Czesc mam 20 lat i potrzebuje pomocy i wskazówki a mianowicie . Dzis mija miesiac od rostania z moja dziewczyna, powiedziała ze to koniec a wszystko z mojej własnej głupoty chciałbym to wszystko naprawic ale ona unika kontaktu i juz od 3tygodni jej nie widzialem i nie mialem z nia kontaktu. Na koniec powiedziała mi ze chce odpacząc i potrzebuje czasu, a ja oczywiscie nalegałem przez pierwszy tydzien i robiłem z siebie desperata ale po tygodniu mi przeszło i teraz milczymy. Niedługo sa walentynki i chce wyslac jej jakis drobiazg i cos słodkiego. czy uwazacie ze to dobry pomysl zeby po miesiacu milczenia wznowic na nowo kontakt??
Dzieki
Cześć.
Masz 20 lat, to pewnych rzeczy możesz nie wiedzieć, ale twoja była najprawdopodobniej poznała kogoś nowego
i jej wisi kalafiorem co ty tam sobie na walentynki planujesz. Dla niej już jesteś tylko mglistym wspomnieniem.
Szanuj siebie i nie poniżaj się.
Czesc mam 20 lat i potrzebuje pomocy i wskazówki a mianowicie . Dzis mija miesiac od rostania z moja dziewczyna, powiedziała ze to koniec a wszystko z mojej własnej głupoty chciałbym to wszystko naprawic ale ona unika kontaktu i juz od 3tygodni jej nie widzialem i nie mialem z nia kontaktu. Na koniec powiedziała mi ze chce odpacząc i potrzebuje czasu, a ja oczywiscie nalegałem przez pierwszy tydzien i robiłem z siebie desperata ale po tygodniu mi przeszło i teraz milczymy. Niedługo sa walentynki i chce wyslac jej jakis drobiazg i cos słodkiego. czy uwazacie ze to dobry pomysl zeby po miesiacu milczenia wznowic na nowo kontakt??
Dzieki
Zdradzisz jaki to powód?
W sylwestra przesadzilem z alko i powiedzialem o jedno slowo za duzo...
W sylwestra przesadzilem z alko i powiedzialem o jedno slowo za duzo...
I kochająca Cię kobieta, od razu dała Ci kopniaka? Słabiutki powód.
moze dlatego ze to nie pierwszy raz kiedy cos odjebałem?
moze dlatego ze to nie pierwszy raz kiedy cos odjebałem?
Jesteś anonimowy na forum, więc zdradź te powody. To da nam wgląd w Jej perspektywę.