Witam, dwa tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem seks oralny, było to podczas moich dni płodnych. Dziś powinnam dostać okres, a okresu brak, wczoraj bolały mnie piersi, dziś tez co nigdy nie zdarzyło mi się przy okresie, częściej chodzę do toalety, boli mnie głowa (Alr miewam z tym problemu), i brzuch (co również jest problemem podczas okresu), w dodatku zauważyłam ze od pierwszego razu przed okresem mam większa ilość wydzieliny tak jest o teraz. Osobiście nie pamietam niestety czy mam powód do zmartwień, to było dwa tygodnie temu i nic mnie nie zaniepokoiło, ale teraz zaczynam myśleć czy jednak no nic się nie dotknęłam w okolicy pochwy o tak dalej, poza tył bardzo się nakręciłam czytałam dużo w internecie i no jestem zestresowana i boje się ze te wszystkie rzeczy to orzez stres, pozdrawiam:)
Plemniki to nie ninja, nie było stosunku, nie było wytrysku. Nie jesteś w ciąży. Idź do ginekologa po jakieś zabezpieczenie, albo najlepiej dojrzej do seksu - bo takie panikowanie po seksie oralnym świadczy o Twojej nikłej wiedzy i sporej niedojrzałości.
3 2018-03-02 21:14:00 Ostatnio edytowany przez 1975 (2018-03-02 21:16:03)
Jak te dziewczyny poprawiają mi dzisiaj humor. Kochani, "Księga Złotych Postów" post nr 2
Kurcze, chyba że podczas tego seksu oralnego Paulina połknełaś spermę, to wtedy mogło dojść do zapłodnienia od góry.
Połknełaś?
Witam, dwa tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem seks oralny, było to podczas moich dni płodnych. Dziś powinnam dostać okres, a okresu brak, wczoraj bolały mnie piersi, dziś tez co nigdy nie zdarzyło mi się przy okresie, częściej chodzę do toalety, boli mnie głowa (Alr miewam z tym problemu), i brzuch (co również jest problemem podczas okresu), w dodatku zauważyłam ze od pierwszego razu przed okresem mam większa ilość wydzieliny tak jest o teraz. Osobiście nie pamietam niestety czy mam powód do zmartwień, to było dwa tygodnie temu i nic mnie nie zaniepokoiło, ale teraz zaczynam myśleć czy jednak no nic się nie dotknęłam w okolicy pochwy o tak dalej, poza tył bardzo się nakręciłam czytałam dużo w internecie i no jestem zestresowana i boje się ze te wszystkie rzeczy to orzez stres, pozdrawiam:)
No,jeśli dotknęłaś pochwy językiem to możesz
Zapewne masz w żołądku dziurę, przez którą plemniki dostały się do macicy
w sumie był taki przypadek żona zdradzała męża z kochankiem i mąż, który ich nakrył zranił ją nożem w brzuch. I była ciąża
ale Autorko, jeżeli nie zauważyłaś u siebie dziury w brzuchu to możesz być spokojna
6 2018-03-03 07:05:17 Ostatnio edytowany przez kanouga (2018-03-03 07:15:12)
Nie śmiejcie się! Ja gdzieś czytałam, że przy seksie oralnym trzeba przegryzać plemniki. W przeciwnym razie może dojść do ciąży żołądkowej! ;-) pozdrawiam
Seks oralny i ciąża? to niemożliwe, dziewczyno. Myślisz, że dotknięcie się w okolicy pochwy sprawi, że zajdziesz w ciążę? Wiesz na czym polega zapłodnienie? Nie bierz się za te rzeczy, skoro Twoja wiedza jest tak mała. Widać, że to zdecydowanie za wcześnie.
Dziewczyny powiedzcie mi także, jak to jest .. ostatnio okres miałam 27marca według kalendarzyka owulacj a niby przypadła na 10 kwietnia A my dzień po owulacji kochalismy się z chłopakiem z wytryskiem. Kilka dni po stosunku miałam 2-3 dni plemienia, czy możliwe że to początek ciąży? Chłopak stwierdził że moje piersi stały się większe i jędrniejsze sama też to pozniej zauważyłam. Ostatnio jestem jakaś taka zmęczona. Kiedy powinno się zrobić test ? Czy to są jakieś objawy że mogę być w ciąży? Wczoraj powinnam dostać okres i nic ?będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Dziewczyny powiedzcie mi także, jak to jest .. ostatnio okres miałam 27marca według kalendarzyka owulacj a niby przypadła na 10 kwietnia A my dzień po owulacji kochalismy się z chłopakiem z wytryskiem. Kilka dni po stosunku miałam 2-3 dni plemienia, czy możliwe że to początek ciąży? Chłopak stwierdził że moje piersi stały się większe i jędrniejsze sama też to pozniej zauważyłam. Ostatnio jestem jakaś taka zmęczona. Kiedy powinno się zrobić test ? Czy to są jakieś objawy że mogę być w ciąży? Wczoraj powinnam dostać okres i nic ?będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
14 dni po stosunku możesz zrobić test. Czyli jutro rano.
Jak nie chcesz mieć dzieci - nie kochaj się bez zabezpieczenia.