Ciągle o Nim myślę, jak sobie z tym poradzić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ciągle o Nim myślę, jak sobie z tym poradzić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Ciągle o Nim myślę, jak sobie z tym poradzić?

Jest pełno zasad, czego nie robić po rozstaniu. Powiem tak, chyba 3/4 z nich złamałam nie panując nad sobą. Może ominęło mnie tylko błaganie z płaczem o powrót w miejscu publicznym, ale co z tego jak potem i tak nękałam go SMS-ami. ? W każdym razie przez miesiąc walczyłam o Niego, ale przy tym stopniowo się przyzwyczajałam do sytuacji. Usunęłam z Facebooka, usunęłam numer, zdjęcia zapisałam na dysku i usunęłam z telefonu.. Starałam się odciąć. Niestety uczymy się w tym samym miejscu i jak go widzę to od razu cała walka idzie na marne i uczucia wracają. Z początkowej relacji po rozstaniu, kiedy traktowaliśmy się z sympatią i nie chcieliśmy tego źle zakończyć zakończyło się to pełną złości relacją.
Nie spodziewałam się tego rozstania, nie widziałam żadnych objawów, nawet jak mi własna intuicja mówiła, że to nie TO i nie umiałam mu ufać... Dlatego tak mi ciężko, bo zostałam nagle sama, choć z mojej strony wkręciłam się na 100%, był to też mój pierwszy facet z którym uprawiałam seks, bardzo się do Niego zbliżyłam. On powiedział, że nie pasujemy do siebie, że się męczy i nie jest szczęśliwy...
2 miesiące po rozstaniu dowiedziałam się, że całował się z  inną.. Wiem, że to normalne na imprezach, może był pijany, może już mu przeszło, ale ja taka nie jestem i to był cios. Nadal o Nim myślę i najgorsze, że wydaje mi się że wybaczyłabym mu nawet to co robi...
Nie potrafię się otrząsnąć choć staram się na wszelkie sposoby.. Ciągle liczę na to, że może się zastanowi, a z drugiej strony wiem, że to głupota. On chyba poszedł dalej, a ja nadal stoję w miejscu. Nadal mam ataki paniki, żałuję ostatnich tygodni :-/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągle o Nim myślę, jak sobie z tym poradzić?

Daj sobie czas. Zacznij robić coś dla siebie. Zacznij biegać, idź na basen, ucz się nowego języka, kurs szydełkowania, notoryczne topienie simsów w basenie, cokolwiek.
Jeszcze wiele rozstań Ci się w życiu przytrafi.

3

Odp: Ciągle o Nim myślę, jak sobie z tym poradzić?

Zawsze to osoba zostawiona tkwi w miejscu, obwinia się i ma nadzieję że może były partner wróci.
Ten który odchodzi, zazwyczaj ma już nagrany temat z inną, a jeśli nawet nie, to zaraz to zrobi. Przecież nie po to zostawiał, by być sam.
Miej swoją godność i nie błagaj o powrót. To nic nie zmieni, ewentualnie na chwile, wykorzysta Cie jeszcze bardziej i tak odejdzie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ciągle o Nim myślę, jak sobie z tym poradzić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024