Czy tym smsem pokazałam, że jestem na jego każde skinienie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy tym smsem pokazałam, że jestem na jego każde skinienie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy tym smsem pokazałam, że jestem na jego każde skinienie?

Hej. Mam pewien problem i mam nadzieję, że mi coś doradzicie. Ostatnio niezbyt układało mi się z facetem, więc nie chcę popełnić jakiegoś błędu.
Już ze sobą spaliśmy kilka razy , ale ja postanowiłam sobie, ze będe teraz chłodniejsza i nie będę pokazywać, ze mi na nim zależy. Niestety wczoraj z koleżanką piłyśmy wino i trochę swobodniej z nim pisałam . On pisał kiedy możemy się spotkać i o seksie, co by ze mną zrobił, na co ja odpisałam tak:" perspektywa rozkładania mnie na łóżku brzmi kuszaco. Choc wiem, ze pokusom nie powinno sie ulegac to wiem tez ze nalepsza metoda na walke z nimi jest uleganie im  wiec moze uda nam sie polaczyc przyjemne z pozytecznym chociaz nie wiem kiedy teraz bede sama w domu i jak bedzie u mnie z czasem ale jak bede cos wiedziala to dam Ci znac. Tobie też milego popoludnia  caluje :*"
Wg was przesadziłam i za bardzo okazałam zainteresowanie?  Proszę odpowiedzcie bo teraz mi głupio i się tym martwię czy nie uznał mnie za jakąś idiotkę, ale wtedy jak to pisałam to chciałam go trochę pokokietować, tylko to było po winie i nie myslałam trzeźwo i czy teraz on sobie o mnie zle nie pomysli skoro juz spalismy ze sobą? Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy tym smsem pokazałam, że jestem na jego każde skinienie?

Jesli gosc umie czytac, nie tylko miedzy wierszami to przekaz jest wedlug mnie taki ze jak pojawi sie okazji to bedzie urocze spotkanie.

3 Ostatnio edytowany przez Olivka88 (2017-11-29 15:44:01)

Jak dla mnie, to nieźle zagmatwałaś big_smile i on się będzie zastanawiał, czy to było zaproszenie do czegoś, czy nie było.

4

no to żeby następnym razem nie mieć takich rozterek, na spotkaniu z koleżanką zajmij się koleżanką a nie pisaniem do chłopaka. nie rozumiem tego żeby iść na babski wieczór, i zamiast spędzać miło czas z przyjaciółką, wisieć na telefonie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy tym smsem pokazałam, że jestem na jego każde skinienie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024