rzucenie palenia a nadpotliwosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » rzucenie palenia a nadpotliwosc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: rzucenie palenia a nadpotliwosc

Hej kobietki.  Odkad rzucilam palenie to podczas wysilku fizycznego na silowni poce sie.o wiele bardziej niz przed rzuceniem oraz czasami w nocy.mam.mokra koszulke... ktos tego doswiadczyl? moj tata tez tak.mial podczas rzucania.... hmmm ?? wyniko w normie lekarz mowi ze to normalne po rzuceniu...?? ktos  mial podobne doswiadczenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rzucenie palenia a nadpotliwosc

Twoj ojciec tak mial, lekarz mowi, ze to normalne, to jakiej odpowiedzi jeszcze oczekujesz?

Iceni napisał/a:

Twoj ojciec tak mial, lekarz mowi, ze to normalne, to jakiej odpowiedzi jeszcze oczekujesz?

Po prostu pytam czy ktos mial podobne doswiadczenia, wyluzuj smile

4

No twoj ojciec mial podobne..

5

Co prawda nigdy nie musiałam walczyć z nałogiem, bo po prostu nie palę, ale z tego co wiem, a co również potwierdził Twój lekarz, nadpotliwość w takiej sytuacji jest zupełnie normalna, choć często występuje również w trakcie nałogowego palenia. Wynika to z faktu, że nikotyna pobudza produkcję acetylocholiny, ta z kolei podnosi ciśnienie, temperaturę ciała i uaktywnia gruczoły potowe. I o ile jedyną możliwością zlikwidowania nadpotliwości u palaczy jest pozbycie się nałogu, o tyle jeśli jest objawem odstawienia nikotyny, to trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale po jakimś czasie ustanie.

Przypuszczam więc, biorąc pod uwagę datę napisania posta, że Ty masz to już za sobą? O ile, rzecz jasna, dałaś sobie radę z nałogiem.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » rzucenie palenia a nadpotliwosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024