Pomocy złapałam go na klamstwie tylko jak to udowodnic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomocy złapałam go na klamstwie tylko jak to udowodnic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 51 ]

Temat: Pomocy złapałam go na klamstwie tylko jak to udowodnic

Hej.

Mam pewien problem może to głupie co zrobiłam ale musiałam tak postąpić. Jakiś czas temu przyczepił się do nas "adorator" tak go nazwe ale mniejsza o to od jakiegoś czasu pisze on nie raz do mojego mężą że mnie kocha etc. to nie ważne to jakiś wariat ale nie o to chodzi. Byłam ciekawa czy mąż aby na pewno mi wszystko mówi miałam ku temu powody żeby nie być pewną i postanowiłam napisać do męża jako  ten człowiek i co się okazało mój własny mąż nie miał problem mnie oklamać prosto w oczy przyznał że dostał wiadomość ale co w tej wiadomości było to ja nie wierzyłam własym uszom co ja słysze on takie rzeczy nawymyślał że nie mogłam uwierzyć. Nie wiem po co kłamał ale teraz problem chciałaby udowodnić mu że kłamie tylko nie wiem jak nie moge się przyznać że to ja napisałam. W życiu bym się tego nie spodziewała po moim mężu że może tak perfidnie kłamać mnie. Wiem że to głupie co zrobiłam ale musiałam wiedzieć i teraz wiem prosze o pomoc w tym jak mam mu udowodnić że znam jego kłąstwo ja na niego nawet patrzeć przez to nie moge

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy złapałam go na klamstwie tylko jak to udowodnic

Wyskocz z za szafy i powiedz "to ja".
Jak masz jaja zeby pisac to miej jaja sie przyznac.

3

Może powinnam się przyznać tylko ja z tym człowiekiem być nie mogę jeśli on stanął przedemną i bez żadnego problemu klamał mnie prosto w oczy i to żeby takie coś nawymyslać to głowa mała. Nie moge się przyznac ale musze mu udowodnić że on kłamie.

4

Po co? Żeby powiedzieć, że jestes lepsza?
Nie chcesz z nim być to odejdź. Nie trzeba pretekstów

5

Chodzi o to że on wymyślił takie rzeczy że chce wiedzieć po co to wymyślił żeby mnie obciążyć winą tylko nie wiem jaką winą. Chce wiedzieć po co to zrobił i tak jak mówisz żeby mieć też pretekst on robił afere z niczego a ja teraz jak mam go na kłamstwie to mam tak to odpuscić o nie.
Więc jeśli masz jakiś pomysł to prosze pomoż mi

6 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-01-16 10:02:00)

Nie moja droga.
Nie znamy treści Twojej wiadomości. Twoje zachowanie i postępowanie woła o pomstę do nieba.
To nie nie on prowokuje - tylko Ty.Tym bardzie że adorator jest nie chciany.
Swoją wiadomościa dolałas oliwy do ognia.
Z kim Ty pogrywasz i czego oczekujesz?

Najprostsze rozwiązanie : powiedzieć mu że to Ty napisalaś.
A i tak Ci się oberwie, bo nie wiem co trzeba mieć w głowie aby tak postepować z drugą osobą jak postąpiłaś Ty.

Rownie dobrze on może Cię zapytać po co to zrobiłaś i nie zaakceptować Twojego wyjaśnienia.Na mój gust strzelilaś sobie  w stopę lub cała ta kwestia z adoratorem śmierdzi.

7

Dokładnie. Ja bym nic nie robiła. Ty go okłamujesz, on okłamuje Ciebie. Fajna z Was para.

8

Zrobiłam tak żeby mieć pewność że powie prawde ale to co powiedział to nigdy bym się nie spodziewała.

9

1234ola1234 napisał/a:

Zrobiłam tak żeby mieć pewność że powie prawde ale to co powiedział to nigdy bym się nie spodziewała.

A kiedykolwiek Cię okłamał?

10

Poprostu cxzułam że nie dokońca może mówć prawde a teraz jestem tego pewna chciałam to sprawdzić może nie dokońca udany pomysł ale dowiedziałam się że kłamie

11

Czułam nie raz go o cos pytałam i widziałam po jego minie że coś nie gra chciałam mieć pewność że ze wszystkim mówi prawde a teraz jestem w szoku bo nigdy bym się takich kłamstw nie spodziewała

12

Możesz być dumna z siebie. Właśnie rozwaliłaś swoje małżeństwo.

13

Ty okłamujesz męża, mąż okłamuje Ciebie.
Uważasz, że jesteś lepsza, bo Twoje kłamstwo miało służyć jakiemuś wymyślonemu, pokrętnemu celowi.
Natomiast kłamstwo męża - w niczym nie różniące się od Twoich łgarstw - jest karygodne, woła o pomstę do nieba i pretenduje do rozwodu z orzeczeniem o jego winie.
No paradne ...

14

Dumna? A co lepiej żyć i być okłamywaną. Jeżeli by powiedział prawde było by ok a tak to ja na miejscu nie moge wysiedzieć ze on mnie az tak oklamal

15

Mówiłam że to był głupi pomysł ale musiałam coś zrobić życ w niewiedzy a tak to chociaż wiem

16

1234ola1234 napisał/a:

Dumna? A co lepiej żyć i być okłamywaną. Jeżeli by powiedział prawde było by ok a tak to ja na miejscu nie moge wysiedzieć ze on mnie az tak oklamal

Nie będę zaskoczony, że po Twojej wiadomości (albo wczesniej) doszedł do tego samego wniosku na Twój temat.
Gwiazdo, a skąd się wziąl ten adorator?

17

Komu mówiłaś że to głupi pomysł? Jak głupi to trzeba było nie wprowadzać go w życie. Chcesz się rozwieść to to zrób i już. Mąż nie mógłby Cię oczerniać, bo w sądzie musiałby to udowodnić.

18

A ja jestem za autorką , obczerniacie ją jakby zrobiła coś strasznego ja zrobiłabym podobnie skoro ktoś mi wmawia że niby jakiś rzekomo adorator mnie podrywa i wypisuje słodkie smaki do męzusia no to już jest dla mnie podejrzane. I co miałbym cicho siecieć skoro jestem niewinna! . Podobną miałam sytuację facet kręcił zemną i w zanadrzu miał drugą dopiero przez czysty przypadek zajrzałam do telefonu a tu co randewu na dwa fronty jak się patrzy. Ja byłam tylko w związku partnerskim więc inaczej to rozegrałam tu jest związek małżeński więc tu jest walka o winę. Niech autorka jeszcze nazbiera innych kłamstwem męzusia a potem niech wygarnie mu z garści bo to by mu się należało.

19

W związku małżeńskim wcale nie trzeba walczyć o winę...
Można się rozwieść bez orzekania i winie i jeżeli autorka tak bardzo chce rozstania to to o wiele lepsze rozwiązanie niż wkopywanie się wzajemnie w kłamstwa.
Nikt jej nie oczernia, ale skoro sama męża prowokuje to powinna mieć jaja, żeby powiedzieć mu prosto w twarz "kłamiesz, to była prowokacja". O to w prowokacjach chodzi jeżeli mają wyjść na jaw. Bo jasne, dla swojej wiadomości można tak zrobić, ale tutaj dziewczyna wybitnie chce mężowi powiedzieć "a ja wiem, że kłamiesz". Tylko jak zrobić to w inny sposób niż ten podany wyżej?

20

A ja to kompletnie nic z tego nie rozumiem. Skoro istnieje jakiś adorator i pisze sobie wiadomości do męża, to niby skąd wiadomo, że mąż kłamie? Może dostał więcej niż jedną wiadomość i dlatego mówi więcej, niż było w tej jednej od Autorki? A w ogóle to jak Autorka napisała do męża, podszywając się pod tego gościa? Miała jego telefon czy jak? A tak całkiem w ogóle, to czemu "adorator" wypisuje do męża, że kocha jego żonę, a nie do tej żony, bo tego to w ogóle nie kumam? Jak tam, Autorko, nie wiesz, jakby tu się rozstać z mężem i iść do adoratora, ale żeby była męża wina?

21

Dlatego zapytałem skąd się adorator wziął ;-)

Będzie wiadomo czy ot jakiś świr, czy dawny flirt/romans/pocieszający nieszczęśliwą kolega i kwity na męża trzeba znaleźć big_smile

22

Powiedz mu prawdę. Waszego małżeństwa i tak już nie ma.

23

Byłoby śmiesznie gdyby okazało się, że tajemniczy adorator jest zaaranżowany przez męża, więc mąż doskonale wie o tym, że smsa napisała żona big_smile

24 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-16 12:03:34)

1234ola1234 napisał/a:

Pamiętaj, że to tylko forum i nikt Ci przepisu na życie nie da. Ludzie wypowiadają się na podstawie jedynie tego co przeczytają. Często wypowiedzi jednostronnej. Poświęcając kilka minut czy nawet kilkadziesiąt sekund własnego życia. A czym mniej informacji, tym będzie to bardziej ogólnikowe.
Dodatkowo powinnaś zrozumieć, że ludzie w życiu stosują kłamstwo z różnych względów. Ty też je będziesz prędzej czy później stosować. Właściwie to obecnie już to robisz. Usprawiedliwiasz się tym, że chcesz zobaczyć jego zachowanie, reakcję ect. Może on robi dokładnie to samo?
Piszesz o jakimś gościu, który nie wiedzieć czemu się podczepił. Nie napisałaś co takiego Twój M nawymyślał i oczekujesz tutaj jakieś porady życiowej. Na podstawie tych informacji może być jedna. Jest Ci źle to odejdź.

25

Lady Loka napisał/a:

Byłoby śmiesznie gdyby okazało się, że tajemniczy adorator jest zaaranżowany przez męża, więc mąż doskonale wie o tym, że smsa napisała żona big_smile

To może być nawet adoratorka męża i mąż kombinuje, jakby tu winę za rozpad małżeństwa zwalić na Autorkę.

26 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-16 12:07:13)

I tak ostatecznie okaże się, że w tajemnicy przed wszystkimi, robi to teściowa.

27

Tylko czyja? big_smile pytanie czy synek czy córeczka mają złego współmałżonka i trzeba się go pozbyć big_smile

28 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-01-16 12:23:46)

Lady Loka napisał/a:

Tylko czyja? big_smile pytanie czy synek czy córeczka mają złego współmałżonka i trzeba się go pozbyć big_smile

No mówię przecież że to szatniarz... A dokładniej: przyjaciel męża z czasów liceum przebrany za szatniarza...
Uknuli spisek, uwiódł żonę, i oficjalnie się nie znają. ;-)

Pamiętacie taki stary film "Trójkąt Bermudzki"? Na bank jest tak jak tam!

29

Julitam23 dziękuje.

Nie chce isc do nikogo ani z kimim innym być chciałam dowiedzieć się prawdy czy mąż jeszcze szczery zmna czy aby wszystko mi powie. I nie chce niczyjej winy w sadzie czy nie w sadzie chodzi o to że mąż miał pretensje o tego kolesia i ja musiałam być winna bez powodu a teraz wyszło że on jest kłamczuchem i to mi chodzi że teraz bym chciała mu udowodnić że wiem że kłamie "bo zawsze ja byłam zła" a on czysty tylko że ja nic z nikim nie zrobiłam jakiś swir się zakochał i wypisuje pierw do mnie a teraz desperat do mojego męża nie wiem co chce osiagnąc nie obchodzi mnie to

30

Gdyby mój mąż powiedział prawde i pokazał mi tą wiadomość a on skasował ją po czym wymyslił bzdury a skasował po to żeby mógł skłamać. Ale mi mąż zarzuca ze wszsystko co naisze ten swir mam mu pkazywać i on miał mi też a tu prosze skasował i o to mi chodzi LUDZIE O TO MI CHODZI ZE DLA NIEGO JA MUSZE BYC SZCZERA A ON SKLAMAL I KLAMIE MNIE W OCZY TO CHCIALAM SIE DOWIEDZIEC

31

Nie lepiej było świra ogarnąć? Od początku postawić sprawę jasno, że to świr, prosić męża o pomoc, zablokować numer, nie dawać się?
Lepiej sączyć w męża jad tego, że masz adoratora, no to zdecydowanie lepsza opcja.
W sumie nie wiesz czy mąż dostał jednego smsa czy 5 tongue może w tym coś jest faktycznie, że Ty nie wiesz wszystkiego, a się rzucasz. Mąż nie musi Ci mówić wszystkiego co dostaje w wiadomościach.

32

Nie wiem po co mój mąż to zrobił żebym chyba miała poczucie winy że ten chłop pisze nie wiem kompletnie po co. Mąż mój przyszedł i powiedział ze ten owy mu napisał "kocham twoja zone ona jest z toba tylko zewzgledu na dzieci, bede o nia walczył ona cie nie kocha i ze mamy kontakt ze soba  " nic z tych rzeczy nie napisałam w tej wiadomosci a on stanął i prosto na miejscu to wymyslił jeszcze dodał że" mam nadzieje ze on kłamie" ten swir po co takie coś ja kurde tego nie rozumiem.

33

Gracie z mężem w dziwne gry ujawniające, że kompletnie sobie nie ufacie...

34

A skąd wiesz, że on mu tego nie napisał wcześniej?
Zamiast szukać winy w mężu to byście się zajęli tym, żeby ten "adorator" przestał Was nękać.

35

Tylko ona sam prosił zeby wszystko mu pokazywac i on bedzie mi pokazywal a tu prosze taki obrot sprawy zrobił i to mnie wkurza ze odemnie oczekuje szczerosci a sam nie jest ok tylko to mnie boli

36

A nie prościej byłoby zablokować numer adoratora w obu telefonach zamiast ścigać się, kto bardziej kłamie?
Macie raczej większy problem w tym małżeństwie niż niechciany adorator, no, ale skoro w tym kierunku porad nie oczekujesz...

37

1234ola1234 napisał/a:

Tylko ona sam prosił zeby wszystko mu pokazywac i on bedzie mi pokazywal a tu prosze taki obrot sprawy zrobił i to mnie wkurza ze odemnie oczekuje szczerosci a sam nie jest ok tylko to mnie boli

To się rozwiedź. Już ze 4 razy to napisałam. Nie masz szans mu udowodnić kłamstwa nie mówiąc, że Ty to napisałaś.
Albo się rozwiedźcie albo zacznijcie walczyć o to, żeby się pozbyć świra i wzmocnić swoje małżeństwo.

38

Właśnie wzmacialiśmy i teraz po tym kłamstwie z mojej strony to prysło. Teraz to ja uż nie wiem w co moge mu wierzyć a w co nie. Nie chciałam kłamać oszukiwać ale to nic złego nie było tylko głupia wiadomosc ani wyzwiska ani nic złego nie było chciałam tylko zobaczyć czy on jest szczery tak jak odemnie tego oczekuje a nie do końca jest jak widać

39

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

40

Mniej wiesz, lepiej śpisz.

41 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-01-16 13:33:41)

Nie umniejszając tragedii (greckiej) - zabrzmiało jak : "Zerwałam z nim aby o mnie walczył i pokazał że jednak mnie kocha!"
I mam tu na myśli filozofię postępowania.

42

Lepiej nie wiedzieć może ale akurat w tm przypadku chciałam ale czy teraz mi lepiej chyba nie. I tak tego tak nie zostawie chciała żeby wszystko było mówione a sam tego nie przestrzega i to mnie wkurzyło że on niby wielce taki idealny a ja ta zła tylko teraz właśnie wyszło jaki on idealny

43

Po ile macie lat?

44

Ale tak zastanów się po co by ci to robił? Układa wam się w małżeństwie ?

45

julitam23 napisał/a:

Bywało ok dopuki nie pojawił sie ten świr nagle zaczał pisać do mnie ze mnie kocha etc... a mąz oczywiscie że ja musiałam jakiś powód mu dać pierw tak było z jego strony wiele kłótni o to było i od jakiegoś czasu jest spokój miało być ok tylko mieliśy sobie wszystko mówić i pokazywać z czego on wczoraj się nie wywiazał i bronił się ze sie tak wkurzył że usunął a to gówno prawda już po takim czasie nie powinno go to az tak wkurzyć tymbardziej że tam nic takiego nie było co by mogło go wkurzyć chciał mnie w coś wkrecic i już tylko nie wiem po co docholery. Teraz jak mam mu ufać jak wiem że mnie okłamał i do perfidnie i chamsko bo jeszcze bym zrozumiała gdyby nie powiedział że napiał ale wymyslać takie świństwa że ja mam kontakt z tym facetem ze ja z nim byłam a z mężem jestem bo są dzieci no kurde chore .......

46

julitam23 napisał/a:

Okłamują się wzajemnie aż się kurzy, a Ty pytasz, czy im się układa...?

47

Też jestem ciekawa po ile macie lat.

Już mówiłam, chcesz to się rozwiedź. Nie chcesz, to milcz. Może był wkurzony bo coś się stało w ciągu dnia, a Ty mu dowaliłaś smsem? Może kumulują mu się te odczucia i smsy od jakiegoś czasu? Nie wiesz tego. Ty sprowokowałaś wybuch i teraz przeraziło Cię to, co zobaczyłaś.

48 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-01-16 16:56:37)

1234ola1234 napisał/a:

Hej.

Mam pewien problem może to głupie co zrobiłam ale musiałam tak postąpić. Jakiś czas temu przyczepił się do nas "adorator" tak go nazwe ale mniejsza o to od jakiegoś czasu pisze on nie raz do mojego mężą że mnie kocha etc. to nie ważne to jakiś wariat ale nie o to chodzi. Byłam ciekawa czy mąż aby na pewno mi wszystko mówi miałam ku temu powody żeby nie być pewną i postanowiłam napisać do męża jako  ten człowiek i co się okazało mój własny mąż nie miał problem mnie oklamać prosto w oczy przyznał że dostał wiadomość ale co w tej wiadomości było to ja nie wierzyłam własym uszom co ja słysze on takie rzeczy nawymyślał że nie mogłam uwierzyć. Nie wiem po co kłamał ale teraz problem chciałaby udowodnić mu że kłamie tylko nie wiem jak nie moge się przyznać że to ja napisałam. W życiu bym się tego nie spodziewała po moim mężu że może tak perfidnie kłamać mnie. Wiem że to głupie co zrobiłam ale musiałam wiedzieć i teraz wiem prosze o pomoc w tym jak mam mu udowodnić że znam jego kłąstwo ja na niego nawet patrzeć przez to nie moge

No właśnie! Jak można człowieka tak oszukiwać! Jak można być tak okropnym, dwulicowym i zdolnym do oszustwa!
Zostaw go i znajdź innego, który będzie rozumiał, że musisz go sprawdzać, podszywając się pod inne osoby i pokocha cię za to.

49

Nie którzy ludzie relacjonując coś ubarwiają opowiadanie czasami zupełnie nieświadomie albo by było ciekawsze, albo żeby coś szczególnie wyeksponować. Ale uważam, że nie ma co się z tego powodu obrażać. Znam wiele osób które lubią konfabulować i wiem, że nie można brać wszystkiego na serio co mówią. Ale są to takie kłamstewka, które nie mają większego znaczenia. Jak ktoś ma tendencję do opowiadania zmyślonych rzeczy to z dnia na dzień się tego nie wyzbędzie i trzeba to po prostu zaakceptować i brać poprawkę na to co mówi. I pewnie z tym boryka się twój mąż.

50

Być może Twój mąż chce w ten sposób wywołać wilka z lasu? - podejrzewa, ze to Ty stoisz za tą/tymi wiadomością/wiadomościami i teraz czeka na Twój ruch.

51

Ten, jak go nazywasz "świr", najwyraźniej stał się dużą atrakcją w Waszym życiu. Gdyby tak nie było, dawno pozbylibyście się go razem z mężem (zablokować, zagrozić zgłoszeniem nękania na policji), o czym inni już tutaj napisali. Wy jednak wybraliście jakąś żenującą grę, która niestety ujawniła wzajemny brak zaufania, nieumiejętność komunikacji i rozwiązywania problemów, a nade wszystko niedojrzałość.
Jesteście dorośli, macie dzieci, a zachowujecie się jak nastolatki.
Zarzucasz mężowi kłamstwo, a sama jeteś hpokrytką. Zaloty "świra" mile łechcą Twoje ego, podobnie, jak zazdrość męża, tylko, że ona poszła nie w tym kierunku, którego oczekiwałaś (dopowiedział sobie co nieco). Manipulujesz mężem, tak, jak on Tobą.
Reasumując, chyba dobrze się dobraliście, a świrowi postawcie wódkę, za to, że "ożywił" Wasz związek.

Posty [ 51 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomocy złapałam go na klamstwie tylko jak to udowodnic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024