Związek,który otowrzył przeszłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Związek,który otowrzył przeszłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Związek,który otowrzył przeszłość

Witam,
Pisałem na tym forum, że od maja spotykam się z dziewczyną młodszą o 5 lat (24/25 lat). Dziewczyna opowiedział mi o swojej przeszłości , że była przez 9 lat z albańczykiem(15-24 lata)  a w wieku 18 miała skrobankę potem specjanie zaszła w ciążę(poroniła)22 lat potem  jej ex się zradykalizował . Podczas naszych intymnych zabaw powiedziała mi , że "robiła wszystko, ma dużo doświadczenia". - było to jedna z przyczyn obok przeszłości,który przelał czarę, że niejesteśmy razem ( dodam jej "puste słowa" oraz emocjonalny chłód).

Mój problem polegał na tym, iż ona otowrzyła przeszłość, którą zamykałem w szufladzie.od 17 roku życia do 22 roku musiałem pracować, gdyż w naszym domu bardzo źle działo się finasowo oraz rodzinnie. Ja notorycznie byłem przez rodziców naciskany by pracować. Kiedy ona opowiedziała mi swoją historię, przypominiała mi smutną przeszłość, pracę oraz to, że mój pierwszy raz miałem w wieku 22/23 - że ona do tego wieku już miała 2 ciąże naormalne zdrowe życie.  do tego to oświadczenie "robiła wszystko, ma dużo doświadczenia" bardzo mnie dobiły bo ze mną była zmina i oschła.

Jak znów poukłądać tą szufladę ? Dzięki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek,który otowrzył przeszłość

Fajny masz świat, że dla ciebie jej zachowanie jest normalne. Serio, imponuje ci skrobanka w wieku 18 lat? To nie jest "zdrowe życie". Jak dla mnie ty jesteś bardziej ogarnięty i normalny niż ona.

3

Po pierwsze: nie porównuj się z innymi. Pracowałeś w wieku 17 lat, bo byłeś naciskany i musiałeś pomóc rodzicom- była mogłaby z Cb brać przykład.
Po drugiej: z obecnymi partnerami nie powinno się zbyt wiele rozmawiać o byłych i pytać o poprzednie związki i ich pożycie.

4 Ostatnio edytowany przez fuzzym (2018-01-24 10:51:47)

Witam, Dziękuje za odp.
Trochę mnie źle zrozumieliście : "Fajny masz świat, że dla ciebie jej zachowanie jest normalne" To nie jest normalne ale otworzyło moją szufladę. Nie imponuje, aczkolwiek chciałbym wiedzieć jak to jest mieć dziewczynę w wieku 18 lat.
"Po drugiej: z obecnymi partnerami nie powinno się zbyt wiele rozmawiać o byłych i pytać o poprzednie związki i ich pożycie. "ja o tym wiem bardzo dobrze, to ona otworzyła swoją przeszłość mówiąc o tym otwarcie za otwarcie. Zwróciłem jej uwagę ale nie zawiele pomogło.

Tutaj dodam, iż mam taki żal , wiem rozczulam się, że ona została w przeszłości a ja poprostu zainwestowałem w nią uczcia. Taka życiowa niesprawiedliwość.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Związek,który otowrzył przeszłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024