Witajcie, z moim partnerem zamierzamy się pobrać, tylko jest jeden problem, mój partner zarabia dużo a nawet bardzo dużo, ja mniej i nie wiem czy wyjdzie nam wspólne życie.
On chce żyć na wysokiej stopie, zagraniczne wakacje, markowe ciuchy, nie wiem czy podołamy razem żyć i planując dziecko.
Chodzę strasznie zdołowana i mam ochotę uciec i powiedzieć, że to koniec naszego związku. Wiem, też ze szukał kiedyś majętnej kobiety, ale z jakiś tam powodów jest ze mną.
Nie jestem leniem, mam stałą pracę, ale chyba zacznę robić coś po godzinach, żeby tych pieniędzy było więcej.
Waszym zdaniem powinnam nie planować ślubu i zerwać z nim?
Ciesz się z tego, co masz, bo nie każda może mieć taki komfort
Dbaj o niego, okazuj szacunek, miłość i bądź przyszłą dobrą żoną, wtedy nie będzie problemu. Co za różnica, kto zarabia więcej.
Witajcie, z moim partnerem zamierzamy się pobrać, tylko jest jeden problem, mój partner zarabia dużo a nawet bardzo dużo, ja mniej i nie wiem czy wyjdzie nam wspólne życie.
On chce
żyć na wysokiej stopie, zagraniczne wakacje, markowe ciuchy, nie wiem czy podołamy razem żyć i planując dziecko.
Chodzę strasznie zdołowana i mam ochotę uciec i powiedzieć, że to koniec naszego związku.
Wiem, też ze szukał kiedyś majętnej kobiety,
ale z jakiś tam powodów jest ze mną.
Nie jestem leniem, mam stałą pracę,
ale chyba zacznę robić coś po godzinach, żeby tych pieniędzy było więcej.Waszym zdaniem powinnam nie planować ślubu i zerwać z nim?
Przeczytaj podkreślone zdania jako wiersz. Uciekaj.
Zupełnie niedawno założyłaś już jeden wątek dotyczący swojego związku i problemy jakie w nim opisywałaś, nie dotyczyły tylko finansów - http://www.netkobiety.pl/t101468.html
Ciesz się z tego, co masz, bo nie każda może mieć taki komfort
Dbaj o niego, okazuj szacunek, miłość i bądź przyszłą dobrą żoną, wtedy nie będzie problemu. Co za różnica, kto zarabia więcej.
hahah
Pieniądze dziś są, jutro ich nie ma. Dziś masz pracę za 10tys. miesięcznie jutro jej nie masz. To nie jest najważniejsze w życiu.
Prosiłam już, żebyś zapoznała się z naszym regulaminem i stosowała do jego zapisów, tymczasem po raz drugi złamałaś 4 punkt, który wyraźnie mówi, że jeden związek = jeden wątek. Temat zamykam, a Ciebie uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka