Witajcie.
Jakis czas temu pisalam tutaj na temat poznania nowych osob. Wiec ponawiam propozycje. Czasami siedzi sie w domu i nie ma co ze soba zrobic a takto mozna z kims popisac, poznac kogos nowego.
Obecnie jeszcze mam 27 lat i jestem z Poznania z checia bym kogos poznala do popisania bo jakos na realna przyjazn nie mam co liczyc. Jesli ktos ma ochote popisac to zapraszam i to nie musi byc osoba z Poznania
Buziaki :*
A dlaczego nie masz szans na realną przyjaźń? Coś nie tak z Tobą czy z otoczeniem?
I hope you have a love actually.
good luck to you
Ze mna wszystko ok, po prostu widocznie zle wybieram
Nie jeden z nas źle wybiera ..... tez tutaj podobny post dałam i mały odzew a tyle podobnych tematów znajomości netowe często przechodzą na życie normalne trzeba mieć tylko szczęście ![]()
Wiesz wiekszości osob po prostu nie chce sie poswiecic troche wiecej czasu na znajomosc. Też miałam przyjaciolke przez internet spotkalysmy sie nawet zaczela studia w Poznaniu ale pozniej nie wypalilo i szukala pretekstu zeby sie poklocic i wrocic do swojego rodzinnego miasta. Trochę mnie zabolalo, że tak szybko nas przekreslila. Do dzis nie mamy ze soba kontaktu. A ta przyjaźn trwała 7 lat.
Witaj .Jak to czytam to widzę samą siebie zastanawiam się co z mną jest nie tak .Ale nie tylko ja .Chętnie popiszę z tobą .
cześć Usagi,
moja sytuacja życiowa niedawno uległa zmianie, a z tego powodu mam znacznie więcej czasu.
Chętnie porozmawiam a jeśli "zaiskrzy" (jestem hetero) między nami również mogę się spotkać w realnym świecie.
pozdrawiam serdecznie ![]()
cześć Usagi,
moja sytuacja życiowa niedawno uległa zmianie, a z tego powodu mam znacznie więcej czasu.
Chętnie porozmawiam a jeśli "zaiskrzy" (jestem hetero) między nami również mogę się spotkać w realnym świecie.pozdrawiam serdecznie
Hej pisalam do ciebie jakis czas temu meila, ale nie odpisalas.
Usagi, jeśli nadal masz ochotę napisz do mnie na maila ewelinaellmann-małpa-gmail-kropka-com
Wysłałam Ci go w wiadomości
pozdrawiam