Czy mogę być w ciazy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciazy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy mogę być w ciazy?

Witam, dwa tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem seks oralny, było to podczas moich dni płodnych. Dziś powinnam dostać okres, a okresu brak, wczoraj bolały mnie piersi, dziś tez co nigdy nie zdarzyło mi się przy okresie, częściej chodzę do toalety, boli mnie głowa (Alr miewam z tym problemu), i brzuch (co również jest problemem podczas okresu), w dodatku zauważyłam ze od pierwszego razu przed okresem mam większa ilość wydzieliny tak jest o teraz. Osobiście nie pamietam niestety czy mam powód do zmartwień, to było dwa tygodnie temu i nic mnie nie zaniepokoiło, ale teraz zaczynam myśleć czy jednak no nic się nie dotknęłam w okolicy pochwy o tak dalej, poza tył bardzo się nakręciłam czytałam dużo w internecie i no jestem zestresowana i boje się ze te wszystkie rzeczy to orzez stres, pozdrawiam:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciazy?

Plemniki to nie ninja, nie było stosunku, nie było wytrysku. Nie jesteś w ciąży. Idź do ginekologa po jakieś zabezpieczenie, albo najlepiej dojrzej do seksu - bo takie panikowanie po seksie oralnym świadczy o Twojej nikłej wiedzy i sporej niedojrzałości.

3 Ostatnio edytowany przez 1975 (2018-03-02 21:16:03)

Jak te dziewczyny poprawiają mi dzisiaj humor. Kochani, "Księga Złotych Postów" post nr 2
Kurcze,  chyba że podczas tego seksu oralnego Paulina połknełaś spermę, to wtedy mogło dojść do zapłodnienia od góry.
Połknełaś?

4

paulinqqq napisał/a:

Witam, dwa tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem seks oralny, było to podczas moich dni płodnych. Dziś powinnam dostać okres, a okresu brak, wczoraj bolały mnie piersi, dziś tez co nigdy nie zdarzyło mi się przy okresie, częściej chodzę do toalety, boli mnie głowa (Alr miewam z tym problemu), i brzuch (co również jest problemem podczas okresu), w dodatku zauważyłam ze od pierwszego razu przed okresem mam większa ilość wydzieliny tak jest o teraz. Osobiście nie pamietam niestety czy mam powód do zmartwień, to było dwa tygodnie temu i nic mnie nie zaniepokoiło, ale teraz zaczynam myśleć czy jednak no nic się nie dotknęłam w okolicy pochwy o tak dalej, poza tył bardzo się nakręciłam czytałam dużo w internecie i no jestem zestresowana i boje się ze te wszystkie rzeczy to orzez stres, pozdrawiam:)

No,jeśli dotknęłaś pochwy językiem to możesz smile

5

Zapewne masz w żołądku dziurę, przez którą plemniki dostały się do macicy smile

w sumie był taki przypadek big_smile żona zdradzała męża z kochankiem i mąż, który ich nakrył zranił ją nożem w brzuch. I była ciąża big_smile

ale Autorko, jeżeli nie zauważyłaś u siebie dziury w brzuchu to możesz być spokojna wink

6 Ostatnio edytowany przez kanouga (2018-03-03 07:15:12)

Nie śmiejcie się!  Ja gdzieś czytałam, że przy seksie oralnym trzeba przegryzać plemniki. W przeciwnym razie może dojść do ciąży żołądkowej!  ;-) pozdrawiam

7

paulinqqq napisał/a:

Seks oralny i ciąża? hmm to niemożliwe, dziewczyno. Myślisz, że dotknięcie się w okolicy pochwy sprawi, że zajdziesz w ciążę? Wiesz na czym polega zapłodnienie? Nie bierz się za te rzeczy, skoro Twoja wiedza jest tak mała. Widać, że to zdecydowanie za wcześnie.

8

Dziewczyny powiedzcie mi także, jak to jest .. ostatnio okres miałam 27marca według kalendarzyka  owulacj a  niby przypadła na 10 kwietnia A my dzień po owulacji kochalismy się  z chłopakiem z wytryskiem. Kilka dni po stosunku miałam 2-3 dni plemienia, czy możliwe że to początek ciąży? Chłopak stwierdził że moje piersi stały się większe i jędrniejsze sama też to pozniej zauważyłam.  Ostatnio jestem jakaś taka zmęczona.  Kiedy powinno się zrobić test ? Czy to są jakieś objawy że mogę być w ciąży? Wczoraj powinnam dostać okres i nic  ?będę bardzo wdzięczna za odpowiedź

9

kingasdz napisał/a:

Dziewczyny powiedzcie mi także, jak to jest .. ostatnio okres miałam 27marca według kalendarzyka  owulacj a  niby przypadła na 10 kwietnia A my dzień po owulacji kochalismy się  z chłopakiem z wytryskiem. Kilka dni po stosunku miałam 2-3 dni plemienia, czy możliwe że to początek ciąży? Chłopak stwierdził że moje piersi stały się większe i jędrniejsze sama też to pozniej zauważyłam.  Ostatnio jestem jakaś taka zmęczona.  Kiedy powinno się zrobić test ? Czy to są jakieś objawy że mogę być w ciąży? Wczoraj powinnam dostać okres i nic  ?będę bardzo wdzięczna za odpowiedź

14 dni po stosunku możesz zrobić test. Czyli jutro rano.
Jak nie chcesz mieć dzieci - nie kochaj się bez zabezpieczenia.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciazy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024