Jak zagadać do dziewczyny z roku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zagadać do dziewczyny z roku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez niezdecydowanyy (2018-01-16 19:10:00)

Temat: Jak zagadać do dziewczyny z roku?

---

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak zagadać do dziewczyny z roku?

http://www.netkobiety.pl/t109649.html

niezdecydowanyy napisał/a:

Sytuacja:
Studia. Od paru miesięcy podoba mi się dziewczyna z roku. Nie mam z nią większego kontaktu - chodzimy do różnych grup (jesteśmy na cześć, zdarza się szybka wymiana spojrzeń i rozmawialiśmy krótko kilka razy, ale nic poza tym).
Czasu coraz mniej. Niedługo sesja. Nie wiem czy sobie z nią poradzę. Dlatego mam do was pytanie. W jaki sposób wykorzystać te kilka ostatnich tygodni i wyrobić sobie z nią większy kontakt, a może okazję do spotkania?
Myślę, że jest mną zainteresowana, ale jest nieśmiała. Zauwazylem że ostatnio coraz częściej pojawia się wokół mnie, ale bardzo dyskretnie smile
W jaki sposób zaczepić ją kiedy przechodzi na korytarzu żeby nie było banalnie?
Dodam, nieskromnie, że jestem ładny. Interesujący też, jednak najpierw muszę kogos poznać by się otworzyć. Dziękuję za pomoc. Pomysły miłe widziane smile szczęśliwego nowego roku.

3

hah. No ja proponuję "cześć"

W necie taka porade widzialem: czesc spodobalas mi sie. Nie spier.ol tego! Hihi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zagadać do dziewczyny z roku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024