Wczoraj byłem u dziewczyny jesteśmy razem prawie 4 msc. Weszła na snapchat'a i ktoś jej wysłał snapa i z ciekawości zapytałem 'kto to' i powiedziała ze nie zna osobiście ale jest to kolega jej przyjaciela i zapytałem dalej 'Czy mają jakis kontakt?' a ona odpowiedziała, że 'czasami piszą i sobie serduszkują na messengerze' i gdyby nie fakt, że kilka godzin wcześniej dostałem wiadomość od koleżanki z serduszkiem i chciałem jej po prostu odesłać serce i skończyć rozmowę ale nie moja dziewczyna dała mi jasno do zrozumienia mimiką twarzy i słowami, że nie mam tego robić no i nie zrobiłem. Ciągnąłem temat dalej przypomniałem jej o tej sytuacji ona odpowiedziała że to całkiem coś innego, ja powiedziałem że nie do końca dodatkowo z 2 miesiące temu jakiś gość chciał ją zaprosić do kina i na piwko odpisała ze ma chłopaka a on że mogła mówić to by nie pajacował ALE ona nadal z nim pisze 'co tam itd' on co jakiś czas pyta jak jej sprawy miłosne widać że bada sobie grunt, ona nie widzi w tym nic złego a ja nie wiem co mam o tym myśleć? Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Czuję się zagrożony i uważam że jej zachowanie nie jest do konca fair.. Chciałbym poznać opinię kobiet jak i chłopaków.. Co wy byście o tym myśleli? Jak zareagowali? i czy moje zdenerwowanie jest naturalne czy przesadzam? Zapewnia mnie milion razy że te wiadomości nic nie znaczą, że kocha tylko mnie ale..
1 2018-01-13 14:33:11 Ostatnio edytowany przez xverr (2018-01-13 14:35:32)
2 2018-01-15 15:54:14 Ostatnio edytowany przez senszyciax3 (2018-01-15 15:55:54)
Cóż można powiedzieć dziewczyna lubi jak faceci okazują jej zainteresowanie, pochlebia jej to i jak widać nie ma zamiaru ograniczać kontaktów z nimi hm wydaje mi się ze może ma ich jako opcje "B" jakby z Tobą nie wyszło, albo pisze z nimi dlatego ze sprawdzić który jest "najlepszy" i potem zdecydować czy będzie z Tobą lub z kimś innym. Widocznie nudzi jej się w waszym związku skoro szuka wrażeń na "boku" albo lubi jak adoruja a nie tylko jej facet ale inni wokół
Porozmawiaj z nią, może naprawdę tylko rozmawiają i to nic wielkiego. Teraz wszyscy wysyłają masę emotek.