Witam,
Wczoraj rozstałam się z mężczyzną. Według mnie idealnym mężczyzną. Jest mi bardzo ciężko i źle, nie wiem jak mam przeżyć kolejne dni, tygodnie, miesiące. Wiem, że powrotu do niego już nie ma zbyt dużo wypowiedzianych, zranionych słów, poza tym już druga osoba w jego życiu... Doradźcie jak uwolnić się od powracających o nim myśli..
Znajdz sobie jakies nowe zajecie to szybciej zapomnisz ![]()
Chciałabym tylko wiesz, to jest tak na świeżo, mam pustkę w glowie i nawet nie wiem za co mogłabym się zabrać
Chciałabym tylko wiesz, to jest tak na świeżo, mam pustkę w glowie i nawet nie wiem za co mogłabym się zabrać
Rozumiem Cie doskonale.Wiem ze mi latwiej pisac niz Tobie czytac bo to i tak nic nie da ale trzeba to poprostu przezyc.Przykro mi ze tak sie stalo ale ma nadzieje ze wszytsko jeszcze Ci sie w zyciu ulozy czego Ci serdecznie zycze ![]()
Rób wszystko czytaj gotuj sprzataj i nie siedź sama w domu bo myśli o nim cię zabiją wiem że to trudne ale ja tak robiłam niedawno przez to przeszłam to boli jak diabli pozdrawiam cię mocno
Niestety, swoje trzeba przecierpieć. Daj sobie czas, wygadaj się komuś i przebywaj wśród ludzi tak długo, jak to tylko możliwe
Spotykaj sie z ludzmi, wygadaj sie bliskim kolezankom, placz.
Witam,
Wczoraj rozstałam się z mężczyzną. Według mnie idealnym mężczyzną. Jest mi bardzo ciężko i źle, nie wiem jak mam przeżyć kolejne dni, tygodnie, miesiące. Wiem, że powrotu do niego już nie ma zbyt dużo wypowiedzianych, zranionych słów, poza tym już druga osoba w jego życiu... Doradźcie jak uwolnić się od powracających o nim myśli..
"Rozstać się" można za porozumieniem i obopólną zgodą. Ty zostałaś zostawiona krótko mówiąc, a aktualna wybranka byłego faceta już dawno była w jego życiu. Proponuję użyć opcji "szukaj" i ostro wertować forum. Od wielu lat powtarzają się podobne "sztuki", aktorzy trochę inni ale fabuła ta sama. Głowa do góry, każdy z Nas to przeżył. Powodzenia ![]()