Chęć bycia razem a Eski z innym. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chęć bycia razem a Eski z innym.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Chęć bycia razem a Eski z innym.

Jestem z moja po rozwodzie juz parę lat mamy dzieci i jakoś się z powrotem zblizylismy do siebie. Mówi ze może damy radę znów być razem. Niestety od pewnego czasu pisuje ciągle SMS-y z innym. Gdy mnie nie ma gdy jestem po prostu ciągle. Co o tym myśleć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chęć bycia razem a Eski z innym.

Nic z tego nie będzie.
Najwyraźniej jej na Tobie nie zależy.

Nie marnuj czasu, jesteście po rozwodzie.

3

Jak rozumiem jeszcze nie jestescie razem... czyli nie mozesz miec pretensji o te smsy, ani nie bardzo mozesz zwrocic jej o to uwage...
Cos jej powiesz, ona bedzie zla ze ja ograniczasz, ble ble...
Ona Cie raczej nie traktuje powaznie albo sama jest niepowazna...
Daj se spokoj.

4

Nie jesteśmy razem to fakt. Ale od x czasu mówi mi że chciałaby abym wrócił  do dzieci i do niej. Jeszcze nie dawno  Byliśmy bardzo blisko intymne i emocjonalnie. A teraz mówi ze potrzebuje czasu abym odbudował jej zaufanie, zaufanie dzieci. Zawsze jestem obok przy niej i dzieciach. Może głupio to zabrzmi ale naprawdę ją kocham i kochałem nie potrafię bez nich żyć.  Po rozwodzie zrobiłem prawie wszystko co zalecane. Bliskość dzieci, dawanie im siebie. Praca nad sobą i tym co zrobiłem źle. Nowa praca podwyższenie poziomu edukacji. "ZMIANA" siebie na lepsze nie potrafię o Niej zapomnieć., nie kochać.

5

Niedawno przeczytałem przez przypadek nagłówek eski jaką dostała od tego nowego . Instalowałem jej aplikacje i muzyke na jej tel.była w łazience ,a tu eska , tyle co się udało przeczytać to " koniec rozmowy o nim,tęsknie za twymi pieszczotami nie mogę doczekać się jakiegoś tam dnia spotkania" odłożyłem tel. jak wróciła odczytała eske odpisała i powiedziała że dalej moge robić to co robiłem.
     Nie mówiłem jej o tej esce i dopiero nie dawno jej o tym powiedziałem. To co napiszę może być dla was dziwne ale napisałem do niego że ma opiekować się nią i naszymi dziećmi i żeby ani jej i dzieci nie zranił że piszę mu to bo dawno temu po rozwodzie jej to obiecałem że zrobię wszystko aby ona i dzieci były szczęśliwe. On odpisał że to pomyłka i że nie wie o co chodzi. Po chwili ona napisała że co sobie myślę że to jej dobry przyjaciel i że nic ich nie łączy. Że takim czymś mogę mu rozpierdzielić małżeństwo oni tylko ze sobą rozmawiają i to wszystko. Napisałem jej o tym co przeczytałem i że to zrobiłem dla niej. Telefon że mam przyjść do niej do pracy i pogadać żę najpierw jej powinienem o tym powiedzieć a nie pisać do niego.
    Poszedłem powiedziałem dokładnie co do niego napisałem i co przeczytałem a ona że to zle zrozumiałem i że to nie ma nic wspólnego z tym co myśle on jest od niej dużo starszy i zawsze jak się widzą lub coś to ją przytuli i pocałuje w czoło tak po ojcowsku a spotykać to spotykają się rzadko i to na kawie.Że on ją traktuje jak swoją córke bo ze swoimi niema takiego kontaktu jak z nią i dobrze im się gada on może się wyżalić ona też i to normalne.Przecież to takie prawie jak ojcowskie,a pieszczot to jest wiele rodzajów.
    Powiedziałem jej co ja uważam i że jej "wierze" wink Ale zabrzmiało to tak jak zabrzmiało i że każdy facet tak by zareagował.Ona że facetem nie jest i nie wie jak ona by zareagowała.Prosiła bym nie pisał do niego lub żony bo to nie tak jest.
    NIewiem co zrobie bo nie chce mi się wierzyć że mogła by być z o 30 lat starszym facetem. Teraz jeszcze piszemy ze sobą czy rozmawiamy przez tel.Ale są tylko kłótnie o to jaki byłem że ona nie wie co do mnie czuje i że jej już na niczym nie zależy.

?  ?  ?  MILOSC OJCOWSKA Z PIESZCZOTAMI ? ? ?

Najgorsze że ja ją nadal bardzo kocham i tęsknie za nią i dziećmi

6

Bezgranicznie to kochaj swoje dzieci bo one tego bardziej potrzebują niż ona. Poszedłeś bardzo daleko z tym esem do niego ale czy na tym właśnie jej zależało. Może to gierka typu a sprawdzę go czy mu zależy, czy jest zazdrosny., czy będzie chciał przeczytać te esy.  Ona w ogóle wie ze ja jeszcze kochasz czy tylko on wie. To jemu oddałeś przysługę. To on ma teraz to co ty chciałeś. On to wykorzysta a ty będziesz skamlał że jej wierzysz. Nie wiem czy coś ich łączy czy to tylko zagrywka z jej strony ale zastanów się czy stać cię na takie poświęcenie. Skoro kochasz będziesz szczęśliwy że ona z kimś innym idzie na spacer z waszymi dziećmi. Gdy pójdziesz do dzieci i zobaczysz ją w obieciach tego lub innego faceta. Popłaczesz sie ze szczęścia. Raczej pomyślisz co on kutwa ma czego ja nie mam. Czy twoja ex będzie szczęśliwa dwie opcje :
  a)  Tak bo ma nowego a ex jeszcze im pobłogosławił
   b)  Nie bo chciała być jednak z tobą a ty ja sprzedałeś w imię jej szczęścia.

Co zrobić?  Bo ją kochasz?  Bo chcesz ich szczęścia?  A czy ty chcesz dla siebie tego szczęścia?

Bądź ojcem dla waszych dzieci, tylko one  teraz tobie pozostały. A ex czas pokaże może grała, może przestała wierzyć w ciebie, może zmieni zdanie o tobie, może będzie z innym.

" MOŻE. . .  " tylko to może niech nie zrobi z ciebie kolekcjonera marzeń i złudzeń.

7 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-12-08 12:23:39)

Karol.grempka napisał/a:

Jestem z moja po rozwodzie juz parę lat

Ona już dawno nie jest Twoja.

@Karol.grempka
Nie zachowuj się jak pipka. O pieszczotach do przyjaciela pisze? Czy Ty głowę w jej tyłku masz?  Jesteś robiony w trąbę. Jedyny priorytet dla Ciebie to dzieciaki. W ogóle co to za pisanie do tego człowieka, że ma się opiekować Twoimi dzieciakami? Ogarnij się.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chęć bycia razem a Eski z innym.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024