Witam serdecznie !
Piszę tutaj, ponieważ to forum głównie dla kobiet, a ja jako mężczyzna chętnie dowiem się bezpośrednio od Was jakie macie o tym zdanie. Może znajdzie się ktoś kto również wyciągnie z tego jakieś informacje.
To był życiowy błąd i nie wiem co mną kierowało, że tak postępowałem. Pieniądze, które na to wydałem mogłem przeznaczyć na szczytny cel, albo swój rozwój. Nie pamiętam kiedy ostatnio robiłem coś dobrego. Czas najwyższy wziąć się za siebie, ale nurtuje mnie to o czym teraz napiszę. Mam 21 lat, a już siódmy raz skorzystałem z usług pań z portali ogłoszeniowych. Rozumiem, że większość widzi mnie w dość krytycznym świetle, ale nie cofnę czas, a sumienie gryzie. Nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny i po tym co zrobiłem to nie wiem czy będę miał. Tak się zastanawiam, że może zdarzy mi się, że znajdę dla siebie jakąś wybrankę, ale co wtedy ?
Wydaję mi się, że kiedy nadszedł by ten moment i będę musiał jej o tym powiedzieć to ona mnie odrzuci. Oczywiście to tylko hipoteza jak miałoby to wyglądać. Albo nie patrzeć w przeszłość i jej tego nie mówić. Choć w związku powinna być szczera prawda. Oczywiście wykonam badania na choroby przenoszone drogą płciową.
Rozumiem, że pojawi się krytyka. Jakie macie przemyślenia i sugestie wobec tego co napisałem ?
Dziękuję i pozdrawiam. Proszę o wyrozumiałość !