Dziewczyna nie odpisuje, jak przykuć jej uwagę ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna nie odpisuje, jak przykuć jej uwagę ???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dziewczyna nie odpisuje, jak przykuć jej uwagę ???

Witam! Mam mały problem, a mianowicie jakiś czas temu na pewnym portlu trafiłem na profil Dziewczyny który mnie zainteresował. Generalnie ja mam 27 lat, ona 5 lat młodsza. Dzieli nas kilkanaście kilometrów. Napisałem do niej wiadomość, wysłałem tam jakiś wirtualny prezent żeby zwrócić na siebie uwagę no ale nic nie odpisała, tylko zajrzała kilka razy na mój profil. Być może nie ma wykupionego jakieś tam usługi na tym portalu, bo wiadomo takie portale prubóją też zarobić jakieś pieniądze. Znalazłem ją na instagramie i pomimo zablokowanego konta dla nieznajomych wysłałem jej zaproszenie i przyjęła. No ale nie odpuściłem i znalazłem ją również na facebboku, napisałem jedną wiadomość potem drugą, i po około 10 dniach wyświetliło mi się, że zaakceptowała zaproszenie na messengerze i że odczytała wiadomość i nadal nic. Nie mamy niestety jakiś wspólnych znajowmych. Ogólnie tłumacze to sobie, że poprostu nie jest ufna do nie znajomych co nawet dobrze o niej świadczy. Mimo to nadal zależy mi na nawiązaniu kontaktu z nią, i teraz chcę poczekać kilka dni i napisać po raz trzeci bo zależy mi na tym aby ją poznać. Między czasie myślałem jeszcze jakby tu przykuć jej uwagę. Z jej facebooka wynika, że pracuje w urzędzie, i tak się zastanawiałem czy nie wysłać jej pocztą kwiatową kwiatów z załączonym liścikiem. I teraz pytanie do was: czy jest to dobry pomysł co o tym myślicie ??? Generalnie nie lubię być nachalny, i nie wiem czy nie przekrocze pewnych granic jak to zrobię. Niestety, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. Proszę o porady :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna nie odpisuje, jak przykuć jej uwagę ???
blackfriends napisał/a:

Witam! Mam mały problem, a mianowicie jakiś czas temu na pewnym portlu trafiłem na profil Dziewczyny który mnie zainteresował. Generalnie ja mam 27 lat, ona 5 lat młodsza. Dzieli nas kilkanaście kilometrów. Napisałem do niej wiadomość, wysłałem tam jakiś wirtualny prezent żeby zwrócić na siebie uwagę no ale nic nie odpisała, tylko zajrzała kilka razy na mój profil. Być może nie ma wykupionego jakieś tam usługi na tym portalu, bo wiadomo takie portale prubóją też zarobić jakieś pieniądze. Znalazłem ją na instagramie i pomimo zablokowanego konta dla nieznajomych wysłałem jej zaproszenie i przyjęła. No ale nie odpuściłem i znalazłem ją również na facebboku, napisałem jedną wiadomość potem drugą, i po około 10 dniach wyświetliło mi się, że zaakceptowała zaproszenie na messengerze i że odczytała wiadomość i nadal nic. Nie mamy niestety jakiś wspólnych znajowmych. Ogólnie tłumacze to sobie, że poprostu nie jest ufna do nie znajomych co nawet dobrze o niej świadczy. Mimo to nadal zależy mi na nawiązaniu kontaktu z nią, i teraz chcę poczekać kilka dni i napisać po raz trzeci bo zależy mi na tym aby ją poznać. Między czasie myślałem jeszcze jakby tu przykuć jej uwagę. Z jej facebooka wynika, że pracuje w urzędzie, i tak się zastanawiałem czy nie wysłać jej pocztą kwiatową kwiatów z załączonym liścikiem. I teraz pytanie do was: czy jest to dobry pomysł co o tym myślicie ??? Generalnie nie lubię być nachalny, i nie wiem czy nie przekrocze pewnych granic jak to zrobię. Niestety, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. Proszę o porady :-)

Ty do niej napisałeś na portalu - ona nic.
Napisałes dwa razy na FB - ona nic.

O ile na portalu mogła nie mieć wykupionych wszystkich opcji, o tyle Na FB mogłaby odpisać, gdyby chciała. No właśnie - gdyby chciała. Na mojej oko ona nie jest zainteresowana. To nie jest nieśmiałość ani nieufność - w końcu skoro dziewczyna jest na portalu randkowym to znaczy, że chce kogoś poznać, i skoro nie odpisuje Tobie po kilku próbach nawiązania kontaktu, to znaczy, że Ty nie jesteś tym kimś.

Daruj sobie kwiatki... Obcej osobie, z którą słowa nie zamieniłeś chcesz kwiatki wysyłać?! I to jeszcze do miejsca pracy? Najpierw znajdujesz ją na Instagramie, potem na FB, teraz kwiatki. To wygląda jak stalking. Odpuść sobie.

3

blackfriends napisał/a:

Nie jest ufna do nieznajomych a przyjmuje nieznajomego do znajomych na portalach społecznościowych?
Serio uważasz, że to się nie kłóci ze sobą?

Broń Cię Panie Boże, żadnych liścików, kwiatów do Jej pracy!!!

Jak nie lubisz być nachalny, to poprzestań na tym co już zrobiłeś.
Teraz krok należy tylko i wyłącznie do Niej.

P.S. Może Ona jest z tych co lubią po prostu kolekcjonować sobie znajomych na portalach społecznościowych?

4

niech ktoś mi wyjaśni jakim trzeba byc świrem totalnym, zeby wyszukiwać obca dziewczynę na fb i wpadac na pomysl, zeby jej wysyłac kwiaty do pracy??

5

Przypomina mi to inne wątki z panią instruktor, basenem i kwiatami. Wiek też się chyba zgadza...
Dziewczyna nie chce poświęcić uwagi.
Trzeba szukać dalej.
Koniec.

Odpie...przyć się od niej. Ma cię gdzieś... Idź lecz się kolego, bo masz coś z głową.

7

Dzieli was kilkanaście km, a skąd to wiesz? Bo ma tak napisane na portalu randkowym? Ona ma cię gdzieś i daj jej spokój

8

Poza tym na portalach randkowych pewnie duzo facetow do niej wypisuje i się już kolejnym facetom nie odpisuje bo zwyczajnie ma się tych kolesi gdzieś.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna nie odpisuje, jak przykuć jej uwagę ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024