Jemu zależało tylko na jednym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jemu zależało tylko na jednym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jemu zależało tylko na jednym?

Hej. Zaczepiłam chłopaka na pewnym portalu społecznościowym. Pisałam z nim od grudnia z mniejszymi i większymi przerwami. Ogólnie chłopak pracuje zagranicą i często go nie ma w Polsce . Bardzo spodobał mi się wizualnie i nie tylko . Wczoraj udało się nam w końcu spotkać. Pora była dosyć póżna , a więc zaproponował piwo z jego kolegami z którymi współpracuje. Zgodziłam się ,gdyż w sumie pomyślałam ,że to miłe , że chce od razu pokazać mnie kolegą. Natomiast póżniej miałam wrażenie ,że to oni są ważniejsi niż  ja wink Zostałam u niego na noc , gdyż po spożyciu nie miał jak mnie odwieźć .A dzieli nas około 40 km Ogólnie było miło , oglądaliśmy film no i  przytulał się do mnie. Zniesmaczyło mnie to ,iż w pewnym momencie spytał czy mam ochotę ..  na wiecie co . Ja odmówiłam i kazałam mu już spać. Ogólnie mimo to całą noc leżał przytulony. Rano jeszcze dość długo rozmawialiśmy i odwiozł mnie do domu , a jeszcze przed zabrał mnie na takie wyboiska ,żeby pokazać mi jak się jeździ jeepem ( jego nowy nabytek) Bardzo mi się spodobał i nie wiem , czy zależało mu na seksie? I jak nie dostał to teraz mnie oleje ... Czy też może czekać ,aż się odezwie ? Czy wykonać pierwszy krok? Doradzcie wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jemu zależało tylko na jednym?

Pierwszy raz się spotkaliście i Ty bez oporów zostałaś u obcego gościa na noc?
Miło z jego strony,że zapytał w ogóle i przyjął do wiadomości odmowę. Myślę,że uznał Cię za napaloną laskę skoro bez problemu zgodziłaś się u niego spać.

3

ananaasowa_ napisał/a:

Pierwszy raz się spotkaliście i Ty bez oporów zostałaś u obcego gościa na noc?
Miło z jego strony,że zapytał w ogóle i przyjął do wiadomości odmowę. Myślę,że uznał Cię za napaloną laskę skoro bez problemu zgodziłaś się u niego spać.

big_smile Chyba facet jest mocno zdziwiony i nie wie o co tu biega.

4

Tak. To jest mocno "confusing " gdy laska idzie do faceta na noc A potem odmawia.

Na przyszlosc: Nie robi się tak. Nie dopuszcza do takich sytuacji. Wtedy wszystko byłoby jasne. A tak- masz rozkminy.  Słusznie. Bo sama do tego doprowadziłas.

Totalny brak rozwagi, przewidywania, logiki.

5

zostałam na noc bo nie da się wrócic ze wsi do miasta o 12  w nocy wink a on już nie mógł prowadzić po piwie ,więc zgodziłam się zostać.

menorka66 napisał/a:

zostałam na noc bo nie da się wrócic ze wsi do miasta o 12  w nocy wink a on już nie mógł prowadzić po piwie ,więc zgodziłam się zostać.

To trzeba było o tym wcześniej pomyśleć. Jak Cię zapraszał na piwo to wiedziałaś jak się skończy, więc mogłaś powiedzieć że chcesz być na noc w domu więc piwo odpada. A co do tego czy zależało mu tylko na seksie- niekoniecznie. Zachowywałaś się tak, że myślał źe jesteś łatwa więc chciał skorzystać z okazji i tyle. Ale to nie znaczy że jak się nie kochaliście to on już się nie odezwie. Może właśnie nie straci do Ciebie szacunku i będzie chciał kontynuować znajomość. Jednak odradzałabym odzywanie się jako pierwsza.

7

Owszem zgadzam się z tym, że głupota było zostać na noc u nowo poznanego chłopaka, ale kto nie popełnia takich głupot? młodość...

Dlaczego nie może napisać pierwsza? kurczę to nie średniowiecze. Może oczywiście poczekać z jeden dzień- dwa, a potem zagadać. Jeżeli on nie będzie reflektował na spotkanie, to rzeczywiście chodziło o seks, a jeżeli będzie chciał się znowu spotkać to... hmmm to też może mu chodzić o seks, bo w sumie któremu nie chodzi. tak czy siak będziecie się spotykać i wtedy będzie miał więcej czasu na poznanie Ciebie nie od strony łóżkowej.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jemu zależało tylko na jednym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024