Wyświetla a nie odpisuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyświetla a nie odpisuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez ziom123 (2018-09-25 22:25:45)

Temat: Wyświetla a nie odpisuje

Witam wszystkie Panie otóz mam problem ponalem dziewczyne 2 miesiace temu pisalismy , spotkalismy sie raz widać bylo ze chce ze mna rozmawiac i przebywac przy mnie niestety ostatnio zauwazylem ze zaczla mnie olewac nie odpisuje na wiadomosc , wyswietli a np odpisze na nastepny dzien albo jak odpisze zaraz popiszemy chwile i puzniej zostawia moje pytanie bez odp .  Nie pisze juz pierwsza tylko praktycznie ja podczymuje ten kontakt , na samym poczatku to ona często pisala pierwsza , nie wiem co o tym myslec? dziekuje za odp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyświetla a nie odpisuje
ziom123 napisał/a:

Witam wszystkie Panie otóz mam problem ponalem dziewczyne 2 miesiace temu pisalismy , spotkalismy sie raz widać bylo ze chce ze mna rozmawiac i przebywac przy mnie niestety ostatnio zauwazylem ze zaczla mnie olewac nie odpisuje na wiadomosc , wyswietli a np odpisze na nastepny dzien albo jak odpisze zaraz popiszemy chwile i puzniej zostawia moje pytanie bez odp .  Nie pisze juz pierwsza tylko praktycznie ja poczuje ten kontakt , na samym poczatku to ona czesto pisala pierwsza , nie wiem co o tym myslec? dziekuje za odp

Mialam bardzo podobna sytuacje tylko ze z facetem. Raz sam napisal, a innym razem wyswietlil i zero reakcji. Powiem szczerze ze nie wiem o co z tym chodzi. Albo ktos jest zajety, mysli o czyms innym i to pisanie jest dla niego na dalszym planie, albo po prostu ma olewczy stosunek wobec tej osoby i tyle

3

Szkoda bo to ona mnie nakreciła , i mozna powiedzieć ze się w niej zauroczyłem na poczatku to ja trzymalem dystans az do spotkania, po spotkaniu jwszcze wiecej pisaliśmy az wkoncu z jej strony wszystko zgasło, w tym tyg wraca z Niemiec moze spotkam sie z nia i pogadam co dalej

4

Jeśli osoba nie odpisuje, to oznacza, że jest niezainteresowana.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyświetla a nie odpisuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024