Witam,
Pisałem na tym forum, że od maja spotykam się z dziewczyną młodszą o 5 lat (24/25 lat). Dziewczyna opowiedział mi o swojej przeszłości , że była przez 9 lat z albańczykiem(15-24 lata) a w wieku 18 miała skrobankę potem specjanie zaszła w ciążę(poroniła)22 lat potem jej ex się zradykalizował . Podczas naszych intymnych zabaw powiedziała mi , że "robiła wszystko, ma dużo doświadczenia". - było to jedna z przyczyn obok przeszłości,który przelał czarę, że niejesteśmy razem ( dodam jej "puste słowa" oraz emocjonalny chłód).
Mój problem polegał na tym, iż ona otowrzyła przeszłość, którą zamykałem w szufladzie.od 17 roku życia do 22 roku musiałem pracować, gdyż w naszym domu bardzo źle działo się finasowo oraz rodzinnie. Ja notorycznie byłem przez rodziców naciskany by pracować. Kiedy ona opowiedziała mi swoją historię, przypominiała mi smutną przeszłość, pracę oraz to, że mój pierwszy raz miałem w wieku 22/23 - że ona do tego wieku już miała 2 ciąże naormalne zdrowe życie. do tego to oświadczenie "robiła wszystko, ma dużo doświadczenia" bardzo mnie dobiły bo ze mną była zmina i oschła.
Jak znów poukłądać tą szufladę ? Dzięki