pomoc w powrocie do byłej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pomoc w powrocie do byłej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: pomoc w powrocie do byłej

Czesc mam 20 lat i potrzebuje pomocy i wskazówki a mianowicie . Dzis mija miesiac od rostania z moja dziewczyna, powiedziała ze to koniec a wszystko z mojej własnej głupoty chciałbym to wszystko naprawic ale ona unika kontaktu i juz od 3tygodni jej nie widzialem i nie mialem z nia kontaktu. Na koniec powiedziała mi ze chce odpacząc i potrzebuje czasu, a ja oczywiscie nalegałem przez pierwszy tydzien i robiłem z siebie desperata ale po tygodniu mi przeszło  i teraz milczymy. Niedługo sa walentynki i chce wyslac jej jakis drobiazg i cos słodkiego. czy uwazacie ze to dobry pomysl zeby po miesiacu milczenia wznowic na nowo kontakt??
Dzieki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomoc w powrocie do byłej

Cześć.
Masz 20 lat, to pewnych rzeczy możesz nie wiedzieć, ale twoja była najprawdopodobniej poznała kogoś nowego
i jej wisi kalafiorem co ty tam sobie na walentynki planujesz. Dla niej już jesteś tylko mglistym wspomnieniem.
Szanuj siebie i nie poniżaj się.

3

Pawel45-19 napisał/a:

Czesc mam 20 lat i potrzebuje pomocy i wskazówki a mianowicie . Dzis mija miesiac od rostania z moja dziewczyna, powiedziała ze to koniec a wszystko z mojej własnej głupoty chciałbym to wszystko naprawic ale ona unika kontaktu i juz od 3tygodni jej nie widzialem i nie mialem z nia kontaktu. Na koniec powiedziała mi ze chce odpacząc i potrzebuje czasu, a ja oczywiscie nalegałem przez pierwszy tydzien i robiłem z siebie desperata ale po tygodniu mi przeszło  i teraz milczymy. Niedługo sa walentynki i chce wyslac jej jakis drobiazg i cos słodkiego. czy uwazacie ze to dobry pomysl zeby po miesiacu milczenia wznowic na nowo kontakt??
Dzieki

Zdradzisz jaki to powód?

4

W sylwestra przesadzilem z alko i powiedzialem o jedno slowo za duzo...

5

Pawel45-19 napisał/a:

W sylwestra przesadzilem z alko i powiedzialem o jedno slowo za duzo...

I kochająca Cię kobieta, od razu dała Ci kopniaka? Słabiutki powód. smile

6

moze dlatego ze to nie pierwszy raz kiedy cos odjebałem?

7

Pawel45-19 napisał/a:

moze dlatego ze to nie pierwszy raz kiedy cos odjebałem?

Jesteś anonimowy na forum, więc zdradź te powody. To da nam wgląd w Jej perspektywę.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pomoc w powrocie do byłej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024