenka napisał/a:

Z chęcią ale nie mam gg od 10 lat chyba hehehe

Ja też nie, teraz zainstalowalam ;-)

Posty [ 9 ]