Zwiazek z osoba ktorej sie nie kocha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek z osoba ktorej sie nie kocha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zwiazek z osoba ktorej sie nie kocha

A wiec mam taki problem... Mam juz 26 lat wiec nie jestem najmlodsza wink do tej pory nie mialam zbyt duzo szczescia w milosci, a wiadomo ze chcialabym jakos sobie ulozyc zycie. Jakis czas temu zaczal odzywac sie do mnie dawny kolega, chociaz naprawde dlugo ze soba nie rozmawialismy. Mysle ze on chcialby czegos wiecej. Oboje mieszkamy za granica, ja sama, on narazie z rodzicami. Wszystko wskazuje na to ze on chcialby juz zalozyc rodzine itp. Ja w sumie tez. Chodzi tylko o to ze ja go wogole nie kocham. Praktycznie nic do.niego nie czuje, traktuje go jak kolege. Tak naprawde bylam raz zakochana w zyciu, myslalam ze to ten jedyny, robilam juz ppwazne plany co do NIEGO itp. Niestety okazal sie gowniarzem, wszystko spieprzyl i nie mial odwagi zeby przeprosic. Nie wiem juz sama czy jeszcze go kocham ale czasemi mysle o nim. Nie wierze ze jeszcze do siebie wrocimy bo zrobilam juz chyba naprawde wszystko co moglam. Nie potrafie sie niestety ppnownie zakochac. Dlatego zastanawiam sie czy dac szanse tamtemu, chociaz wiem ze nigdy go nie pokocham, ale przynajmniej bede miala rodzine. Czy zostac juz do konca zycia sama?? Nie wiem co robic ;( prosze pomoze...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwiazek z osoba ktorej sie nie kocha

lepiej zostać do końca życia samą niż tkwić w układzie bez miłości.

3

Odp: Zwiazek z osoba ktorej sie nie kocha

I Lady Loka trafiła w punkt.
Od siebie dodam: chłopakowi daj szansę na spotkanie kogoś, kto go pokocha.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek z osoba ktorej sie nie kocha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024