Mój facet dzwoni po pijaku do byłej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet dzwoni po pijaku do byłej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Mój facet dzwoni po pijaku do byłej

Proszę o pomoc bo odchodzę od zmysłów. Z moim facetem jesteśmy razem 3 lata, w planach ślub. Wcześniej był w rocznym związku. Niby wszystko zakończone. Nie dawał mi powodów do zmartwień. Aż do czasu gdzie odkryłam, że jak wypije to dzwoni do byłej. On nic nie podejrzewa, że wiem. Kiedyś nakryłam go jak był mocno wstawiony, że z kimś gada. Rano jak jeszcze spał przejrzałam telefon. A tam godzinne połączenie do byłej o północy. Przez internet sprawdzam jego bilingi. I takich telefonów czy smsów było dużo. Zawsze w nocy lub bardzo późnym wieczorem. Zazwyczaj gdy wychodził z kumplami na piwo.

Może ktoś miał podobną sytuację i mi coś podpowie. Może są tu panowie? Prosze o pomoc bo zwariuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet dzwoni po pijaku do byłej

Ja miałam taka sytuację, ze (byly juz) chlopak nie mogl zapomniec o bylej kiedy juz ze mna sie spotykal.
Pisal, usuwal rozmowy, klamal...
Postawilam sprawe jasno, albo ja albo ona.

Powinnas zrobic to samo, bo wyglada mi na to ze jestes dla niego pocieszeniem po bylej...

3

Trudno wyrokować, bo nie siedzimy w jego skórze, ale na pewno jest to zachowanie dosyć niepokojące. Ja bym wyjął billingi i zapytał co ma na ten temat do powiedzenia.

4

Kiedyś po pijaku wydzwaniał do mnie mój były chłopak,  który miał dziewczynę. Pytał mnie czy czasem o nim myślę, tęsknię.
Mówił że jemu się zdarza. 
Nigdy nie dzwonił jak był trzeźwy. Zawsze po alkoholu i zawsze po kłótni ze swoją dziewczyną. Kiedy był trzeźwy udawał że mnie nie zna.
Sytuacja była dla mnie wysoce niezręczna - poprosiłam żeby przestał dzwonić bo ja i tak nie mam zamiaru więcej odbierać. Jeszcze klika razy próbował aż w końcu dał sobie spokój.
Minęło kilka lat, on nadal jest z tą dziewczyną, my kontaktu nie mamy wcale. Mają dwójkę dzieci. Wiem jednak że on ją zdradził z koleżanką.  Nie wiem czy ona o tym wie. Żyją bez ślubu bo on go nie chce.
Nie wiem jak sytuacja wyglądała u was ale istotnym w historii mojego byłego i jego dziewczyny jest fakt,  że ona była plastrem, pocieszeniem po naszym związku. Wiedziała o tym od początku,  godziła się na to. To ona od początku się starała,  to jej zależało. On nie mógł się pogodzić z moją decyzją o rozstaniu.  Podejrzewam że stąd te telefony - nie do końca zamknął ten rozdział.

5

,,A tam godzinne połączenie do byłej o północy,,
Jak widać ta tęsknota jest odwzajemniona. Przykro mi.

6 Ostatnio edytowany przez authority (2016-12-11 17:19:43)

Jacenty89 napisał/a:

Trudno wyrokować, bo nie siedzimy w jego skórze, ale na pewno jest to zachowanie dosyć niepokojące. Ja bym wyjął billingi i zapytał co ma na ten temat do powiedzenia.

A po co być w jego skórze dla mnie to skandaliczne. Nie ma nic gorszego jak teatralne faworyzowanie eks bądź kogokolwiek trzeciego niż potajemne schadzki ponieważ jak dla mnie oznacza elementarną pogardę do męża/żony chłopaka, dziewczyny.

troublemaker napisał/a:

Kiedyś po pijaku wydzwaniał do mnie mój były chłopak,  który miał dziewczynę. Pytał mnie czy czasem o nim myślę, tęsknię.
Mówił że jemu się zdarza. 
Nigdy nie dzwonił jak był trzeźwy. Zawsze po alkoholu i zawsze po kłótni ze swoją dziewczyną. Kiedy był trzeźwy udawał że mnie nie zna.
Sytuacja była dla mnie wysoce niezręczna - poprosiłam żeby przestał dzwonić bo ja i tak nie mam zamiaru więcej odbierać. Jeszcze klika razy próbował aż w końcu dał sobie spokój.
Minęło kilka lat, on nadal jest z tą dziewczyną, my kontaktu nie mamy wcale. Mają dwójkę dzieci. Wiem jednak że on ją zdradził z koleżanką.  Nie wiem czy ona o tym wie. Żyją bez ślubu bo on go nie chce.
Nie wiem jak sytuacja wyglądała u was ale istotnym w historii mojego byłego i jego dziewczyny jest fakt,  że ona była plastrem, pocieszeniem po naszym związku. Wiedziała o tym od początku,  godziła się na to. To ona od początku się starała,  to jej zależało. On nie mógł się pogodzić z moją decyzją o rozstaniu.  Podejrzewam że stąd te telefony - nie do końca zamknął ten rozdział.

Współczuję tej kobiecie.O takim świństwie moja by nie pomyślała. Jeśli wydzwania po pijaku to znaczy iż na trzeźwo udaje że kocha swoją żonę. Jak dla mnie prostak cham.

7

Może on ją nadal kocha i nie może pogodzić się z rozstaniem, jednak na trzeźwo tego nie pokazuje. Może nachodzi go szczególnie jak jest pijany bo wtedy człowiek nie ma hamulców i jest bardziej odważny. Z nią był rok. Ze mną jest trzy. Oboje jesteśmy po 30. Jego była ma męża i dziecko.

8

Jeśli nadal ją kocha to niech zostawi obie ponieważ wobec obydwóch zachowuje się nie fair.

9

a znasz takie przysłowie"słowa pijanych to mysli trzeżwych"...
coś w tym jest, wtedy zawsze rozwiązuje sie jezyk i mozna sie duzo dowiedziec...

10 Ostatnio edytowany przez josz (2016-12-11 20:12:06)

Marylkaa napisał/a:

Może on ją nadal kocha i nie może pogodzić się z rozstaniem, jednak na trzeźwo tego nie pokazuje. Może nachodzi go szczególnie jak jest pijany bo wtedy człowiek nie ma hamulców i jest bardziej odważny. Z nią był rok. Ze mną jest trzy. Oboje jesteśmy po 30. Jego była ma męża i dziecko.

Właśnie na to chciałam zwrócić uwagę; pod wpływem alkoholu, ludzie często ujawniają swoje prawdziwe oblicze, mówią to, czego nie powiedzieliby na trzeźwo.
Twój narzeczony jest wobec Ciebie nielojalny i jest to przykry fakt, jak bardzo nie chciałabyś myśleć inaczej.
Myśli o tamtej kobiecie, być może tęskni za nią, z premedytacją oszukuje Cię, ukrywając ten fakt i ich kontakty. Wygląda na to, że ona także nie jest lojalna wobec swojego męża, jeżeli ich kontakt jest systematyczny, a rozmowy dość długie.
Marylkaa, może jesteś takim plastrem na zranione serce, opcją zapasową w sytuacji dla niego bez wyjścia (ona ma już rodzinę).
Z pewnością czeka Cię rozmowa z nim, jednak nie liczyłabym na rozwianie wątpliwości, on wszystkiemu zaprzeczy, a Ty nigdy nie będziesz miała pewności co do szczerości jego uczuć do Ciebie.
Logiczne w tej sytuacji, byłoby przynajmniej odroczenie terminu ślubu na czas nieokreślony, jeśli tymczasem nie myślisz o rozstaniu z nim.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet dzwoni po pijaku do byłej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024