Sesja coraz bliżej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Sesja coraz bliżej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Sesja coraz bliżej

cześć! zbliża się sesja, jest styczeń... Jestem 2 raz na 1 roku studiów, rok temu nie zaliczyłam przez 1 przedmiot a warunku nie można było wziąć... Poszłam na inny kierunek który co prawda bardziej mi się podoba. Mam teraz ogrom zaliczeń, kolokwiów a dopadła mnie angina.. codziennie mam gorączkę od 4 dni i nie jestem w stanie się uczyć !!! sad Boje się strasznie że nie pozaliczam tego wszystkiego, mam już 3 kolokwia do poprawy + inne nowe... za chwilę popadnę w depresję że mogę znów nie zaliczyć 1 roku... będzie to dla mnie taki obciach i wstyd, że nie wiem co ja zrobię... pomóżcie...!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sesja coraz bliżej

Madziu, zrób ile jesteś w stanie w tej sytuacji, weź zwolnienie od lekarza, zanieś wykładowcom, być może pozwolą Ci zdawać w późniejszym terminie. W międzyczasie najpierw zadbaj o zdrowie a później przygotuj się do zaliczeń i egzaminów. Najważniejsze żebyś sama przed sobą mogła powiedzieć, że zrobiłaś wszystko co możliwe. Myśl pozytywnie!

3

Jak się jest chorym, to się idzie do lekarza po receptę na leki.

Na pewno chcesz studiować? Bo jakoś odnoszę wrażenie, że nie za bardzo.
Nie każdy musi mieć studia w dzisiejszych czasach. Jeśli nie dajesz sobie rady, lub nie chce Ci się, to może lepiej odpuścić i poszukać jakiejś pracy.

4

Będzie dobrze, zdasz kolokwia i podczas studiów jeszcze nie raz będziesz się stresować, ale pamiętaj, że uczysz się dla siebie.

5

madzia1233 smile rozumiem Cię, też jestem na studiach. Lekko nie jest. Stres, to najgorsze co może być. Potęguje nasze problemy, osłabia organizm, jesteśmy podatni na choroby i potem zawalamy ważne sprawy, egzaminy. Przede wszystkim musisz wyleczyć anginę bo to paskudne choróbsko. Zwolnienie lekarskie może coś pomoże, żeby się usprawiedliwić i mieć więcej czasu na naukę. Pomyśl też o czymś na wzmocnienie, stres. Kiedyś doraźnie brałam jakieś witaminy ale bardziej sprawdził się u mnie biovital tonik. Poczytaj o nim, ma witaminy z grupy B, żelazo, dobrze działa na serce, na stres i na wzmocnienie. Ja piję go regularnie już od dłuższego czasu. Zdrówka życzę.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Sesja coraz bliżej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024