Nie wiem co mam dalej robić i jak zyc , 2miesiące temu zmarł mi tragicznie 14letni brat odbierajac sobie zycie . Ja jako jedyna która zostala musialam i.nadal muszę załatwiać sprawy po tej tragedii wspierac mame w depresji kiedy sama zaczynam miec myśli samobojcze . Slysze jak brat mnie woła czuje ze powinnam byc z nim bo tam gdzie odszedl jest sam od psycholog stronie bo wolę mamie tak pomóc niz mi samej co robic dalej i jak żyć
Nie wiem co mam dalej robić i jak zyc , 2miesiące temu zmarł mi tragicznie 14letni brat odbierajac sobie zycie . Ja jako jedyna która zostala musialam i.nadal muszę załatwiać sprawy po tej tragedii wspierac mame w depresji kiedy sama zaczynam miec myśli samobojcze . Slysze jak brat mnie woła czuje ze powinnam byc z nim bo tam gdzie odszedl jest sam od psycholog stronie bo wolę mamie tak pomóc niz mi samej co robic dalej i jak żyć
To bardzo, bardzo przykre co się stało
Nie stroń od psychologa, on Ci pomoże. Twoja mama też powinna pójść - albo razem?
Nie myśl o samobójstwie - Twoja mama by tego nie przeżyła. Już wystarczy tragedii dla jednej rodziny.
Ile masz lat?
Zgłoś się po pomoc. Myśli samobójcze to nie przelewki.
Pomyśl, co stanie się z mamą, jeśli straci i Ciebie.
Mam 25 lat mama sie leczy u psychiatry
Przeżyłam tez taka tragedie grunt to wsparcie a póki będziesz sama nie ujrzysz swiatla ku lepszemu
Bardzo Ci współczuję.
Tak jak wyżej dziewczyny napisały - zgłoś się o pomoc do psychologa. Jest Ci potrzebna.
Oprócz mamy masz jeszcze jakieś bliskie osoby.