Cześć!
Do tej pory pewnie czytaliście wiele tematów o osobach prześladowanych.
W sumie 3 razy prześladowałem już dziewczyny.
Zostałem skazany wyrokiem sądu okręgowego na 140 godzin prac społecznych dwa lata temu, wyrok odpracowałem.
Od tej pory zdarzyło mi się dwa razy doprowadzić dziewczyny do granicy, że chciały iść na mnie na policję, na szczęście dla mnie odpuściłem.
Najgorsze jest to, że na początku naprawdę wszystko jest OK, po prostu w pewnym momencie jakiś mały drobiazg powoduje u mnie dużą zazdrość skrajne emocje.
Opiszę po kolei:
1)Pierwsza dziewczyna: Byłem w niej zakochany od 6 klasy szkoły podstawowej przez 10 lat , skończyło się wyrokiem jak powyżej za stalking i złośliwe niepokojenie
2)Druga dziewczyna: Znałem ją tydzień, poszliśmy do kina raz, zauważyłem że na fb dodała kolegę z tej samej firmy i nazwałem ją szmatą jak zwykle...:(
3)Trzecia dziewczyna, znałem ją 3 miesiące, kilka tysięcy wiadomości na fb, to była pierwsza dziewczyna która rozmawiała ze mną intymnie uczuciowo, Wyzwałem ją, jak powiedziała, że nie chce nic więcej. Wczoraj dzwonił jej kolega, że ona się mnie boi, jak powiedziałem, że napiszę na uczelnię, że zrobiłem jej ściągi na egzamin, pomogłem jej zdać sesję wykorzystując swoją wiedzę
-Dodatkowe rzeczy, któremogły mieć wpływ na mój zły rozwój:
-Dodam, że wysłałem im kwiaty o łącznej wartości 1000zł,
-Regularnie odwiedzam prostytuki, wydałem na to ok. 3000zł
-Na strony z płatnymi kamerkami wydałem ok. 4000zł.
-Mam czasami wątpliwości, czy jestem hetero czy bi
Dodam, że skończyłem bardzo dobre studia, dbam o siebie i na zewnątrz wyglądam jak normalny, zadbany pewny siebie młodzieniec, mam 26 lat.
W kontaktach z dziewczynami wykorzystuję też to, że mam bardzo dużą wiedzę.
to nie jest prowokacja, musiałem podzielić się z wami tym co we mnie siedzi.
Odpowiem na każde pytanie z perspektywy "zawodowego stalkera", co może być dla was ciekawe, ponieważ dotąd czytaliście zawsze o tym, że ktoś był prześladowany,
nigdy nie mieliście wcześniej okazji porozmawiać z prawdziwym prześladowcą !
Acha jeszcze dodatkowo pracując na swoją poprawą:
-zauważyłem, że bardzo pomaga mi jak jak najczęściej wychodzę i obcuję z ludźmi
-uspokajają mnie klasyczne książk i rozmowy
-lubię filmy o tematyce romantycznej
-mój główny problem tkwi w tym, że chcę się mścić na osobie, która mnie odrzuca