Moja dziewczyna nie wie czy mnie kocha. Co robić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczyna nie wie czy mnie kocha. Co robić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Moja dziewczyna nie wie czy mnie kocha. Co robić ?

Moja dziewczyna nie wie czy mnie kocha. Jesteśmy z sobą już 7 miesięcy znamy się od 3 lat. Bardzo mnie to martwi i zastanawia dlatego postanowiłem napisać tutaj.  Zarysuje mniej więcej po skrócie całą sytuacje. Jest nam dobrze z sobą mało się kłócimy a jak już to szybko się godzimy miło spędzamy nasz czas, dogadujemy się nie zawsze ale idziemy na kompromisy. Staramy się żebym nie było rutyny. Święta spędziliśmy razem jeden dzień u jej rodziny jeden u mojej. Nasze rodzin nas dobrze postrzegają i lubią. Sylwestra i nowy rok tak samo spędziliśmy razem. Widujemy się dwa razy w tygodniu czasami częściej są to przeważnie weekendy wyjątkiem są ferie i  wakacje gdzie spotykamy się dużo częściej, jest to spowodowane tym że dziewczyna chodzi do szkoły w innym mieści niż mieszkamy. Ja jestem na pierwszym roku studiów ona kończy liceum. Moja dziewczyna ma dziwne jakby to nazwać okresy to znaczy kocha mnie, chce zemną się spotykać być przymnie okazywać mi czułość i uczucia, czuje że  jestem jej potrzebny i ważny że nie chce mnie stracić, jest to widoczne i sam to czuje że mnie kocha i jestem dla niej ważny. A przychodzą takie dni że nie wie czy mnie kocha czy chce zemną być i w następstwie tego czy chce byśmy się spotkali. Takie dni przychodzą nie spodziewanie. Więcej czasu są te dobre dni te gorsze pojawiają się rzadko. Jak to sama tłumaczy że wstaje rano i nie czuje nic, nie wie czy mnie kocha, czy chce się zemną spotkać, po co jesteśmy razem. Takie dziwne uczucie które pojawia się znikąd.  Nie daje jej powodów do zazdrości nie jestem z grupy facetów którzy zdradzaj lub flirtują na boku nie robię jej pretensji że spotyka się z znajomymi jestem wyrozumiały, czuły, troskliwy, opiekuńczy. Jest dla mnie kimś ważnym i stawiam ją na pierwszym miejscu w swoim życiu kocham ją całym sercem i chce dla niej jak najlepiej. Chciałbym się dowiedzieć co zrobić w tej sytuacji ? Dlaczego miewa takie dni ?Czym może to być spowodowane ? Co zrobić żeby takie dni się nie pojawiały ? W chwili obecnej jesteśmy razem nie rozstaliśmy się. Moja dziewczyna powiedziała że chce i będzie nad tym pracować i zobaczymy co z tego będzie. Chce zemną być i żebyśmy się kochali.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczyna nie wie czy mnie kocha. Co robić ?

Zastanawiales sie moze czy wahania nastrojow nie ida w parze z okresem?

Sprobuje wykasnic roznice miedzy przyciaganiem i przyewiazaniem.
Czesc facetów próbuje przekonac dziewczyne, żeby poczuła przyciąganie do nich poprzez komplementy i ogolnie byciem w porzadku, maja nadzieje ze to się stanie, jeśli będą po prostu „miłymi facetami”. Ale samo bycie dobrym raczej nie zadziała.
To czego nie rozumieją to różnica między przyciaganiem a przywiązaniem. Przyciąganie/atrakcyjność to nie kwestia wyboru i albo dzieje się od razu, albo w ogóle. No chyba ze cos w mezczyznie sie zmieni.Jeśli czekasz, chodzisz na randki itp, może rozwinąć się przywiązanie, ale nigdy przyciąganie. Przywiązanie przynosi przyjaźń, atrakcyjność/przyciąganie przynosi pasję.
Mówiąc prościej, wewnętrzna seksualność jest chroniona przez maskę społeczną dopóki nie zaczniesz komunikować się bezpośrednio poprzez nią. Gdy wiesz jak sie komunikowac to możesz w ten sposób sprawić, że kobieta poczuje seksualny pociąg bardzo szybko. Bez potrzeby prezentów, obiadów czy komplementów. Mam nadzieje ze to choc troche nakresli Ci temat.
Poszukaj ksiazki Błękitna Prawda Davida Deidy, jest w niej pare ciekawych rzeczy opisanych odnosnie relacji.

3 Ostatnio edytowany przez Martin123 (2018-01-16 07:43:56)

Matty80 napisał/a:

Zastanawiales sie moze czy wahania nastrojow nie ida w parze z okresem?

Sprobuje wykasnic roznice miedzy przyciaganiem i przyewiazaniem.
Czesc facetów próbuje przekonac dziewczyne, żeby poczuła przyciąganie do nich poprzez komplementy i ogolnie byciem w porzadku, maja nadzieje ze to się stanie, jeśli będą po prostu „miłymi facetami”. Ale samo bycie dobrym raczej nie zadziała.
To czego nie rozumieją to różnica między przyciaganiem a przywiązaniem. Przyciąganie/atrakcyjność to nie kwestia wyboru i albo dzieje się od razu, albo w ogóle. No chyba ze cos w mezczyznie sie zmieni.Jeśli czekasz, chodzisz na randki itp, może rozwinąć się przywiązanie, ale nigdy przyciąganie. Przywiązanie przynosi przyjaźń, atrakcyjność/przyciąganie przynosi pasję.
Mówiąc prościej, wewnętrzna seksualność jest chroniona przez maskę społeczną dopóki nie zaczniesz komunikować się bezpośrednio poprzez nią. Gdy wiesz jak sie komunikowac to możesz w ten sposób sprawić, że kobieta poczuje seksualny pociąg bardzo szybko. Bez potrzeby prezentów, obiadów czy komplementów. Mam nadzieje ze to choc troche nakresli Ci temat.
Poszukaj ksiazki Błękitna Prawda Davida Deidy, jest w niej pare ciekawych rzeczy opisanych odnosnie relacji.

Seksualność jest obecna w naszym związku, oboje mamy pociąg do siebie czujemy pożądanie do siebie  oboje się o tym informujemy czy przes słowa czy gesty.

4

No to być może sama jeszcze nie wie czego chce, a do tego z rozsądkiem nie będziesz w stanie podejść. Kontynuuj to co robisz, a jak wam nie wyjdzie to niewiele na to poradzisz jeśli tylko Ty będziesz chciał kontynuować związek.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczyna nie wie czy mnie kocha. Co robić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024