Hej kobietki. Odkad rzucilam palenie to podczas wysilku fizycznego na silowni poce sie.o wiele bardziej niz przed rzuceniem oraz czasami w nocy.mam.mokra koszulke... ktos tego doswiadczyl? moj tata tez tak.mial podczas rzucania.... hmmm ?? wyniko w normie lekarz mowi ze to normalne po rzuceniu...?? ktos mial podobne doswiadczenia?
Twoj ojciec tak mial, lekarz mowi, ze to normalne, to jakiej odpowiedzi jeszcze oczekujesz?
Twoj ojciec tak mial, lekarz mowi, ze to normalne, to jakiej odpowiedzi jeszcze oczekujesz?
Po prostu pytam czy ktos mial podobne doswiadczenia, wyluzuj
No twoj ojciec mial podobne..
Co prawda nigdy nie musiałam walczyć z nałogiem, bo po prostu nie palę, ale z tego co wiem, a co również potwierdził Twój lekarz, nadpotliwość w takiej sytuacji jest zupełnie normalna, choć często występuje również w trakcie nałogowego palenia. Wynika to z faktu, że nikotyna pobudza produkcję acetylocholiny, ta z kolei podnosi ciśnienie, temperaturę ciała i uaktywnia gruczoły potowe. I o ile jedyną możliwością zlikwidowania nadpotliwości u palaczy jest pozbycie się nałogu, o tyle jeśli jest objawem odstawienia nikotyny, to trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale po jakimś czasie ustanie.
Przypuszczam więc, biorąc pod uwagę datę napisania posta, że Ty masz to już za sobą? O ile, rzecz jasna, dałaś sobie radę z nałogiem.