Czy ktos z was zwizalby sie z czlowiekiem ktory jest uzalezniony od fejbooka. Dla mnie jest niedorzeczna sprawa zeby inne kobiety komentowaly posty dajac jasno do zrozumienia czego od niego oczekuja. Nie ma dnia zeby jego tablica nie swiecila od serc usciskow i caluskow. Nie odwazylabym.sie mojemu znajomemu wyslac cos podobnego wiedzac ze ma partnerke. Tylko nachodzi pytanie Czy w swoim zyciu mial az tak zanizona samoocene ze lubi kiedy dostaje superki kiedy ktos mu cos tam wstawi . Mysle ravjonalnie i dla mnie jest to wrecz odrazajace . Czy wirtualnosc nie posiada czlowieczenstwa. Kobiety te akurat sa miedoceniane przez swoich partnerow. Obserwujac to wszysyko to mysle ze obie strony maja problem . Nie potrafie pomoc ani sobie ani jemu. Taki zwiazek nie ma przyszlosci . Oczekuje od swojego partnera szacunku. Sam jest zazdrosny o mnie ktore sa tak dziecinne . Rozmowa z inna osoba chociazby na zakupach jest zbrodnia ? Prosze o wasze zdanie i pomoc . Dziekuje pieknie.
Temat: Znalazlam to forum oczekujac pomocy
Zobacz podobne tematy :
Odp: Znalazlam to forum oczekujac pomocy
Czekaj,czekaj. Jesteś zazdrosna o lajki i superki na fb? Może nie zrozumiałam do końca tej chaotycznej wypowiedzi ale odniosłam wrażenie że to jest problemem. Czy 48 to Twój wiek?