Mimo 26 lat na karku nie bardzo sobie radzę z dziewczynami. Jedna znajoma udzieliła mi paru wskazówek, lecz nie bardzo je zrozumiałem.
Mogłybyście rzucić okiem i ze szczegółami wyjaśnić, co i jak? I czy to w ogóle ma sens?
Usłyszałem, że :
Laski nie lubią nudy, ich życie przy mężczyźnie musi być interesujące.
Musisz być niedostępny, nieprzewidywalny i nigdy im niczego nie proponować. Dziewczyny mają troszczyć się o ciebie.
Bądź zagadkowy, bo to doprowadza do szaleństwa - czym się zajmujesz? Zajmuję się ... handlem.
To nie ty masz być zainteresowany dziewczynami, zdziwisz się, ale to one tobą mają być zainteresowane.
Możesz coś przekuć i zrobić tatuaż.
Dziewczyna musi czuć, że jesteś wyjątkowy, że ona jest wyjątkowa i że musi być bardzo wyjątkowa żeby ciebie zdobyć.
Kobiety pragną nieprzystępnego mężczyzny, co wewnątrz niego kryje się czułe serce.
Kobiety uwielbiają samotników, wspinaczki, ściana skałkowa to jest to.
Seksowni mężczyźni noszą martensy, albo buty wojskowe, a grzeczni nike, cornersy itp.
Unikaj koszulek z logiem. Ubieraj, czarny sweter z golfem na koszulę i granatowe jeansy. Niebieskie jeansy, wąska, czarna koszula i tweedowa marynarka, albo czarny podkoszulek i kurtka skórzana. Buty na grubej podeszwie.
Pytania.
Czy rzeczywiście nike itp odpadają? Czy muszę koniecznie ubierać to co wyżej?
Czy wspinaczki itp podobają się dziewczynom?
Czy to prawda, że kobiety nie znoszą nudy, ich życie jest "spokojne" szkoła, praca, czasami impreza i szukają kogoś kto aktywnie spędza czas?
Jak zostać odebrany inaczej, żeby w oczach kobiety być nieprzystępnym?
I czy te wskazówki są coś warte?
Proszę o szczerą odpowiedź.