Zadaje mnóstwo pytań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zadaje mnóstwo pytań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zadaje mnóstwo pytań

Hej. Co Waszym zdaniem sądzić o facecie ( kolega ze studiów ) który wypytuje o co tylko można. Zaczęło się od pytań takich zwykłych życiowych, a teraz jest na etapie bardziej prywatnym, co robię, gdzie chodzę. Ostatnie pytanie- czy mam faceta. Czy on po prostu usiłuje poderwać czy co według Was?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zadaje mnóstwo pytań

Być może to taki nieudolny podryw. A być może on taki jest. Sam znam typa, który zawsze o wszystko musi się wypytać, a robi to nie do końca świadomie wink

3

Mi się wydaje że raczej jest świadom tego co robi, to jest raczej typ osoby bardzo pewnej siebie. I na pewno nie czuje się skrępowany w rozmowie bo zawsze, dosłownie zawsze tak się wpatruje w oczy jak rozmawia że myślę że na pewno jest pewny tego co robi.

4

Czyli raczej jakiś świr big_smile No masz dwa wyjścia, albo odpowiadać, albo powiedzieć żeby się odczepił, ewentualnie unikać go żeby nie miał szans zadawać kolejnych.

5

a dużo razy będziesz jeszcze zadawac te sane pytania?

6

_v_ napisał/a:

1. Pytania nie są te same
2. Jeśli coś ci się nie podoba, to po co czytasz
3. Jak masz ochotę się czepiać to idź pobiegaj

Miłego wieczoru wink

7

Justynajustyna napisał/a:
_v_ napisał/a:

1. Pytania nie są te same
2. Jeśli coś ci się nie podoba, to po co czytasz
3. Jak masz ochotę się czepiać to idź pobiegaj

Miłego wieczoru wink

Przeczytaj regulamin naszego forum...

8

Justynajustyna napisał/a:

Hej. Co Waszym zdaniem sądzić o facecie ( kolega ze studiów ) który wypytuje o co tylko można. Zaczęło się od pytań takich zwykłych życiowych, a teraz jest na etapie bardziej prywatnym, co robię, gdzie chodzę. Ostatnie pytanie- czy mam faceta. Czy on po prostu usiłuje poderwać czy co według Was?

Kolega ze studiów,czyli też nie jesteś dzieckiem,powinnaś sama się domyślić,bo wg mnie to wygląda na normalny podryw.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zadaje mnóstwo pytań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024