co jeśli partner zarabia więcej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co jeśli partner zarabia więcej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: co jeśli partner zarabia więcej?

Witajcie, z moim partnerem zamierzamy się pobrać, tylko jest jeden problem, mój partner zarabia dużo a nawet bardzo dużo, ja mniej i nie wiem czy wyjdzie nam wspólne życie.
On chce żyć na wysokiej stopie, zagraniczne wakacje, markowe ciuchy, nie wiem czy podołamy razem żyć i planując dziecko.
Chodzę strasznie zdołowana i mam ochotę uciec i powiedzieć, że to koniec naszego związku. Wiem, też ze szukał kiedyś majętnej kobiety, ale z jakiś tam powodów jest ze mną.
Nie jestem leniem, mam stałą pracę, ale chyba zacznę robić coś po godzinach, żeby tych pieniędzy było więcej.
Waszym zdaniem powinnam nie planować ślubu i zerwać z nim?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co jeśli partner zarabia więcej?

Ciesz się z tego, co masz, bo nie każda może mieć taki komfort smile Dbaj o niego, okazuj szacunek, miłość i bądź przyszłą dobrą żoną, wtedy nie będzie problemu. Co za różnica, kto zarabia więcej.

3

sylwia.pietraszko napisał/a:

Witajcie, z moim partnerem zamierzamy się pobrać, tylko jest jeden problem, mój partner zarabia dużo a nawet bardzo dużo, ja mniej i nie wiem czy wyjdzie nam wspólne życie.
On chce
żyć na wysokiej stopie, zagraniczne wakacje, markowe ciuchy, nie wiem czy podołamy razem żyć i planując dziecko.
Chodzę strasznie zdołowana i mam ochotę uciec i powiedzieć, że to koniec naszego związku.
Wiem, też ze szukał kiedyś majętnej kobiety,
ale z jakiś tam powodów jest ze mną.
Nie jestem leniem, mam stałą pracę,
ale chyba zacznę robić coś po godzinach, żeby tych pieniędzy było więcej.

Waszym zdaniem powinnam nie planować ślubu i zerwać z nim?

Przeczytaj podkreślone zdania jako wiersz. Uciekaj.

4

Zupełnie niedawno założyłaś już jeden wątek dotyczący swojego związku i problemy jakie w nim opisywałaś, nie dotyczyły tylko finansów - http://www.netkobiety.pl/t101468.html

5

Unreal napisał/a:

Ciesz się z tego, co masz, bo nie każda może mieć taki komfort smile Dbaj o niego, okazuj szacunek, miłość i bądź przyszłą dobrą żoną, wtedy nie będzie problemu. Co za różnica, kto zarabia więcej.

hahah

6

Pieniądze dziś są, jutro ich nie ma. Dziś masz pracę za 10tys. miesięcznie jutro jej nie masz. To nie jest najważniejsze w życiu.

7

Prosiłam już, żebyś zapoznała się z naszym regulaminem i stosowała do jego zapisów, tymczasem po raz drugi złamałaś 4 punkt, który wyraźnie mówi, że jeden związek = jeden wątek. Temat zamykam, a Ciebie uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co jeśli partner zarabia więcej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024