jaki sklep internetowy ze zdrowym jedzeniem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » jaki sklep internetowy ze zdrowym jedzeniem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: jaki sklep internetowy ze zdrowym jedzeniem

Hej. Jestem nowa na forum i nie wiem czy wybrałam odpowiedni dział do tego tematu dlatego z góry przepraszam jakby było coś nie tak.
Mieszkam w małej miejscowości w której dostęp do różnych produktów jest ograniczony. Sklepy oczywiście są ale nie ma jakiegoś dużego wyboru. Dlatego szukam jakiegoś sprawdzonego sklepu internetowego przez który będę mogła zamówić zdrowe produkty żywnościowe i najlepiej w rozsądnych cenach. Macie jakieś propozycje?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-03-07 10:49:50)

Odp: jaki sklep internetowy ze zdrowym jedzeniem

Jeżeli szukasz sklepu ze zdrowymi przekąskami lub odrzywkami białkowymi dla osób aktywnych lub na diecie to dobrze trafiłaś.  Ja takie zakupy robię w sklepie umieszczanie spamu i reklam na forum jest niezgodne z regulaminem  a najbardziej smakują mi batony ALE Bar  i kupiłem ostatnio cał atorbę orzechowych, kakaowych...coś pysznego.

3

a nie lepiej się przejechać do jakiegoś większego miasta w poblizu i zrobić zapasy? nie mówie o kupowaniu na cały miesiąc ale spokojnie mogłabyś sobie chociaż na tydzien pokupić. sama ogladniesz produkty i wybierzesz to co chcesz

glinka napisał/a:

a nie lepiej się przejechać do jakiegoś większego miasta w poblizu i zrobić zapasy? nie mówie o kupowaniu na cały miesiąc ale spokojnie mogłabyś sobie chociaż na tydzien pokupić. sama ogladniesz produkty i wybierzesz to co chcesz

bez sensu. wydawanie kasy na paliwo/bilet i jeszcze noszenie tych wszystkich rzeczy.
podłączam się do pytania o taki sklep, ja daleko nie mam ale wolę internetowo robić zakupy smile

5

nikt, nic? sad

6 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-03-11 22:05:22)

Nie wiem czego konkretnie poszukujesz ale ja często zamawiam ze sklepu umieszczanie reklamy na forum jest płatne. Moim zdaniem wybór jest spory no ale to też zależy od twoich oczekiwań.

7

Nie dowozi do Ciebie jakiś market? Tesco ma dostawy do domu.

8

Nawet na Allegro można znaleźć sklepy z eko żywnością.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » jaki sklep internetowy ze zdrowym jedzeniem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024