Hej, hej Poznań i nie tylko :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej, hej Poznań i nie tylko :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Hej, hej Poznań i nie tylko :)

Witajcie.
Jakis czas temu pisalam tutaj na temat poznania nowych osob. Wiec ponawiam propozycje. Czasami siedzi sie w domu i nie ma co ze soba zrobic a takto mozna z kims popisac, poznac kogos nowego.
Obecnie jeszcze mam 27 lat i jestem z Poznania z checia bym kogos poznala do popisania bo jakos na realna przyjazn nie mam co liczyc. Jesli ktos ma ochote popisac to zapraszam i to nie musi byc osoba z Poznania smile
Buziaki :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hej, hej Poznań i nie tylko :)

A dlaczego nie masz szans na realną przyjaźń? Coś nie tak z Tobą czy z otoczeniem?

3

I hope you have a love actually.
good luck to you

4

Ze mna wszystko ok, po prostu widocznie zle wybieram

5

Nie jeden z nas źle wybiera ..... tez  tutaj podobny post dałam i mały odzew a tyle podobnych tematów znajomości netowe często przechodzą na życie normalne  trzeba mieć tylko szczęście smile

6

Wiesz wiekszości osob po prostu nie chce sie poswiecic troche wiecej czasu na znajomosc. Też miałam przyjaciolke przez internet spotkalysmy sie nawet zaczela studia w Poznaniu ale pozniej nie wypalilo i szukala pretekstu zeby sie poklocic i wrocic do swojego rodzinnego miasta. Trochę mnie zabolalo, że tak szybko nas przekreslila. Do dzis nie mamy ze soba kontaktu. A ta przyjaźn trwała 7 lat.

7

Witaj .Jak to czytam to widzę samą siebie zastanawiam się co z mną jest nie tak .Ale nie tylko ja .Chętnie popiszę z tobą .

8

cześć Usagi,
moja sytuacja życiowa niedawno uległa zmianie, a z tego powodu mam znacznie więcej czasu.
Chętnie porozmawiam a jeśli "zaiskrzy" (jestem hetero) między nami również mogę się spotkać w realnym świecie.

pozdrawiam serdecznie smile

9

Evelyn_E napisał/a:

cześć Usagi,
moja sytuacja życiowa niedawno uległa zmianie, a z tego powodu mam znacznie więcej czasu.
Chętnie porozmawiam a jeśli "zaiskrzy" (jestem hetero) między nami również mogę się spotkać w realnym świecie.

pozdrawiam serdecznie smile

Hej pisalam do ciebie jakis czas temu meila, ale nie odpisalas.

10

Usagi, jeśli nadal masz ochotę napisz do mnie na maila ewelinaellmann-małpa-gmail-kropka-com
Wysłałam Ci go w wiadomości wink pozdrawiam

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej, hej Poznań i nie tylko :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024